Şimdi Ara

18650 Pil Kapasite Testleri ve Detaylı İncelemeler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
15
Favori
15.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam ben de bir gittigidiyor ilanında görmüştüm. Adam yazmış 3600 mah üzerinde 18650 yoktur sattığım ürün 5000mah ancak sahtedir diye. Dürüst bir satıcıdan öğrenmiştim sonra araştırdım cidden öyleymiş. Zaten daha fazla mah isteniyorsa 1den fazla 18650 veya 21xxx serileri kullanılmalı.

Hatta daha bu sabah pillerini hazırladığım kendi kulaklığım. Logitech g930. Daha önce telefon bataryası yapmıştım fena olmadı kaç senedir kullanıyorum. Ama artık batarya öldü sanırım çabuk bitiyor. şimdi iki adet 3000mah orion 18650 yi paralel puntaladım. Eski orijinal bataryanın şarj devresini de putaladım. Tertemiz oldu kaç saattir şarj oluyor. Sanırım tek şarjla 1 ay filan kullanırım. Orijinal bataryası 500 mah idi. Bu kulaklığın içine sığmayacak mecburen dış kapağı delip dışına 3d yazıcıdan basacağim bir yuvayla kullanacağım.

18650 Pil Kapasite Testleri ve Detaylı İncelemeler

• 3-4 senedir orijinal imax b6 mini sahibiyim. Ve sürekli kapasite test cihazı arayışındaydım. bugün öğrendim ki imax'i kabloyla pc'ye bağlayıp detaylı grafikli kapasite testi yapabiliyor muşuz.

şu an orion 3000 mah 18650 li-ion batarya test ediyorum.

• piladam kullanıcısına yanıt

Hocam mesajınızı gördüm, çok teşekkürler inceleme için. Bu markanın lifepo4 pilleri de var. Onlar hakkında fikriniz var mı?

• Arceligin eski bir elektrikli supurgesini 18650 ile canlandırmak istedim.

Standart 3.6 volt motorlu bir cihaz.

3 hücre 40a BMS'ye 3 tane 18650 bağladım ama motor ilk kalkışa bile gecemiyor.

Pillerden toplam 11.1 volt alıyorum ama ilk kalkışta motor çok mu enerji çekiyor, yoksa pillerin ömrü mü doldu nedir?
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    3.6 volt motorlu cihaza nasıl 3s batarya bağlıyorsun ?
  • dfk24 kullanıcısına yanıt

Çalışıyor ilginç bir sekilde 18650 Pil Kapasite Testleri ve Detaylı İncelemeler 

Motoru da değiştirecegim daha yüksek voltajlı motor buldum

• robotica R kullanıcısına yanıt
    Çalışır ama biraz uzun süre kullanımda mosfet yanması çok olası.
  • piladam kullanıcısına yanıt
    Pil kapasitesini ölçerken kesme gerilimini kaç alıyoruz? Sen 2 volt belirlemişsin ama minimum gerilim çoğu yerde 2,5 volt diyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.