Şimdi Ara

19-23 Nisan oyuncaklarda %50 indirim- Migros (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
21
Favori
30.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Şu an Ankamall Migros rezil hale dönüştü. Sanki kapatıyor patron magazayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık ne zaman %50 gibi radikal bir rakam görsem önce bindirim sonra indirim diye düşünüyorum. Zerre güvenim yok artık şirketlere firmalara.

Alayı üçkağıtçı
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

Şu an Ankamall Migros rezil hale dönüştü. Sanki kapatıyor patron magazayi

aynen herşeyin yerini değiştirmişler karmakarışık bi hale gelmiş
  • Tekirdag YSK'da Tabu varsa aninda cokucem uzerine Pahalilar diye hic bakmamistim reyonlara. Cok iyi oldu bu haber umarim istedigim urunu bulabilirim ki zaten acgozlu degilim sadece 1 tane oyun alicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.T.Çetesi

Geçen sene aldığım monopoly tr, 1000 parça puzzle hiç açılmadı duruyor. Tabu da 2 kez oynadık o kadar.
    Bu sene aynılarından yine alıp, yılın enayisi yarışmasına jüri olcam kısmetse.

Yanındayım Hocam :) adını bile hatırlamadığım oyunları aldık koyduk kenara. Ne olacak hakikatrn bu halimiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • drogbags kullanıcısına yanıt
    Hocam çocuklar için küçük futbol kalesi vardı geçen sene. Bu sene de gelecek mi?
  • Hocam anadolu yakasindaki en cok cesidi bulabilecegim migros neresidir?ozellikle aradigim urunse trash pack ler. Bu çöps denen oyuncaklar. Yigenler hastasi bunlarin. r

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lament -- 17 Nisan 2014; 10:03:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

Orijinalden alıntı: drogbags

Ataşehir 3M ve Optimum 3M

Saolun hocam.
    Peki bir arkadas da yazmis ilk sayfada 2-3 gun onceden alip 19'unda iade etsek sonra %50 indirimle tekrar alsak oluyor mu?

+111
    Cevabi bilen?

• quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

Orijinalden alıntı: drogbags

Ataşehir 3M ve Optimum 3M

Saolun hocam.
    Peki bir arkadas da yazmis ilk sayfada 2-3 gun onceden alip 19'unda iade etsek sonra %50 indirimle tekrar alsak oluyor mu?

+111
    Cevabi bilen?

Yapabilirsiniz bir sorun çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan kayar

Samsun piazzaya gecen hafta baktim kayda deger bisi yok cin malida çok.kurulu oyunlar var bitek alinabilecek.

YEsilyurda bakan oldumu .

Sanalmarkettede indirim oluyormu acaba orda çesit çok.

cevap var mı arkadaşlar
  • Hsnyksr H kullanıcısına yanıt
    Hocam toptancilar saldiriyor mu urunlere.
    Saldiriyorlarsa alacagimizi alalim, verip tekrar aliriz.
    Toptanci ve esnaf saldiriyorsa kalmaz birsey

• Bence almak istediğiniz ürünü veya ürünleri şimdi alın indirim başladığındada ürünleri fişiyle beraber geri götürüp arada ki farkı alın.zaten personelde alışkın bu gibi durumlara hiç problem çıkmıyor.toptancılara gerek kalmıyor millet yağmalıyor zaten :)

• Büyük helikopter gören var mı fiyat nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Hsnyksr

Bence almak istediğiniz ürünü veya ürünleri şimdi alın indirim başladığındada ürünleri fişiyle beraber geri götürüp arada ki farkı alın.zaten personelde alışkın bu gibi durumlara hiç problem çıkmıyor.toptancılara gerek kalmıyor millet yağmalıyor zaten :)

Torium migrostaki bayana dedim bak urun aliyorum poseti yirtik begenmezsek iade ederiz yarin veya obur gun edim skntı yaratmayin dedim.yooook olmaz dedi sarı kız indirim var 19 unda gelin alin dedi.kalmazsa dedim kalmazsa yapacak bisey yok sedi geri iade aliriz satisa vermeyiz dedi dellendim sordum senin klavuzun kim diye cvp vermedi.bende super fres dolabinin icine en alta gömdüm

• quote:

Orijinalden alıntı: ferfecir06

Geçn sene kırtasiye reyonunda 1+1 kampanyası yokmuy du? 100 tl lik yeğenime kalem,boya,defter vs almıştım. Çok çok uygun olmuştu. Bu sene sadece %50 yapmışlar.

arkadaşım %50 indirimle 1+1 arasında bir fark yok. hatta %50 indirimde iki tane almak zorunda kalmadığın için daha avantajlı. Öyle Vatan-Bimeks gibi çakma indirim de değil bu. Gerçekten %50 indiriyorlar fiyatları. Biz her sene 23 Nisan'da oyuncak alıyoruz Migros'tan. Çok iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Artık ne zaman %50 gibi radikal bir rakam görsem önce bindirim sonra indirim diye düşünüyorum. Zerre güvenim yok artık şirketlere firmalara.

Alayı üçkağıtçı

Bu Migros'taki 23 Nisan oyuncak indirimi gerçekten %50 indirim. Öyle Vatan-Bimeks gibi değil, bizzat fiyatları karşılaştırdım. Biz her sene faydalanıyoruz.
  • şu kesin mi, bugün gidip alıcam yarın fişiyle gidip yarısını geri alacağız, ürünü de götürmek gerekiyor mu,? yarın diyelim gittik kasada problem çıksa giren kazığı nasıl çıkarırız?

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

şu kesin mi, bugün gidip alıcam yarın fişiyle gidip yarısını geri alacağız, ürünü de götürmek gerekiyor mu,? yarın diyelim gittik kasada problem çıksa giren kazığı nasıl çıkarırız?

Toriumda mh pesobeli elimde gordu 2 gum sonra indirim var o zaman alin dedi onemli degil dedim arabada 5 parca oyun seti vardi begenmezsem gelir iade ederim veya iade edip yeniden alirim dedim oyle olmaz vermeyiz iadeleri geri dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

şu kesin mi, bugün gidip alıcam yarın fişiyle gidip yarısını geri alacağız, ürünü de götürmek gerekiyor mu,? yarın diyelim gittik kasada problem çıksa giren kazığı nasıl çıkarırız?

Toriumda mh pesobeli elimde gordu 2 gum sonra indirim var o zaman alin dedi onemli degil dedim arabada 5 parca oyun seti vardi begenmezsem gelir iade ederim veya iade edip yeniden alirim dedim oyle olmaz vermeyiz iadeleri geri dedi

o zaman yarın erken giderim artık ne varsa işimize gelen alırız, riske gerek yok, zaten bir oda dolusu oyuncak var..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.