Bildirim
18t hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Biladerde 1,8 turbo passat var.
zavolinin 4 cilindir süper kiti takıldı.
çok memnun.
km de 180 ykr yakıyor.
ben de kullandım, çok harika -
eğer 2. el düşünüyorsanız belkide hazır takılı bulursunuz. artık 2. ellerde de LPG çeiştleri git gide artıyor. -
1.8T ' ye PRINS muazzam uyumlu, Turbo motorun söz konusu paraya kıyıp en iyisini taktıracaksın.
Şu an LPG lt si 1.590 dan alıyorum şehir içi 190 YKR yakıyor.. Performans zaten çılgın... LPG sessiz, motoru açıp bakıyorsun lpg varmı yokmu belli değil, işçilik harika ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 10 Aralık 2007; 15:20:02 > -
bende şubat ayından beri takılı ve 1 sene olcak manşallah tık yok son zamdan önce 195 krş yakıyordu
ATIKER SGI takılı -
eğer gerçekten kaliteli ve problemsiz bir sistem istiyorsanız brc sequent fast ,landi&landirenzo veya stargas ı şiddetle tavsiye ederim -
Sn.çağlarca sizi yeni BRC camiasının içinde görebilmeyi arzuluyoruz nerede faliyet gösteriyorsunuz, tıpkı P plakalar gibi yakında donduracagız BRC bayiileriini sizin gibi BRC ye gönül vermiş kişilerin bu camianın dışında kalmasını istemem. son ürünümüz sequent-24 my 07 kurslarını sıklıkla vermekteyiz bize ulaşın fast ı da tarihin yaprakları arasına gömün lütfen fast tan sonra 4. jenerasyonumuz bile çıktı bizle zamanı yakalayın
FS OTOGAZ
MARMARA BÖL.BAŞ BAYİİ LOJ.VE EĞİTİM MRK
www.fs otogaz.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 12 Aralık 2007; 22:48:22 > -
quote:
Orjinalden alıntı: tolgao2000
1.8T ' ye PRINS muazzam uyumlu, Turbo motorun söz konusu paraya kıyıp en iyisini taktıracaksın.
Şu an LPG lt si 1.590 dan alıyorum şehir içi 190 YKR yakıyor.. Performans zaten çılgın... LPG sessiz, motoru açıp bakıyorsun lpg varmı yokmu belli değil, işçilik harika ...
-
aracım şehir içi en son 260 kr yaktı. Kafayı yedim, ama şimdi yazılanları görünce bilmiyorum normal mi? Tabi bir de 30 ytl lik benzin yiyor 100 ytl lik gazla beraber. Araçta emmegas kiti takılı
aracım: 99 passat 1.8 T Triptronic Higline
Ne dersiniz? Bir anormallik var mı? -
valla diğer yazanlara göre 0,26 çok be :S -
eğer sorunsuz kullanım istiyorsanız brc fast i tavsiye ederim ... -
aslında emmegas markasıda tıpkı lovato,brc ,stargas,landi,tartarini gibi piyasanın temel taşlarındandır,kronik bir sorunu yoktur,birde aracın aynı kullanım koşullarındaki benzin sarfiyatını ölçtünüz mü.çünkü aracın diğerlerine göre ne yaktığı değil benzine göre ne yaktığı önemli.ama bildiğim kadarıyla bu tip sistemler son zamanlarda( özellikle lovato ve emmegas)çok alakasız ellere düşmüş ve piyasadaki saygınlıklarını azaltmıştır.yani kim satıyor kime satıyor,kim garanti veriyor belli değil, -
sn faruk bey öncelikle teşekkür ederim.(taktığınız malzemenin arkasında durduğunuz için)ama şunu söylemek isterimki ben hiçbir markanın şakşakçısı değilim.kalite zaten kendini alkışlatıyor.ama ben ne olursa ol sun ticari rant için kimseye çamur atılmasından yana değilim.bu işi yapan insanlar az çok neyin ne olduğunu bilirler .ama bazı insanlar etik olmayan kulaktan dolma laflarla milleti yanıltlyor.önceki konulardada ifade ettiğim gibi bizim sorunumuz markadan çok daha ötede.yerlisi brc ye brc yine brc ye laf atıyor.ama şuda bir gerçekki ustası işine ,mühendisi projesine ,işyeri sahibi müşterisine, dernekte piyasanın sorunlarına sahip çıkmazsa gazetelerdeki o şöyle diyor bu böyle diyor reklamları bitmez ve bir arpa boyu yol gidilmez saygılar -
Sayın çağlarca
dernekten bahsediyorsunuz toplantılara katılıyorsanız beni hatırlamış olmanız gerekir ben sizi hatırlıyamadım, özür dilerim niye hatırlamış olmanız gerekir diyorum çünki dernekte kalkıpta imalatcıya, distribütöre, montajcılara olması ve yapılması konusun da konuşan en çok benim hatırlarmısınız uzun saçlı ve top sakallı desem belki hatırlarsınız. Ben ve yanımda bu işten ekmek yiyen kadrom adına bu işin adam gibi, kurumsal, başkasının sırtına basarak diil işini yaparak ayakta dimdik duran ben ve benim gibi düşünen insanları görmek istiyorum etrafımda... Otogaz sektöründe işini adam gibi yapmayan işi sadece ticari metaa olarak gören insanlar yüzünden şu an plazalarla ve otmotiv üreticilriyle mücadele etmeye çalışıyoruz. Nooluyo emeği ve gayreti biz gösteriyoruz , tanıtımı fuarı biz yapıyoruz, bu konuda kimseden yardım almıyoruz, ama pastayı birlikte yiyoruz, hatta ucuz ürünlerle onlar yiyorlar .araştırmaya üşenen zavallı vatandaşım da fiyatlara bakarak kaliteyi sorgulamadan onlara kapılıyorlar . Kocaelideki traji komik bir olayı size söyleyeyim bir reklam ajansı LPG firmalarını dolaşırken aldığı %50 cevabı geldi bize söyledi aldığı cevap ne biliyormusun dostum...Abi bizim reklama ihtiyacımız yokki saolsun faruk abi gerekeni fazlasıyla yapıyor. Biz onun için ondan daha ucuza takıyoruz çünki reklam giderimiz yok diye müşteriyi kandırıyoruz diye açıkça ve fütursuzca yalan konuştuklarını itiraf ediyorlar.İŞte biz bunlardan yola cıkarak BRC yi tek distribütör yapma yoluna çıktık.BRC yi minübüsler le satanların elinden kurtarmaktı amacımız. Bunu başardıkta Artık BRC sadece bayilerinde bulunacak merdiven altı montajcılarının eline düşmiyecek kaliteye birde disiplin ekledik artık acemi ve bu işten biraz anlarım diyenlerden uzak gerçek ustalarla çalışacağız. Dünkü yazımda size bunun tiyosunu verdim diye hatırlıyorum. Bu konuda isteklerimizi dikkate alan Sn.2-a yöneticilerine buradan teşekkür ediyorum KALİTEYİ ZAMAN BELİRLER
-
1.8 t nin 1999 2000 modeli ne kadar fiyat konusunda22 ile 20 arası internette piyasayı bilen varmı bi alırken ki tavsiyeleriniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X