Şimdi Ara

19 20 bin tl bütçe b sınıf arac tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar 19 20 bin tl butce ıle dusuk km li az yakan model tavsiyeleriniz nelerdir?

fiesta tavsiye ediyorlar ama gogus kısmı hosuma gırmıyor sahsen.

benim bir tane kafama yatan araç var.

opel corsa 2006 twinport esiente 46 bin de 19.500 beyaz

foto:http://imgim.com/892inciw4818138.jpg

onerılerınız beklıyorum...

• Hyundai era ları da düşünebilirsin
  • polo corsa fiesta bu segmentte en çok satılan araçlar.onun dışında clio citroen c3 peugeot 206 gibi araçlarda var fakat c2 c3 kullanan birisi olarak pek tavsiye etmem fransız araçlarını.birde japonlara bakabilirsiniz.nissan micra yada suzuki shift.ben şu aralar shiftlere takmış durumdayım.tip olarak hoşuma gidiyor azda olsa kullanma fırsatım oldu güzel araç..bütçeniz yetermi bilmiorum ama skoda fabia'da güzel bir araç.

polo 2002 2004 model alabilirsiniz bütçenizle..onlarda çift farlı olanlar.bana pek güzel gelmiyor tip olarak.ama volkswagen sonuçta sağlam ve uzun ömürlü bir araç.

2004-2005 corsa 1.2 enjoy 1.4 enjoy yada dizel enjoy paketlerine bakın ve düşük km ve spor paket olan bulursanız alın binin derim.(enjoy ve paket diye yazmamı sebebi belki sizin için önemli değil ama diğerlerinde kasetçalar var uyuz oluyorum ayrıca spor paket jantları gerçekten yakışan jantlar)

fiesta dizel otomatik kullandım uzun zaman.araç güzel bence ama şanzıman pek sağlıklı değildi.düz vitesi iyi bence.

nissan micra genelde bayan arabası olarak bilinir sevimli güzel bir araç.micralarda benim gözüme takılan nokta gögüs krem rengi ve piyasada micraların birçoğunda göğüs ve direksiyonda kirlenme soyulma gibi problemler var.dışı güzel fakat içi o kadar değil.

suzuki shift bence çok güzel görünen bir araç.bir arkadaşımda var ve biraz kullanma şansım oldu.bende bulabilirsem bütçeme uygun almayı istiyorum şu aralar.dediğim gibi çok inceleme fırsatım olmadı çok kesin konuşmak istemiorum ama gördüğüm kadarıyla sağlam ve sürüğü keyifli bir araç.iç olarak göğüs sade direksiyon spor bir görünümde.

clio çok satılan bir araç ama pek fikrim yok.citroen uzun zaman kullandım.c3 sx 1.6i cam tavanlı 110 bglik bi aracım vardı.çok özelliği olan fakat bana güven vermeyen bir araçtı.cam tavanlı ama o cam tavanı kullanırken bile tereddüt ediyorsunuz.çok kaliteli malzeme kullanılmamış bir araç.kronik hatası direksiyon kutusundan sürekli tıkırtı geliyordu yapılsa bile yeniden tekrarlayan birşey olduğu için sırf o ses yüzünden sattım.

bu arada bütçenizi aşar biraz ama toyota yaris 2006da çıkan yeni kasa olanları düşünebilirsiniz.bindiğim en sorunsuz araçtı diyebilirim.ama göğüs ilk başta garip gelecektir.sonradan alışıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanctuary33

polo corsa fiesta bu segmentte en çok satılan araçlar.onun dışında clio citroen c3 peugeot 206 gibi araçlarda var fakat c2 c3 kullanan birisi olarak pek tavsiye etmem fransız araçlarını.birde japonlara bakabilirsiniz.nissan micra yada suzuki shift.ben şu aralar shiftlere takmış durumdayım.tip olarak hoşuma gidiyor azda olsa kullanma fırsatım oldu güzel araç..bütçeniz yetermi bilmiorum ama skoda fabia'da güzel bir araç.

polo 2002 2004 model alabilirsiniz bütçenizle..onlarda çift farlı olanlar.bana pek güzel gelmiyor tip olarak.ama volkswagen sonuçta sağlam ve uzun ömürlü bir araç.

2004-2005 corsa 1.2 enjoy 1.4 enjoy yada dizel enjoy paketlerine bakın ve düşük km ve spor paket olan bulursanız alın binin derim.(enjoy ve paket diye yazmamı sebebi belki sizin için önemli değil ama diğerlerinde kasetçalar var uyuz oluyorum ayrıca spor paket jantları gerçekten yakışan jantlar)

fiesta dizel otomatik kullandım uzun zaman.araç güzel bence ama şanzıman pek sağlıklı değildi.düz vitesi iyi bence.

nissan micra genelde bayan arabası olarak bilinir sevimli güzel bir araç.micralarda benim gözüme takılan nokta gögüs krem rengi ve piyasada micraların birçoğunda göğüs ve direksiyonda kirlenme soyulma gibi problemler var.dışı güzel fakat içi o kadar değil.

suzuki shift bence çok güzel görünen bir araç.bir arkadaşımda var ve biraz kullanma şansım oldu.bende bulabilirsem bütçeme uygun almayı istiyorum şu aralar.dediğim gibi çok inceleme fırsatım olmadı çok kesin konuşmak istemiorum ama gördüğüm kadarıyla sağlam ve sürüğü keyifli bir araç.iç olarak göğüs sade direksiyon spor bir görünümde.

clio çok satılan bir araç ama pek fikrim yok.citroen uzun zaman kullandım.c3 sx 1.6i cam tavanlı 110 bglik bi aracım vardı.çok özelliği olan fakat bana güven vermeyen bir araçtı.cam tavanlı ama o cam tavanı kullanırken bile tereddüt ediyorsunuz.çok kaliteli malzeme kullanılmamış bir araç.kronik hatası direksiyon kutusundan sürekli tıkırtı geliyordu yapılsa bile yeniden tekrarlayan birşey olduğu için sırf o ses yüzünden sattım.

bu arada bütçenizi aşar biraz ama toyota yaris 2006da çıkan yeni kasa olanları düşünebilirsiniz.bindiğim en sorunsuz araçtı diyebilirim.ama göğüs ilk başta garip gelecektir.sonradan alışıyorsunuz.

Swift diyorsunuz sanıyorum

• Temizini bulabilseniz Mitsubishi Colt 1.3 veya 1.5

Corsa 1.2 Essentia ile aynı yakar.. Instyle olanlar doludur. Hatta 2005-2006Larda güvenlik paketli olanlar var.

ABS-ESP-ASR-6HY-Sunroof-Isıtmalı deri döşeme gibi yaşına göre dudak uçuklatan özellikler var.

1.3 95 bg
    1.5 109 bg'dir

İkisi de aynı yakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimy34

quote:

polo corsa fiesta bu segmentte en çok satılan araçlar.onun dışında clio citroen c3 peugeot 206 gibi araçlarda var fakat c2 c3 kullanan birisi olarak pek tavsiye etmem fransız araçlarını.birde japonlara bakabilirsiniz.nissan micra yada suzuki shift.ben şu aralar shiftlere takmış durumdayım.tip olarak hoşuma gidiyor azda olsa kullanma fırsatım oldu güzel araç..bütçeniz yetermi bilmiorum ama skoda fabia'da güzel bir araç.

Swift diyorsunuz sanıyorum

daha gözümü açar açmaz yazdımdan sanırım shift swift karıştırdım biraz:)teşekkürler düzeltme için.bu arada bir arkadaş mitsubishi colt yazmış.colt gerçekten iyi araç.ve yanılmıyorsam mersedes yada smart ile bir bağlantısı vardı.aynı fabrikada üretilme ve bazı parçaların ortak üretilmesi gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hyundai Getz veya Accent Era tam FP aracıdır. Mümkünse 1.5 crdi alın.
  • punto-colt-jazz
  • ben olsam swift, colt, corsa ve punto ya bakardım ...
  • Multijet punto öneririm :) az yakar 2. eli sağlam
  • quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

punto-colt-jazz

19-20 bin tl bütçe ile düşük kmli düzgün jazz bulmak belki biraz zor olabilir.aynı şekilde 2006 ve üstü yeni kasa yariste bence güzel bir seçim olabilir.
  • quote:

quote:

punto-colt-jazz

19-20 bin tl bütçe ile düşük kmli düzgün jazz bulmak belki biraz zor olabilir.aynı şekilde 2006 ve üstü yeni kasa yariste bence güzel bir seçim olabilir.

göstergelerin ortada olması beni eski yarsilerden soğutuyor
  • quote:

quote:

quote:

punto-colt-jazz

ilk yorumunda yazmıştım bunu.bende ilk yarisimi aldığımda biraz garip gelmişti.ama insan zamanla alışıyor.ama göstergeden ziyade cd çalar ve klima tuşlarının olduğu panelde basit duruyor bence.makyajlı gelenlerde digital göstergeyi kaldırdılar zaten.geçen yıl çıkan yeni kasada ortadan alındı göstergeler.sanırım bizim gibi düşünen birçok kişi olduğu için deiştirme gereği duydular:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

punto-colt-jazz

ilk yorumunda yazmıştım bunu.bende ilk yarisimi aldığımda biraz garip gelmişti.ama insan zamanla alışıyor.ama göstergeden ziyade cd çalar ve klima tuşlarının olduğu panelde basit duruyor bence.makyajlı gelenlerde digital göstergeyi kaldırdılar zaten.geçen yıl çıkan yeni kasada ortadan alındı göstergeler.sanırım bizim gibi düşünen birçok kişi olduğu için deiştirme gereği duydular:)

yeni yarisi bende beğeniyorum güzel araç

• yorumlar için tesekkurler bu arada 15 lira kredi ile hundai i20 dusunuyoruz 1.2 sense orjinal fabrika cıkıslı lpg ve segmentındekı polo corsa gıbı araclara gore daha donanımlı ve fıyat makul olması artıları far sensoru yagmur sensoru hız sabıtleyıcı aynalar katlanır ve ısıtmalı gıbı ozellıkler dıger markalarda ek ozellık olarak verılıyor bakalım haftasonu bayıye gıdıp arabaya ıyıce bakıp fıyat alacaz buraya yazarım.
  • hundai i20 de sense paketinde esp yok bu ozellık olmazsa olmaz bır ozellık degıl bence ama guvenlık acısından onemlı olabılır yorumlarınız neler.
  • Hyundai benzinli Era dizel Getz olabilir. Jazz,Aveo ve Punto'lara da bakabilirsiniz.
  • punto
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec24

yorumlar için tesekkurler bu arada 15 lira kredi ile hundai i20 dusunuyoruz 1.2 sense orjinal fabrika cıkıslı lpg ve segmentındekı polo corsa gıbı araclara gore daha donanımlı ve fıyat makul olması artıları far sensoru yagmur sensoru hız sabıtleyıcı aynalar katlanır ve ısıtmalı gıbı ozellıkler dıger markalarda ek ozellık olarak verılıyor bakalım haftasonu bayıye gıdıp arabaya ıyıce bakıp fıyat alacaz buraya yazarım.

zengin donanım sizi yanıltmasın.araba alırken ilk olarak konfora değil güvenliğe sağlamlığa bakmak lazım.sonuçta canınızı taşıyorsunuz.ki ben bunu geçen yıl nisan ayında çok büyük bir kaza yaşayarak acı bir tecrübe edindim.kimse bu şekilde tecrübe edinmesin ama kaderde ne var bunuda bilemiyor insan.şöyle bir durum var ortada geçenlerde bir golf aldık 54bin gibi bir rakama.aynı özelliklerde bir i30 yaklaşık 5bin tl daha uygun yani bizim ekletmiş olduğumuz cam tavan jant ve birtakım opsiyonlar i30 alsanız bedaya gelmiş gibi olcak.fakat aradaki fark bence yıllar içinde yada bir kaza anında meydana çıkacak.2.el piyasası ne durumda bilmiorum ama sıfır km bir i20 almaktansa 2011-2012 model bir vw opel ford gibi marka daha mantıklı geliyor.size tek bir marka önermiyorum bir marka fanı flnda değilim sadece bana güven vermeyen bir otomobil hyundai.arkadaşların farklı düşünceleri olabilir bu benim şahsi düşüncem.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.