Şimdi Ara

19-23 Nisan oyuncaklarda %50 indirim- Migros (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
21
Favori
30.570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alsigimiz herhangi bir oyuncagi eger begenmezeek ve paketi acmazsak iade süresi kac gundur hocam? 1 hafta 3 gun veya 1 ay diye bir sure var mi urunu sifir alcaz hic acmadik hic begenmedik iade etcez diyelim 1 hafta sonra ornek sorun yaratirlar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scooterlarda indirim olacak mı acaba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutu oyunlarında fiyatları şişirmişler. her yde 60 lira olan oyunlar 75-80 lira bandında indirimli haliyele normalden ucuza geliyor ama yüzde 50 yalan. üstelik internette 45-50 liraya bulabiliyorsunuz o kutu oyunlarını.
  • Nerf varsa kiz kardesime ve kendime alicam.Canimiz sıkılırsa vs atariz evde

• ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    nerf vardi bucadaki migrosta 30 40 arasi biseye geliyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: drogbags

İzmir Bostanlı'da yok . Arkadaşlar İstanbul dışında sadece Çorlu Orion Avm Migros'ta var maalesef . En çok Atakent Halkalı MMM Migros'ta var 9 tane .

Teşekkür ederim hocam ilginiz için.

rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Alsigimiz herhangi bir oyuncagi eger begenmezeek ve paketi acmazsak iade süresi kac gundur hocam? 1 hafta 3 gun veya 1 ay diye bir sure var mi urunu sifir alcaz hic acmadik hic begenmedik iade etcez diyelim 1 hafta sonra ornek sorun yaratirlar mi?

Herhangi bir eksiklik veya kutusunda yırtılma olmadığı sürece 1 ay içerisinde iade edebilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cipiares

Scooterlarda indirim olacak mı acaba.

evet olacak .
  • Kızım 5 yaşında. Ve ne alacağım konusunda kararsızim . Bu konuda zarar etmeyeceğim güzel bir oyuncak ne önerirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: elektrikcim

Kızım 5 yaşında. Ve ne alacağım konusunda kararsızim . Bu konuda zarar etmeyeceğim güzel bir oyuncak ne önerirsiniz.

bisiklet alın bence hocam

pembeli filan
  • Onu düşündüm de. Malesef bisiklette indirim yokmuş.

• quote:

Kızım 5 yaşında. Ve ne alacağım konusunda kararsızim . Bu konuda zarar etmeyeceğim güzel bir oyuncak ne önerirsiniz.

Oyuncak degil de oyunlar alin zihni gelissin

1- make n break
    2- bilgi carki anaokulu seti
    3- intertoy pictureka
    4- gormiti kim kimdir
    5- bil bakalim kim
    6 cilgin penguenler aile oyunu
    7- ziipzip tavsan aile oyunu tecrubeyle sabittir.

Coxgunuz oyunlari sizinle kavradiktan 1 ay sonra normal hayatta size soru sorma sekli bile cok farkli olugor bu sekilde zeki devam ederse ilerde çok para kazanir bizim gibi forumu takip etnek durumunda kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Oyuncak degil de oyunlar alin zihni gelissin

1- make n break
    2- bilgi carki anaokulu seti
    3- intertoy pictureka
    4- gormiti kim kimdir
    5- bil bakalim kim
    6 cilgin penguenler aile oyunu
    7- ziipzip tavsan aile oyunu tecrubeyle sabittir.

Coxgunuz oyunlari sizinle kavradiktan 1 ay sonra normal hayatta size soru sorma sekli bile cok farkli olugor bu sekilde zeki devam ederse ilerde çok para kazanir bizim gibi forumu takip etnek durumunda kalmaz.

Cok dogru tespitler. Tebrik ediyorum hocam...

• Büyüklere yönelik puzzle ve bazı kırtasiye ürünleri haricinde önerebileceğiniz ürün var mı? (Yaş 20)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_eros85

Bu sene kampanya 19 nisanda başlıyor.
    Kampanyaya akülü araçlar, bisikletler ve fotokopi kağıtları dahil değilmiş.

http://www.migros.com.tr/firsatlar-ve-kampanyalar.html#kampanya359

19-23 Nisan oyuncaklarda %50 indirim- Migros

bisikletlerde dahil olaydı keşke :(...

• drogbags kullanıcısına yanıt
    Dostum selamlar.

Toriumdaki mağazaya gitmeyi düşünüyordum ama en büyüğü beylikdüzü dediğiniz için oraya geleceğim sanırım. Eski tatilyanın karşısında ki Migros değil mi bahsettiğiniz ?

Bir de winx ve my little pony oyuncaklarından almayı düşünüyordum kızıma. Torium mağazasında var. sizde de var mı acaba ? Çocuk kitaplarında da indirim var değil mi ?
  • Yeri değil ama 1.5 yaşındaki yiğenime zeka güçlendirici, eğitici oyuncak tavsiyesl olan var mı acaba ?

• Arkadaşlar bir şey soracağım. Reklamda TÜM oyuncak ve kırtasiyelerde ibaresi var. Anladığım kadarıyla hariç olan da bisiklet ve fotokopi kağıtları. Bunların dışında bu katogoride olupda reyondan aldığımız bir ürünün kampanyaya girme durumu olabilir mi?
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Lego var mı hatırlamıyorum ama cars ve planes karakterleri carrefour'da var. onlarda 1+1 kampanyası yapıyor, ben oradan alıyorum
  • Sayın oyuncak bölüm sorunlusu arkadaşım desteğin ve cevapların için şimdiden teşekkürler
    Uzaktan kumandalı araba almayı düşünüyorum fiyat ve kalitesi hakkında bilgi verirsen bizim çocuğu sevindirmiş olcaksın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.