Şimdi Ara

18000-20000 arası otomatik araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

1)COLT'un AMT vitesi yokuşlarda çok kaydırıyor mu? Ayağı frenden çekip gaza götürecek kadar süre veriyor mu?
    2)Dur- kalk yani sıkışık trafikte AMT şanzımanı nasıl kullanmak gerekiyor? Manuel kısma mı almak gerekiyor şanzımanının ömrünü uzatmak için?
    3)Colt'un kronik bir sorunu var mı?
    4)Bir de klima ile radyo-cd arasında bir göz var... bazı resimlerde orda bir kapak var. Bazı resimlerde ise orası kapaksız boş görünüyor. Bu neden kaynaklanıyor? Donanım paketine göre değişiyor mu?
    5)Invite'da radyo cd direksiyon üzerinden kumanda edilebiliyor mu?
    6)Mitsubishi servisi olarak İstanbul'da hangisini önerirsiniz?
    7)2006 model 35.000 km MITSUBISHI COLT 1.3 INVITE AMT için 19.500,00 YTL iyi midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 11 Kasım 2007; 2:19:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sofokles2000

Arkadaşlar size birkaç sorum olacak:

1)COLT'un AMT vitesi yokuşlarda çok kaydırıyor mu? Ayağı frenden çekip gaza götürecek kadar süre veriyor mu?
    2)Dur- kalk yani sıkışık trafikte AMT şanzımanı nasıl kullanmak gerekiyor? Manuel kısma mı almak gerekiyor şanzımanının ömrünü uzatmak için?
    4)Bir de klima ile radyo-cd arasında bir göz var... bazı resimlerde orda bir kapak var. Bazı resimlerde ise orası kapaksız boş görünüyor. Bu neden kaynaklanıyor? Donanım paketine göre değişiyor mu?
    7)2006 model 35.000 km MITSUBISHI COLT 1.3 INVITE AMT için 19.500,00 YTL iyi midir?

cevapların pm den verildi arkadaşım.

hayırlı günler.

• Teşekkür ederim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

hayırlı günler.

Sonradan okuyacak arkadaşlara referans olması açısından keşke bu cevapları burada yazsaydınız.Zira arkadaşın pm i okuyamıyoruz ve önemli sorular sorulmuş aslında. jazz yada colt düşünen biri olarak bu topik colt anlamında oldukça faydalı oldu aracı sürüş öncesinde tanımak adına.

• ankaraya geldim.Corsaya baktım.Adam ilk gidişimde 20.000 olur iki tamponda boya var dedi.Pazarlığa da bakarız dedi.İkinci kez arabayı görüp servise götürmek için gittiğimde kapının değiştiğini öğrendim.ve adam 20000den kuruş inmedi. böle satıcılar adamı hasta ediyolar.Be adam alıcı olunca mı gerçekleri söylüyorsun...
    Bu arada honda jazz colt olayında.Jazz sanki önde gidiyor.ama piyasada nerdeyse yokkkkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balbasaur -- 13 Kasım 2007; 17:54:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

hayırlı günler.

sayfanın başında uzun bir yazım vardı zaten daha fazla kalabalık yapmayayım dedim o yüzden koymadım.

verilen cevaplar aşağıdadır arkadaşım.

hayırlı günler.

"şimdi foruma yazdıysan sana ilk gelecek cevaplar colt alma elinde kalır colt alma son sahibi olursun türü şeyler olacak zira arabanın sözde 2. el sorununda başka hiç bir sorunu yok. kimse bir şey yazamıyor bu 2. el sorunundan başka olumsuz olarak.

cevaplarına gelece olursak;

1- coltun AMT vitesi yokuşta aynen manuel araba gibi kaydırıyor. ha biraz gaz verdiğin anda toparlıyor ama kullanma kılavuzunda ( ki bunu bende öneriyorum çok daha rahat ve huzurlu oluyorsun) yokuşlarda el freni ile kalkın demekte. nasıl olsa bir lein boş olacak; bir el direksiyonda bir el el freninde milimetre kaydrmadan arabayıda zorlamadan kaldırabilirsin. diğertürlüde kaydırmadan kaldırabilirsin ama bu şartlarda baskı balataya yükleneceğin için baskı balatanın ömrü azalır ( 34000 m deyim daha baskı balatayla ilgili bir sorun yaşamadım. yaşayan arkadaşta duymadım ama colt amt sahipleri genelde el freni ile kalkarlar sanada bunu tavsiye ederim)

2-dur kalk sıkışık trafikte normal viteste bırakıyorsun herhangi bir ısına vb sorunu olmuyor. ancak temsadan görüştüğüm bir mühendis 30 saniyeden fazla aynı yerde duracak olursanız vitesi boşa alın demişti. yani bizim bildiğimiz dur 10 saniye sonra yürü türü istanbul trafiğinde herhangi bir ayar yapmana gerek yok.ama çok sıkışık bir trafikte yani ilerlemen 30 sn sürüyorsa vitesi boşa alman gene baskı balatanın sağlığı içn iyi bir davranış. yoksa şanjımanın ısınma kilitlenme trü bir derdi yok ben bayram köprü dönüş trafiğinde 3 saat dur kalkta kaldım banamısın demedi. zaten aracı gördüysen manuele almak bir parmak hareketi sonra vitese almak gene bir parmak hareketi .vites sistemi çok güzel dizayn edilmiş.

3- coltun kronik tamir edilemeyen br teknik arızası yok. aslında hiç bir teknik arızası yok. sadece sağından solundan gelen ve bu sınıfta her araba olan ufak tefek sesler var. bir de bazı coltlarda ön amortisörler klik klik diye bir ses çıkarmakta hepsinde olmuyor bazılarında oluyor onunda temsa onarım bültenini çıkadı 12 saatlik bir işlemle o seste ortadan kalkıyor. yanlız ses diyorum arabanın gidişatına herhangi bir etkisi yok sadece ses çıkıyor.

4- benim arabam 2005 aralık çıkışlı 2006 model. benim arabamda kapaklı göz var. ama bildiğim kadarıyla 2006 mart çıkışlılardan itibaren bu kapağı kaldırdılar bilmiyorum neden. yani almayı planladığın arabada olabilirde olmayabilirde. donanım paketi ile alakası yok

5-sıfır km olanlarda direksiyon kumandasını eklediler. senin alacağın tüm 2. ellerde direksiyon kumadası iseğe göre taktırılabiliyor. ama colta bindiysen teybinin bu güne dek yapılmış en basit kullnımlı teyp olduğunu fark edeceksin öyle ecik bücük tuşları yok bütün tuşlar kocaman. ses dümesi sonsuza çevirmeli . ses dğmesine tıkladınmı radyo kapanıyor tıkladınmı açılıyor.

bir kez frekans ayarlarını yaptınmı bakmadanda rahatça kumanda edebiliyorsun. ha illede direksiyondan olsun dersen aksesuar olarak takılabiliyor diye biliyorum. kataloglarında var.

6- AMT şanjımanın kronik sorunu yok. bazı yarı otomatikler gibi ben yoruldum biraz soğumam lazım türünden arızalar vermiyor. zaten GETRAG üretimi. yani bmw m3 m5 ve ferrarilerin şanjımanlarını yapan firma üretmi. kolay kolay bozulacak bir şanjıman değil. ilk aldığımda auto modu çok çalkalıyordu ama mitsubishi 3 adet şanjıman güncelleme yazılımı çıkardı güncellemelerden sonra sarsıntı neredeyse hisedilmeyecek kadar azaldı. aracı aldıktan sonr güncellemeleri kontrol ettirirsin.

7- fiyat bence çok güzel.
    8- arabamı yıldızlar güneşli basın express plazadan aldım. sana çok uzak değilse şiddetle orayı tavsiye ederim. geçen senenin en iyi mitsubishi servisi seçildiler. zaten yılda bir ere gideceksin servise ( 15000 de bir servisleri) bence yıldızlar basın express plazaya git. eski sabah gazatesi yeni işbankasının önündeki yoldan ulaşılıyor. metro grosmarket varya o taraflarda. havaalanı tarafında

başka sorun olursa sorabilirsin.

hayırlı günler. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 13 Kasım 2007; 19:49:00 >

• Baktığım Colt'un iki kapısı boydan boya derin bir şekilde çizikmiş. Adam bakmaya geleceğiz dediğimde söyledi ona göre gelin dedi...

İkinci el araba almak çok zor ya... Herkes nerden çalar çırparım onun derdinde....

boyalı ya da çizik diye senden 2 milyar ucuza alıyor. Ama satarken temiz diyerek 2 milyar fazlaya satıyor. İş ciddiye binince de söylenen yalanlar bir bir ortaya çıkıyor.

20.000 ve üzerinde bir bütçe ayrıldıysa araba alımına, mutlaka 0 almak lazım 3-5 daha koyup...
  • quote:

Baktığım Colt'un iki kapısı boydan boya derin bir şekilde çizikmiş. Adam bakmaya geleceğiz dediğimde söyledi ona göre gelin dedi...

İkinci el araba almak çok zor ya... Herkes nerden çalar çırparım onun derdinde....

boyalı ya da çizik diye senden 2 milyar ucuza alıyor. Ama satarken temiz diyerek 2 milyar fazlaya satıyor. İş ciddiye binince de söylenen yalanlar bir bir ortaya çıkıyor.

20.000 ve üzerinde bir bütçe ayrıldıysa araba alımına, mutlaka 0 almak lazım 3-5 daha koyup...

dediğiniz doğru.

25000 civarına sıfır manuel colt bırakıyorlarmış zaten alan arkadaşların dediğine göre.

3 5 daha koymaya niyetiniz varsa sıfırını inceleyin pazarlık yapın.

hayırlı günler.

• araba konusunda başka yorum yapacak yok mu?Ankara aracı olsun istiyorum ama orda ikinci el pek bişiy yok.Ama İstanbul'da ford focus ve megane hatchbackler var.Bu arabalar nasıl???Ben astra classic ve borayı da çok seviyorum.... NE YAPACAĞIM????

Aşağıdakileri yorumlar mısınız?

http://www.sahibinden.com/otomatik_cok_temiz_garaj_otosuWQQaXQQ5132274WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/sahibinden_2003_model_sik_gorunumlu_focusWQQaXQQ5364001WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/sigara_icilmemis_temiz_bir_arac_yetkili_servis_bakimliWQQaXQQ4027822WQQpXQQdisplayitemhttp://www.sahibinden.com/otomatik_kazasiz_temiz_cd_player_acute_liWQQaXQQ3181750WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/mukemmel_astraWQQaXQQ5020033WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_45_000km_de_kazasiz_cok_temiz_WQQaXQQ3264700WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balbasaur -- 25 Kasım 2007; 22:08:57 >

• bu yazdığın araçlardan benzinli otomatik olanlarının tümünün şehir içi tüketimi 10 litre civarı olacaktır bunu göz önünde bulundur arkadaşım.

illa bunlardan birini alacaksan dizel corsayı al derim.

hayırlı günler.
  • peki bu g2 nedir? buradan alırken başka bir yere tekrar kontrol ettirmek gerekir mi?
  • g2 konusunda yadım yok mu???
  • Honda Jazz CVT en mantıklı tercihlerden biri. İkinci sırada Colt.
  • HONDA CİVİC VEYA VW PASSAT bu iki araçtan şaşma dediğin fiyata alınabilicek en iyi iki araçtır. düşünürsen ayrıntılı olarak ikisi hakkında da bilgi veririm ikiside kullandım araçtır passatı halada kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emres159 -- 10 Haziran 2009; 18:03:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.