Bildirim
1800-2300 TL bütçeye laptop önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
güncel -
oyunsa msi ge 60 derim
alternatif y580 e bakabilirsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Toshiba sağlam alternatif olur ama fiyatı özelliklerine göre çok abartı. Acer ise forumda pek önerilmiyor. Isınma sorunu çok oluyormuş özellikle oyunlarda.
Asus N56VZ S4037V - Msi GE60 - Lenovo Y580 . Forum da oyun ve multimedya amaçlı olarak en çok önerilen marka-modeller.
Lenovonun harddiski çok ısınıyormuş. Asus N56 yı kullananların bazıları da ufak bir cızırtı sorunu olduğunu söylüyorlar. Msi ın ise tasarım ve kasa kalitesinde şikayet olduğu söyleniyor... Fakat forumda en çok önerilen ve en çok tutulan ürünler bunlar. (2000 - 2300 tl arası) Bu ürünlerin kullanıcı forumlarına göz atabilirsin. Kullananlardan da detaylı bilgi alabilirsin.
Bu arada, ürünlerin hepsi, 3. (yeni) Nesil. Asus ve msi daki ekran kartları aynı, 2gb gt650m ve ikisi de 1920x1080 full hd. Lenovo da ise gtx660m ekran kartı var ve hd led 1366x768.
Kesinlikle full hd almanı öneririm.Görüntü kalitesi olarak dehşet bir fark oluyor.Ge60 derim ben.Isınma sıkıntısı olmaması önemli bir avantaj -
lenovo y580 -
Oyunları e
Ultra ayarlarda acmak istiyorsan y580 iyi bir secim olur.Kucuk ekranda Fhd zaten iş değil.
15'' ekranda fhd çözünürlülükte hiçde dehşet bir fark olmuyor kullnışsızda oluyor,fhd çözünürlülüğün detaylarını görmek için büyük ekran gerekir yazıları ufak göstermekten başka ne işe yarıyor,video ve oyunlarda görüntü açısından ciddi fark olmuyor bunu birde tv ekranına aktararak deneyin ozaman anlarsınız aradaki farkı bunu her iki ekranı tets etmiş biri olarak söylüyorum bazıları diyor nasıl fark yok ama ne kadar olabilir,bu durum örneğin 8mp ve 14mp bir fotoğrafı bilgisayar ekranına atın detayları anlayamazsınız ama fotoğrafı büyükktükçe 8mp olanın çözünürlülüğünün dağıldığını 14mp olanın çözünürlülüğünü belli bir yere kadar koruduğunu görürsünüz bu durumda ona benzer 15'' ekranda bir çok konuda fhd ekran hiç kullnışlı değil fhd video oynatabilirsiniz ama detaylarını netliğiyle göremezsiniz büyük ekranda bunu daha iyi görürsünüz.quote:
Orijinalden alıntı: sniper_town
Kesinlikle full hd almanı öneririm.Görüntü kalitesi olarak dehşet bir fark oluyor.Ge60 derim ben.Isınma sıkıntısı olmaması önemli bir avantaj
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 1 Eylül 2012; 11:21:05 >
-
önerileri aldım inceliyorum hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, güncel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X