Şimdi Ara

19-20 den sonra uzayan oldumu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

not: 25 yaşındayım
  • adamllar 180 hala şikayetçiler ben 170 im gayet memnunum iyiki sırık degilim diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reborn_59

1.93 boyum var ayrıca çok fit bir vücudum var

standart bi dhlisin. marjinal olduğunu sanma
  • başlık sakat
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleka

başlık sakat

bende kim diyecek diye bekliyordum
  • bu yaştan sonra uzaman biraz zor. genelde boy uzaması 14 yaşlarında başlar 18 e kadar sürer. sende bu dönemi geçmişsin en iyisi kafaya takmamak.

20 yaşıma gireceğim. sakal olayı bende de pek yok ama. 18 yaşımdan sonra uzamam durdu. boyum 1.84.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicdani Yurdakuler -- 2 Temmuz 2011; 21:11:06 >
  • 1.95 boyum var
    Audi R8 im var
    10 tane evim var Nişantaşı ve Etilerde
    Her sporda çok iyiyim
    ;Acayip kaslıyım
    300-400 kız arkadaşım oldu aynı anda 95 tane idare ettim

DH deki herkes bunlara sahip neredeyse :D
  • bücürler ben 1.99 um
    basketbol voleyboy futbol ve hertürlü sporu yapıyorum.
    vucudum üçgen bacaklarım taş gibi.
    yani klasik dh liyim.

gerçeklere dönecek olursak 1.70 boyum var.
    ama çaktırmıyoruz 1.99um
  • Yokmu laa bi hal çaresi

bu saraçoğlunun kürü mürü varmış deneyen oldumu http://www.saracoglu.at/bolum.php?name=urunler&s_op=ushow&urunid=boy_uzatma_kuru
  • hay ben sizin boyunuza pozunuza....

İnsan olun insan
    sağlıklıysanız keyfiniz yerindeyse 1.90 boyunuz olsa nolu olmasa nolur.
    Millet genelleme yapıyo bende yapayım o zman çok uzun yaşıyan bireylerin boyları uzun değil malesef.boy ne kadar uzun olursa kalp de o kadar yoruluyor.

Ayrıca uzun boylu olma bi anlamda dezantaj olmaya başlıyor.Momenti bilen birisi bilir.Kaslar daha çabuk yorulur.O yüzden kısa boylu olanlar daha güçlü bir yapıya sahiptirler.Bir nevi atom karınca :)
  • beyler 1.79 boy nasıldır yaş 16 body yapıyorum daha da uzamasam olurmu yetermi bu boy acaba
  • 177 ne demek kısa???? benim boy 172 yaş 21... şikayetçi değilim bence normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

177 ne demek kısa???? benim boy 172 yaş 21... şikayetçi değilim bence normal

yahu kısa demiyorum tamam ülkemize göre normal. Ama çevremdeki herkes uzun. En kısaları benim. Çevremdeki kadınlarda uzun erkeklerde uzun. Bücür gibi hissediyorum kendimi.
  • Sen de haydarı çıkarırsın boy farkının önemi kalmaz böylece.
  • 1,90 boy basket oynuyorum vücudum normal biraz şekilli o kadar yalan yok beyler
  • Olmadımı laeeee 19dan sonra uzamış 190 boylu üçgen vucutlu arkadaşımızzzzzzzzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

Olmadımı laeeee 19dan sonra uzamış 190 boylu üçgen vucutlu arkadaşımızzzzzzzzz

sabah aksam süt içiom
  • Bak şimdi dostum telkinli mp3ler var boy uzaması konusunda yorumları okuduğum zaman 24 yaşında uzadığını söyleyen var daha sonra 22 yaşında bir adam barfiks koluna asılarak ayağına ağırlık bağlayarak boy uzamasının hızlandığını söyledi
  • burası dh burda 30 undan sonra bile uzayan cıkar
  • ben 8 cm ycivarı uzadım 19 dan sonra
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.