Şimdi Ara

18999 TL VELİUS / RYZEN 5 5600 / RTX 3070 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18999 TL VELİUS / RYZEN 5 5600 / RTX 3070 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUN

https://www.gencergaming.com/velius

• laptop sandım bi an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parçalar çok dandik gibi geldi bana. psu ve kasa özellikle.

• No name çin markalarından toplanmış pc almak?

No thx bruh.

• genellikle dandik parçalar kullanılmış. resimde sıvı sogutmalı çakma bir bilgisayar koymuşlar ama alakası yok

• Miyovsdinie kullanıcısına yanıt

Gigabyte'ın 500 chipsetli en ucuz board'ı, piyasadaki en ucuz 3200c16 16gb RAM, piyasadaki en ucuz 500GB M.2 SSD, piyasada bulunabilecek en kalitesiz kasa ve PSU. Sırf 5600 ve RTX 3070 konsun diye her şeyden feragat edilmiş cidden

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Yapıcak birşey yok ekonomi bu haldeyken yine iyi toplanmış PSU değiştirilip kullanılmasında fayda var ram yine cl16 3200mhz bu fiyat bandı için SSd ve Ram kabul edilebilir fakat PSU'ya önem vermekte fayda var. Bu duruma getirenler sağolsun daha da kötü olacak gibi duruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erenk53 E kullanıcısına yanıt

Hocam açıkçası kabul edilebilir dediğiniz şeyler piyasadaki en alt model olunca üzüyor. Kasa nasıldır bilemem ama plastikten geçilmez, hava akışı kötü bir kasaysa üzer. Aynı şekilde SSD noname olmasa da ömür ve hız açısından üzebilir. RAM yine çoğu normal kullanıcının takmayacağı bir parça

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Bende üzülüyorum fakat yapabilecek birşey yok bana kalsa uzay montaj yaparım durum o raddeye geldi.

• Gençer Gaming Nedir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.