Şimdi Ara

19-20 den sonra uzayan oldumu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23 yaş 170 boy sakal tam çıkmadı ve siz boyumun sakalla alakalı uzayacağını mı idda ediyosunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

23 yaş 170 boy sakal tam çıkmadı ve siz boyumun sakalla alakalı uzayacağını mı idda ediyosunuz...

Genelleme yapılırsa sakalı geç çıkanların uzama yaşı erken cıkanlara gore daha yüksek sanırım.

Ergenliğe geç girenler daha geç uzayabiliyorlarmış.
  • Ulan 1.77 kısa mı Tamam uzun olmayabilir ama kısa da değil. Normal bir boy işte. İlla 1.85 mi olacaksınız

Ben de 1.77yim Boyumdan memnunum valla. Biraz daha uzasam iyi olur tabi ama uzamasam da olur farketmez.
  • 1.86 yım 91 kiloyum bi 10 kg falan fazlam var onu da verirsem dh ortalamasını yakalamış olucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Ulan 1.77 kısa mı Tamam uzun olmayabilir ama kısa da değil. Normal bir boy işte. İlla 1.85 mi olacaksınız

Ben de 1.77yim Boyumdan memnunum valla. Biraz daha uzasam iyi olur tabi ama uzamasam da olur farketmez.

valla hocam ben memnun değilim boyumdan. Çevremdeki herkes, arkadaşlarım hepsi 180+ ben kısa kalıyorum aralarında 3-4 cm uzasam cok güzel olucak takıntı oldu artık

• mart 92liyim boy 1.70 kilo 50. Kilo alim yeter bana. Bulmuşsun beğenmiyorsun sen de inşallah kısalırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T N T -- 24 Haziran 2011; 12:24:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Ulan 1.77 kısa mı Tamam uzun olmayabilir ama kısa da değil. Normal bir boy işte. İlla 1.85 mi olacaksınız

valla hocam ben memnun değilim boyumdan. Çevremdeki herkes, arkadaşlarım hepsi 180+ ben kısa kalıyorum aralarında 3-4 cm uzasam cok güzel olucak takıntı oldu artık

Uzarsın belki insanlar 21 yaşına kadar uzayabiliyor

• Yuh, 1.77 ye kısa diyorsanız biz napalım

1993, Nisan'lıyım ve boyum 1.63. Pek memnun değilim ama idare ediyoruz
  • quote:

Forumda haftada 1-2 defa açılan boy konularından birinide ben açmış bulunmaktayım.

Eylül 92 liyim. 177 boy 85 kg yım.

4 yıldır aşırı kiloluydum. 2010 mart gibi 120 kg iken şu anda 85 kgım. Öss hazırlık sürecinde dikkat edemedim spro filanda ara verdim vucutta sarkmalar filan oldu.
    Açıkcası kilolarımın boy gelişimimi engellediğini düşünüyorum. (doğrumudur?

Haftaya spora diyete başlıyorum. Ağustos sonuda jinekomasti ameliyatı olabilirim.

Babam 175 annem 165. Baba tarafında en uzun 181 anne tarafında en uzun 185.

Sütle yoğurtla peynirle aram iyidir. Sakallarım tam olmasada cıkıyor.

Bu yaştan sonra uzayabilirmiyim. 3-4 cm gerçekten cok iyi gelicek. Neler yapabilriim. Basket oynamak için arkadaslarım yok, tek basımada oynayamam kursuna filan gitsem bu yastan sonra biraz garip olur. Düzenli olarak yüzmeye belki eylülde başlayabilirim oda ne kadar düzenli olur bilmiyorum.

Jinekomasti ameliyatı olacağını belirtmişsin, benden sana tavsiye çok yüksek bir kilodan düşmüşsün. Ameliyat sonrası senin de bilgin vardır bir korse takacaklar. Normalde bunun süresi 1 aydır. 1 ay takar ve çıkarırsın. Ama eskiden göğsünün kahverengi kısmı daha büyük bir alana yayıldığı için yeni yerine tam olarak oturması gerekiyor. Yani o bölgeden doğal olarak yağ çekecekler ve eskisinden daha dar bir çapı olacak. Kahverengi kısmın oturduğun zaman veyahut omuzların biraz düşükken sarkma kısmı olabilir. Bunu da doktorunla konuş. Veya korse işini gerçekten ciddiye al en ufak esnekliklere bile izin verme. Benden sana tavsiye. Yoksa jinekomasti gibi büyük bir sorunu atlatırsın ama, yine de küçük bir sorun kalır o bölgede ona göre...

• quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN*

quote:

Forumda haftada 1-2 defa açılan boy konularından birinide ben açmış bulunmaktayım.

Eylül 92 liyim. 177 boy 85 kg yım.

4 yıldır aşırı kiloluydum. 2010 mart gibi 120 kg iken şu anda 85 kgım. Öss hazırlık sürecinde dikkat edemedim spro filanda ara verdim vucutta sarkmalar filan oldu.
    Açıkcası kilolarımın boy gelişimimi engellediğini düşünüyorum. (doğrumudur?

Haftaya spora diyete başlıyorum. Ağustos sonuda jinekomasti ameliyatı olabilirim.

Babam 175 annem 165. Baba tarafında en uzun 181 anne tarafında en uzun 185.

Sütle yoğurtla peynirle aram iyidir. Sakallarım tam olmasada cıkıyor.

Bu yaştan sonra uzayabilirmiyim. 3-4 cm gerçekten cok iyi gelicek. Neler yapabilriim. Basket oynamak için arkadaslarım yok, tek basımada oynayamam kursuna filan gitsem bu yastan sonra biraz garip olur. Düzenli olarak yüzmeye belki eylülde başlayabilirim oda ne kadar düzenli olur bilmiyorum.

Jinekomasti ameliyatı olacağını belirtmişsin, benden sana tavsiye çok yüksek bir kilodan düşmüşsün. Ameliyat sonrası senin de bilgin vardır bir korse takacaklar. Normalde bunun süresi 1 aydır. 1 ay takar ve çıkarırsın. Ama eskiden göğsünün kahverengi kısmı daha büyük bir alana yayıldığı için yeni yerine tam olarak oturması gerekiyor. Yani o bölgeden doğal olarak yağ çekecekler ve eskisinden daha dar bir çapı olacak. Kahverengi kısmın oturduğun zaman veyahut omuzların biraz düşükken sarkma kısmı olabilir. Bunu da doktorunla konuş. Veya korse işini gerçekten ciddiye al en ufak esnekliklere bile izin verme. Benden sana tavsiye. Yoksa jinekomasti gibi büyük bir sorunu atlatırsın ama, yine de küçük bir sorun kalır o bölgede ona göre...

uyarın için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: RakunLander

Yuh, 1.77 ye kısa diyorsanız biz napalım

hocam boyumun kısa oldugunu söylemiyorum. Türkiye ortalamasında tamam. Ama çevremdeki insanların arasında kısa kalıyorum buda rahatsız ediyor beni.

Benden kısalara göre boyum iyi görünebilri tabi bu normal. Bana görede 1.80 iyi iken 180 lik insanların cogu 185 ister. bu iş böyle gider

• quote:

quote:

hocam boyumun kısa oldugunu söylemiyorum. Türkiye ortalamasında tamam. Ama çevremdeki insanların arasında kısa kalıyorum buda rahatsız ediyor beni.

Benden kısalara göre boyum iyi görünebilri tabi bu normal. Bana görede 1.80 iyi iken 180 lik insanların cogu 185 ister. bu iş böyle gider

Onun ben de farkına vardım. 1.80 lik adam 1.85 olsam diyo, 1.75 lik adam 1.80 olsam diyo, diyo da diyo

• quote:

quote:

quote:

Onun ben de farkına vardım. 1.80 lik adam 1.85 olsam diyo, 1.75 lik adam 1.80 olsam diyo, diyo da diyo

insan doyumsuzdur

• Ben 1.90 sakallı doğdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Ben 1.90 sakallı doğdum

vucudda üçgendi dimi hocam ( evet konuyu upluyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 25 Haziran 2011; 22:52:00 >
  • 1.93'üm.92 kiloyum.94'lüyüm.Liseliyim.Seneye üniversiteliyim.Yeah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buck Fuddy -- 25 Haziran 2011; 23:04:42 >
  • boy 1.72 kilo 68 yaş 16 sakal epey çıktı , bu ay havuza yazıldım günde 2.5-3 saat yüzüyorum,ramazana kadar devam edeceğim,süt peynir yumurta yerim.
    ne kadar daha uzarım ki ? arkadaşlarıma göre bende kısa sayılırım.
    önerileri olan var mı başka ?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

boy 1.72 kilo 68 yaş 16 sakal epey çıktı , bu ay havuza yazıldım günde 2.5-3 saat yüzüyorum,ramazana kadar devam edeceğim,süt peynir yumurta yerim.
    ne kadar daha uzarım ki ? arkadaşlarıma göre bende kısa sayılırım.
    önerileri olan var mı başka ?

teşekkürler.

19-20 den sonra uzayan oldumu ? Uzadı ise o dönemde sakalları çıkmışmıydı ? Nasıl beslendi-spor yaptımı ?

• 1996 ocaklıyım sakal yok boy 1.81 kilo 110 jinekomasti ameliyatını 2gün önce oldum rahatım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

mesajını okumadım ama boyum donanimhaber fix boyu olan 1.90dır saygılar.

9u ters çevirelim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.