Şimdi Ara

19-20 den sonra uzayan oldumu ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 19umdan sonra 20cm uzadım; tahmin ediceğiniz üzere 2 metreyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE10

ben 8 cm ycivarı uzadım 19 dan sonra

ergenliğe çokmu geç girmiştin ? 19 da iken sakallar ned urumdaydı ? özel bir beslenme-spor programı uyguladınmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

quote:

Orijinalden alıntı: LE10

ben 8 cm ycivarı uzadım 19 dan sonra

ergenliğe çokmu geç girmiştin ? 19 da iken sakallar ned urumdaydı ? özel bir beslenme-spor programı uyguladınmı

İyi uzamışsın hocam, özel birşey yaptın mı bunun için?

Ben 18 yaşımda 4/5 cm uzadım
    19da uzamadım
    20ye yeni girdim.1cm uzadım geçen ay içinde.

1.77yim şuan.

18imde uzadığımda yurtdışındaydım.Beslenmem çok iyiydi.Ciddi bir et ve süt ürünü tüketimim vardı.Koşu,yüzme ve fitness da büyüme hormonu salgılatan ön ve arka bacak hareketlerini düzenli olarak yaptım.

19umda 1.76 boy yeterli gözüktü ilk başlarda.Eskisi kadar önem vermedim bu konuya.Kondüsyon çalışmaya başladım.Kaslar şekillendi.8,9 ayda 12,13 kilo aldım.Yüksek ağırlıklarla çalıştığım için büyüme hormonunun yerine testesteron salgılandı bu dönemde uzamadım hiç.
    19un sonlarına doğru tekrar boy'a taktım.Düzenli yüzmeye ve esneme hareketlerine başladım.

20 yaşıma yeni girdim sayılır.Kondüsyona ve esneme hareketlerine devam ediyorum.1cm de olsa uzamak mutlu etti.Spor salonuna kaydolcam önümüzdeki ay. 18imde uzadığımda salonda yaptığım bacak hareketlerinin sayesinde uzadığıma inanıyorum.

• ya ben 16.5 yaşındayım sakallarım çıkmaya başladı göğüs kıllarımda hafiften belli olmaya başladı bakıyorumda sakalı çıktıktan sonra uzayan pek yok benim uzamam için uzatmalarımı oynuyorum bu arada boyumda 1.70 den biraz fazladır yani .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChevChelios34

ya ben 16.5 yaşındayım sakallarım çıkmaya başladı göğüs kıllarımda hafiften belli olmaya başladı bakıyorumda sakalı çıktıktan sonra uzayan pek yok benim uzamam için uzatmalarımı oynuyorum bu arada boyumda 1.70 den biraz fazladır yani .

aynı durumdayız. sakallar fazlasıyla var bunun boy uzamasıyla bir ilgisi var mı?

adam üniversitede 1.73ten 1.85 olmuş.
    http://youtu.be/2cn86KdRnmg?t=45s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22CDD422-5 -- 25 Ocak 2012; 13:44:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

Eylül 92 liyim. 177 boy 85 kg yım.

Babam 175 annem 165. Baba tarafında en uzun 181 anne tarafında en uzun 185.

Sütle yoğurtla peynirle aram iyidir. Sakallarım tam olmasada cıkıyor.

Merhaba hocam. Bir sorum olacak, Kasım 93lüyüm. 171 boy 73 kg'yim. Sakallarım çıkmış durumda stresten kaynaklı ufak saçkıranlar var. Sanırım genden kaynaklı kıllı biriyim.Gut hastasıyım (süt,yoğurt,peynir fazlası zarar) Baba 176 anne 155 , Baba tarafı en uzun 190 anne tarafından en uzun 198 ama sakalda çıkmış şimdi ben daha uzayamaz mıyım?

Bu sorum herkese;
    Şu an üni sınavına hazırlanıyorum fitness vb. vakit ayıramıyorum. Lysden sonra başlamayı düşünüyorum fitness+yüzme planlıyorum gut olduğum için kalsiyumu takviye olarak almayı planlıyorum uzayabilir miyim böyle yaparsam ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.