oynadığım h1z1 itemlerimin bir kısmını key karşılığında sattım 189 key var yukarda mıktarlarını da yazdım ilgilenen arkadaslarla konusabilirim.
satış önce eft sonra keyler şeklinde olucaktır daha güvenli bir yöntem var diyorsanız onada açığım.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
dolandırıcı olan kendisine bana adalet sarayının telefonundan ulaşmasını veya ilçe emniyetini arayarak beni sormasını istememe rağmen ısrarla benim kimliğimi istemiştir. zannediyorum ki adalet bakanlığı kimliğimi kullanarak başka insanları dolandırmak istiyen bir keko.bunu başaramayıncada telefondan her türlü küfrü etti.böle tiplerle her gün uğraşıyorum
Bu arkadaşımız, telefonla beni arayıp terörle mücadele de polis memuru olduğunu söyleyerek benden adliye kimlik fotokopimi istedi, iş yoğunluğum nedeniyle akşam gönderebileceğimi ve yanımda olmadığını söyledim. Yarım saat sonra kendisini arayarak, akşama kadar beklemeye gerek olmadığını, kocaali adliyesinin internet sitesindeki telefondan adliyeyi arayıp dahili numaramı çevirip bana ulaşabileceğini ve istediği refaransı alabileceğini, yahut bağlı bulunduğum ilçe emniyet amirliğinin numarasını yine internetten bulup arayabileceğini ve orada görevli meslektaşlarına* benim kim olduğumu sorabileceğini ve benimle görüştüğü telefon numarasını kullanıp kullanmadığımı sorabileceğini söyledim. Ancak kendisi ısrarla benim adliye kimlik fotokopimi isteyince bende göndermeyeceğimi söyledim. Olay bundan ibarettir. Ülkenin içerisinde bulunduğu durumda dikkate alındığında adliye kimlik kartımın kötü niyetli kişilerin eline geçmesi de sakıncalıdır. Zannediyorum bu arkadaş, benim kimlik kartımın fotokopisi ile başkalarını dolandıracaktı ve istediği gerçekleşmeyince önce kardeşimi arayarak telefonda küfür etti, akabinde de bu şekilde bir yorum yazma gereği duydu. Kendisine hayatta başarılar ve akıl sağlığı diliyorum. Keyi almak isteyen olursa, yukarıda şartları belirttim. Bu şekilde insanları karalayıcı yorum yapanların böyle güzel bir forumda barındırılmayacağını umuyorum. İyi günler dilerim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme