Şimdi Ara

19-23 Nisan oyuncaklarda %50 indirim- Migros (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
21
Favori
30.570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

şu kesin mi, bugün gidip alıcam yarın fişiyle gidip yarısını geri alacağız, ürünü de götürmek gerekiyor mu,? yarın diyelim gittik kasada problem çıksa giren kazığı nasıl çıkarırız?

Toriumda mh pesobeli elimde gordu 2 gum sonra indirim var o zaman alin dedi onemli degil dedim arabada 5 parca oyun seti vardi begenmezsem gelir iade ederim veya iade edip yeniden alirim dedim oyle olmaz vermeyiz iadeleri geri dedi

o zaman yarın erken giderim artık ne varsa işimize gelen alırız, riske gerek yok, zaten bir oda dolusu oyuncak var..

Sabah 09:30 da toriumdayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Furby yok ki Migroslarda ben gormedim hiç

edit : sanal markette varmış , mağazalarda bulabilirsek alırım belki furby eski modelinden olan vardı kardeşi olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 18 Nisan 2014; 12:26:26 >
  • Furby ye merak sardım...
    Bağcılara yakın hangi Migrosta bulabilirim? Bir de Sanal Markette Bağcılar işaretleyince Sadece Siyah Furby çıkıyor? Başakşehir ya da Halkalı işaretlediğimde ise Furby Çıkmıyor((( Bu atakent Halkalı olarak geçmiyor mu?
  • dün görüştüğüm migros çalışanının dediğine göre fiyatlarda indirim öncesi oynama olmuş.. fiyat takip edenler dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: Hsnyksr

Bence almak istediğiniz ürünü veya ürünleri şimdi alın indirim başladığındada ürünleri fişiyle beraber geri götürüp arada ki farkı alın.zaten personelde alışkın bu gibi durumlara hiç problem çıkmıyor.toptancılara gerek kalmıyor millet yağmalıyor zaten :)

Torium migrostaki bayana dedim bak urun aliyorum poseti yirtik begenmezsek iade ederiz yarin veya obur gun edim skntı yaratmayin dedim.yooook olmaz dedi sarı kız indirim var 19 unda gelin alin dedi.kalmazsa dedim kalmazsa yapacak bisey yok sedi geri iade aliriz satisa vermeyiz dedi dellendim sordum senin klavuzun kim diye cvp vermedi.bende super fres dolabinin icine en alta gömdüm

• Düzgünce, delikanlı gibi sabah erken gidip alsanız olmuyor değil mi? İlla üçkağıt yapacak AYNI TİPLER!
  • quote:

Orijinalden alıntı: killikli

dün görüştüğüm migros çalışanının dediğine göre fiyatlarda indirim öncesi oynama olmuş.. fiyat takip edenler dikkat

Sıkar biraz foto aldim kendi kaybeder

• quote:

Orijinalden alıntı: drogbags

Arkadaşlar soru varsa alabilirim 5M Migros'ta oyuncak bölümü sorumlusuyum .

İndirim sanal markette de gecerli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kepirlikerem

Yeri değil ama 1.5 yaşındaki yiğenime zeka güçlendirici, eğitici oyuncak tavsiyesl olan var mı acaba ?

Yok mu arkadaşlar fikri olan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Düzgünce, delikanlı gibi sabah erken gidip alsanız olmuyor değil mi? İlla üçkağıt yapacak AYNI TİPLER!

hakkaten ya milleti aptal yerine koymak bu kasdar kolay. ben sabah 10 da gidiim oyuncak alabilmek için millet şark kurnazlığı yapıp indirim öncesi alıp sonra iade edip tekrar alsın. ya bi kere de bişiyi milletin haklarını ihlal etmeden usulüyle yapsak ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: koko69

Şu an Ankamall Migros rezil hale dönüştü. Sanki kapatıyor patron magazayi

aynen herşeyin yerini değiştirmişler karmakarışık bi hale gelmiş

Baska 5m var mi ankara'da acaba? Furby almak istiyorum sevgilime

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    ya fiyatlar konusunda benimde aklıma takıldı tabu xl 100 (99.90) tl oldu mu ya ? yasa scrable 80 (79.90) tl ? yani çok haşır neşir değilim. dün bi göz atayım dedim.

benim ufak yiğenlere tabu almıştım zamanında 50+ küsür tl idi (2 sene önce sanırım). scrable beğenmiyorlardı oda 40+ küsür tl idi. 2 senede %100 zam mı geldi ürünlere ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: koko69

Şu an Ankamall Migros rezil hale dönüştü. Sanki kapatıyor patron magazayi

aynen herşeyin yerini değiştirmişler karmakarışık bi hale gelmiş

Baska 5m var mi ankara'da acaba? Furby almak istiyorum sevgilime

eryamandaki de 5m galiba
  • ARKADASLAR SANAL MARKETTEN SATİN ALABİLECEK MİYİZ? KRİTİK BİR SORU LUTFEN BİLEN CEVAPLASİN

• Oyuncak alacak arkadaşlar
    Kasada size kimsesiz çocuklara da defter kalem satın almanızı isteyecekler.
    Satın alın lütfen.
    Migros un yerine ulaştıracağına inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pablomurty

Oyuncak alacak arkadaşlar
    Satın alın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: pablomurty

Oyuncak alacak arkadaşlar
    Satın alın lütfen.

Ben guvenmedigimden antalyadaki löseve direk kargoluyorum usatigibi takip edip ogretmenlere haber ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

ARKADASLAR SANAL MARKETTEN SATİN ALABİLECEK MİYİZ? KRİTİK BİR SORU LUTFEN BİLEN CEVAPLASİN

Ben bugune kadar hep SanalMarket'ten aldim eger bolgenizie teslimat yapan magazanin stoklari tukenmediyse sorunsuz oluyordu alisverisler.

• bayaa iyi. geçen sene stoklamıştık :D bu sene naparız bilemiyorum ...
  • futbol kalesi var 2 çeşit hemde . sanal markette de indirim geçerli alabilirsiniz .
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.