Şimdi Ara

19/02/2007 de açıklama gelmezse indirim falan olmaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hiçbir şey yapmayacaklar

256/64 49 ytl
    512/128 89 ytl
    Falan filan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrÂslan

quote:

Orjinalden alıntı: Vanq

Bence 1 martta %90 bi yenilik olacak.

hangi 1 marttan bahsediyoruz

Allah'ın günü tükenirmi daha nice nice 1 martlara... çok fazla indirim beklemeyin olsa olsa %10 indirselerr 29 ytl olur 27-26 ytl hadi bilemedin 25 ytl yani bunun hepsi indirim olsa ne olacak ki yada fiyat aynı kalır kotalar 1 GB. artırılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gentilemania

Yani kapattıralım demiyorum. Kullanmayalım örneğin Cep telefonu (aramalarımızda) kullanalım demek istedim.

telekom bunu da düşünmüş bütün şubelere kullanmasanızda kapattırsanızda sabit ücret alınır diye yazı asmış...

1mart 2007 demedi ki paul amca belki 1mart2008
  • quote:

Orjinalden alıntı: wasatime

en düşük limitsiz adslin fiyatını arttırmasın da ne yaparsa yapsın... indirim diye 256yı kaldırıp 512yi 59a indirirse bozarım ağzımı...

Gerçekten bu olasılığın olması bile bence iyi bir ihtimal. 256 49 ytl olarak kalabilir bile
  • adamlar nasıl olsa bize bağlılar bir ay daha fazla kazıklasak ne çıkar hesabı yaptılar yine
    http://www.ttnet.net.tr/sss_modem.htm
    31 marta kadar bişey çıkması zor
  • ŞU TELEKOMA RAKİP ÇIKSIN, SINIRLIYIDA 28 YTL YAPSIN GEÇERİM(o kadar gıcğım bunlara)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gentilemania

Yani kapattıralım demiyorum. Kullanmayalım örneğin Cep telefonu (aramalarımızda) kullanalım demek istedim.

Hiç kullanmazsan bile aylık en az 7.5 YTL ödemek zorunda kalıyorsun bu da Hesaplı hat tarifesinde tabi
    tarifeniz standart ise 12.5ytl sanırım
  • Ben 1 ay içinde indirim bekliyorum.
  • Ben bu hafta kablo 256 ya geçcem artık telekomun bi halt yapcağı yok ne hali varsa görsün, 20 ytl kar edicem 1 ayda, zaten öküz gibi ping süresi var hiçbi online oyun oynanmıyo bu 256 meretinde alsınlar başlarına çalsınlar, yok bilmemne kurumu onayıymış, başlarım bole işe spekülasyon yapıp milleti kablonete geçmesin diye 1-2 ay daha idare etmeye çalışıyolar. 256 kablo+1 aylık rapid-share 39 ytl ye geliyo, 256 adsl 49 kimse kusura bakmasın olanağı olupta kalana enayi derim. Bu saatten sonra açıklama gelceğini hiç düşünmüyorum. Bunlar yayınlarlar ay sonunda obur aya kaldı diye 1 ay daha milletten para alırlar en düşük hız 512 oldu derler 1 ay daha bekle sonra, altyapı kaldırmaz 1 ay sonra millet sınırsıza geçer, yetti artık, bu nedir ya, ben daha 256 alamıyorum y.dışında bağlantılarda, kabloda arkadarş alıyo ama 256 k bağlı gerçek 240k alıyor. 512k kablo 63 ile dosya indirebiliyo, 512 adsl anca 52 o da çok iyi koşullarda falan. yoksa genelde 40 civarı. Nedir yani bu ne? Edirneye taşınıp bulgaristandan wireless mi yapalım ne istiyonuz, dellendim gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrens -- 19 Şubat 2007; 20:57:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: evrens
    Nedir yani bu ne? Edirneye taşınıp bulgaristandan wireless mi yapalım ne istiyonuz, dellendim gene

• quote:

Ben bu hafta kablo 256 ya geçcem artık telekomun bi halt yapcağı yok ne hali varsa görsün, 20 ytl kar edicem 1 ayda, zaten öküz gibi ping süresi var hiçbi online oyun oynanmıyo bu 256 meretinde alsınlar başlarına çalsınlar, yok bilmemne kurumu onayıymış, başlarım bole işe spekülasyon yapıp milleti kablonete geçmesin diye 1-2 ay daha idare etmeye çalışıyolar. 256 kablo+1 aylık rapid-share 39 ytl ye geliyo, 256 adsl 49 kimse kusura bakmasın olanağı olupta kalana enayi derim. Bu saatten sonra açıklama gelceğini hiç düşünmüyorum. Bunlar yayınlarlar ay sonunda obur aya kaldı diye 1 ay daha milletten para alırlar en düşük hız 512 oldu derler 1 ay daha bekle sonra, altyapı kaldırmaz 1 ay sonra millet sınırsıza geçer, yetti artık, bu nedir ya, ben daha 256 alamıyorum y.dışında bağlantılarda, kabloda arkadarş alıyo ama 256 k bağlı gerçek 240k alıyor. 512k kablo 63 ile dosya indirebiliyo, 512 adsl anca 52 o da çok iyi koşullarda falan. yoksa genelde 40 civarı. Nedir yani bu ne? Edirneye taşınıp bulgaristandan wireless mi yapalım ne istiyonuz, dellendim gene

şu kablolu olayını bi açsana abi

• quote:

Orjinalden alıntı: tosto

quote:

Ben bu hafta kablo 256 ya geçcem artık telekomun bi halt yapcağı yok ne hali varsa görsün, 20 ytl kar edicem 1 ayda, zaten öküz gibi ping süresi var hiçbi online oyun oynanmıyo bu 256 meretinde alsınlar başlarına çalsınlar, yok bilmemne kurumu onayıymış, başlarım bole işe spekülasyon yapıp milleti kablonete geçmesin diye 1-2 ay daha idare etmeye çalışıyolar. 256 kablo+1 aylık rapid-share 39 ytl ye geliyo, 256 adsl 49 kimse kusura bakmasın olanağı olupta kalana enayi derim. Bu saatten sonra açıklama gelceğini hiç düşünmüyorum. Bunlar yayınlarlar ay sonunda obur aya kaldı diye 1 ay daha milletten para alırlar en düşük hız 512 oldu derler 1 ay daha bekle sonra, altyapı kaldırmaz 1 ay sonra millet sınırsıza geçer, yetti artık, bu nedir ya, ben daha 256 alamıyorum y.dışında bağlantılarda, kabloda arkadarş alıyo ama 256 k bağlı gerçek 240k alıyor. 512k kablo 63 ile dosya indirebiliyo, 512 adsl anca 52 o da çok iyi koşullarda falan. yoksa genelde 40 civarı. Nedir yani bu ne? Edirneye taşınıp bulgaristandan wireless mi yapalım ne istiyonuz, dellendim gene

şu kablolu olayını bi açsana abi

açcak bişey yok 256 sınırsız 29ytl, bağlantı ücreti yok, 24 ay abone olcan gibi salak saçma şeyler yok, 1024 3gb kotalı kullancağınıza, 256 sınırsız kullanın aynı fiyat.

• özelleştirdiler tam battı sistem. hala yok arandıgında telefon mesgul falan calmayacak diye promosyon yapıyorlar. gittiler batılı bi ülkeye vermediler firmayı şu çektiğimize bak, dünyaya bakacak olursak 1024 sınırsızın şuan itibariyle tc gibi bir ülkede 30-45 arası birşey olması lazım ama nerdeee
  • İndirim olmuyacak ve hiçbir şey değişmeyecek bence
  • İmkanım olsa (Oturduğum yerde Kablo olsa) 1 saniye durmam 512 kb/s sınırsıza geçerim.
    Millet benim gibi çaresizlikten bu forumlarda kendine teselli arıyor..
  • Türk Telekom şu anda üst limiti 2 Mbit olan ADSL (hızlı internet erişimi) bağlantı hızını önümüzdeki yıl yapacağı fiberoptik kablo yatırımının ardından 20 Mbit seviyesine çıkarmaya hazırlanıyor.

Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany, ADSL bağlantısı için kullanılan mevcut bakır kabloların 2 Mbit bağlantı hızına imkân verdiğini, bundan fazla hız kapasitesinde ADSL nin verimli çalışmadığını hatırlatarak, önümüzdeki yıl yapacakları fiberoptik kablo yatırımının ardından, 20 Mbit hız seviyesine ulaşılacağını açıkladı.

Paralel hat geliyor

Doany, yapacakları yatırımın öncelikle büyük şehirlerden başlayacağını ardından da 2007 yılı sonunda tüm Türkiye yi kapsayacağını bildirdi.
    ADSL için kullanılan eski bakır kabloları söküp fiberoptik kablo ile değiştirmenin hem hizmetin aksaması hem de maliyet yüksekliği nedeniyle tercih edilmeyeceğini söyleyen Paul Doany, bunun için bakır hatta pararel fiberoptik kablo yatırımı yapılacağını sözlerine ekledi.

Özel şirketler için

Türk Telekom olarak sokaklardaki telefon kutularına kadar fiberoptik kablo yatırımını yapacaklarını söyleyen Doany, bundan sonrasını anlaşacakları özel şirketlere devredeceklerini açıkladı.

Bu yöntemle Telekom, sokaklara kadar 20 Mbit için altyapıyı kurup, pazarlamasını özel şirketlere devretmiş olacak. Özel şirketler de sokaktaki kutulardan evlere kadar yeni bir bakır hat kuracak ve fiberoptik, bakır ile sonlandırılarak 20 Mbit hız kapasitesi yakanalacak.

Fiberoptik kabloların kullanılma gerekçesi ise, mesafe arttıkça bakırda hız kaybı yaşanıyor olması ve verimli internet erişiminin sağlanamaması.
    Fiberoptik kablo sayesinde veri kaybı ortadan kalkıyor ve 20 Mbit hatta daha hızlı erişim sağlanabiliyor. Doany, 20 Mbit hızın tarifeleriyle ilgili olarak ise şu aşamada bir açıklama yapmadı.

Toplam ADSL abonesi 2.2 milyon kullanıcıyı aştı

Yıllar ADSL abonesi (kişi)
    2002 2.299
    2003 56.624
    2004 452.398
    2005 1.539.477
    2006* 2.250.000

Alıntıdır.

• Şu Telekoma kim rakip çıkacak babayiğit bir şirket yokumu yawww rekabet olsun.....
  • Kampanya yokmu hala ya ne olacak 1024 ün akibeti

Ben mevcut şartlarda 256 ya dönmek istemiyorum ölürümde 256 ya geçmem 1024 3 gb olur paylaşıma açarım 6 ayda indirdiklerimi daha iyi
  • herhalde yeni tarife olayı yattı galiba ay sonu geldi yaaa anasını satayımm
  • quote:

Orjinalden alıntı: theone01

Türk Telekom şu anda üst limiti 2 Mbit olan ADSL (hızlı internet erişimi) bağlantı hızını önümüzdeki yıl yapacağı fiberoptik kablo yatırımının ardından 20 Mbit seviyesine çıkarmaya hazırlanıyor.

Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany, ADSL bağlantısı için kullanılan mevcut bakır kabloların 2 Mbit bağlantı hızına imkân verdiğini, bundan fazla hız kapasitesinde ADSL nin verimli çalışmadığını hatırlatarak, önümüzdeki yıl yapacakları fiberoptik kablo yatırımının ardından, 20 Mbit hız seviyesine ulaşılacağını açıkladı.

Paralel hat geliyor

Doany, yapacakları yatırımın öncelikle büyük şehirlerden başlayacağını ardından da 2007 yılı sonunda tüm Türkiye yi kapsayacağını bildirdi.
    ADSL için kullanılan eski bakır kabloları söküp fiberoptik kablo ile değiştirmenin hem hizmetin aksaması hem de maliyet yüksekliği nedeniyle tercih edilmeyeceğini söyleyen Paul Doany, bunun için bakır hatta pararel fiberoptik kablo yatırımı yapılacağını sözlerine ekledi.

Özel şirketler için

Türk Telekom olarak sokaklardaki telefon kutularına kadar fiberoptik kablo yatırımını yapacaklarını söyleyen Doany, bundan sonrasını anlaşacakları özel şirketlere devredeceklerini açıkladı.

Bu yöntemle Telekom, sokaklara kadar 20 Mbit için altyapıyı kurup, pazarlamasını özel şirketlere devretmiş olacak. Özel şirketler de sokaktaki kutulardan evlere kadar yeni bir bakır hat kuracak ve fiberoptik, bakır ile sonlandırılarak 20 Mbit hız kapasitesi yakanalacak.

Fiberoptik kabloların kullanılma gerekçesi ise, mesafe arttıkça bakırda hız kaybı yaşanıyor olması ve verimli internet erişiminin sağlanamaması.
    Fiberoptik kablo sayesinde veri kaybı ortadan kalkıyor ve 20 Mbit hatta daha hızlı erişim sağlanabiliyor. Doany, 20 Mbit hızın tarifeleriyle ilgili olarak ise şu aşamada bir açıklama yapmadı.

Toplam ADSL abonesi 2.2 milyon kullanıcıyı aştı

Yıllar ADSL abonesi (kişi)
    2002 2.299
    2003 56.624
    2004 452.398
    2005 1.539.477
    2006* 2.250.000

Alıntıdır.

Yukarıdaki haber Eylül 2006 da yayınlandı.
    Okuduğumda sevinmiştim. Ama üzerinden 6 ay geçmiş nerdeyse
    Paul, söylediklerin Guiness Rekorlar kitabına girmeye aday
    En uzağa desteksiz atmakta tabii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gentilemania -- 21 Şubat 2007; 12:47:16 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.