Arkadaşlar corsa 1.7 dti ımı sattım. Üzerine de birazda kredi vs. ekleyip kısmetse güzel beni üzmeyecek bir araç arıyorum. Tavsiyelerinizi eksik etmezseniz sevinirim.
Benim düşündüklerim;
Aveo sedan : Aveo konusunda tek negatif düşüncem ncap testi. Ncap testi sizce güvenlik konusunda ne kadar doğrudur? Aveo alınabilecek bir araba mı? Aveo yu bana bir abim önerdi. Önerme sebebiyde sağlam olmasıydı. Kendi aveosuyla ciddi bir kaza yaşayıp perte dönen araçtan burnu kanamadan çıktı. Aracın modeli 2006 Aveo 1.4 SX E otomatikti. Sizce çok mu şanslıydı yoksa ncap tamamıyle doğru değil mi ?
Grande Punto : Grande Punto da başka bir arkadaşım da var. Arabadan gayet memnun, ben de bindim güzel konforlu bir araç. Ama 2. el piyasası çok yüksek. Sıfırı 25000 olan aracın 2008 modeline 22-23 istiyorlar. Ayrıca Punto hakkında da çok fazla bilgiye sahip değilim.
Fiesta Dizel : Fiestalarında dizel olması beni cezbeden taraf. Ama fiesta hakkında da çok fazla bilgi sahibi değilim.
Sizce 2. el piyasası şuan yüksek mi yoksa en düşük zamanı mı ? Biraz daha beklemelimiyim? Öncelik olarak corsa kadar az yakan bir araç istiyorum. Dizel önceliğimdir. Ama bütçeme göre dizel bulamazsam da benzinli alıp tüp taktırmayı düşünüyorum. Sizce dogru bir karar mı? Yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekürler.
hocam bence ikince el düşünmeyin çünkü ikinci el almış başını gitmiş ben de bakıyorum da adamlar ne araçlara ne paralar istiyorlar ve ikinci el olunca içiniz rahat etmeyecek 0 alabiliyorsanız fiesta, i20 veya bu tarz bir dizel sizin için ideal olacaktır. aveo'ya bence hiç bulaşmayın siz yakınınız kadar şanslı olmayabilirsiniz.
0 almak şuan daha mantıklı ama malesef bütçem el vermiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme