Şimdi Ara

19-23 Nisan oyuncaklarda %50 indirim- Migros (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
21
Favori
30.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cegabo85

quote:

Orijinalden alıntı: drogbags

İstersen şöyle yapalım sen bana hangi ürünü istediğini söyle ben sana söyleyeyim stoğunu .

hocam özel aradığım bişey yok ama 3 yaşındaki oğlumuz için bulduğumu atabilirim sepete. ama minik metal arabalardan kaydadeğer indirim varsa stoklarım

6'lı metal ufak arabalar var 19.90 şuanki fiyatı o olabilir . Yinede daha sonradan istediğiniz bir şey cıkarsa yardımcı olurum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_eros85

kırtasiye bölümüde indirime dahil hocam. Sadece oyuncak değil

19-23 Nisan tarihleri arasında %50 indirimle alacağınız oyuncak, Türkiye Egitim Gönüllüleri Vakfı vasıtasıyla çocuklarımıza ulaştırabilirsiniz. Bu kampanya Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alısverişlerde geçerlidir. Kampanyamıza akülü araçlar, bisikletler ve fotokopi kağıtları dahil değildir.fotokopi Kağıtları dahil değilmiş..en çok ihtiyaçta oydu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.devarne

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: c.devarne

Puzzlelar indirim kapsamında mı?Bir de Beylikdüzünde Puzzle bulabilir miyiz 3000'lik 4000'lik veya daha büyük.

En büyük 1000 'lik var migroslarda . Evet indirim kapsamında .

Hızlı cevap için teşekkürler drogbags. Eskiden 3m migroslarda vardı büyük puzzlar demekki artık getirilmiyor.

Rica ederim elimden gelebildiğince yazıyorum . Evet eskiden vardı şuan daha çok küçük çocuklar için var 80- 100- 200- 300- 3*49- 2*20 vs.

• Hocam bu küçük demir arabalar hot wheels , matchbox ya da 1.24 1.64 metal arabalar bu kampanyaya dahil mi ?

Teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 12 Nisan 2014; 18:47:47 >
  • Kırtasiye bölümüde geçerli mi acaba
  • Hocam kırtasıye ürünlerini öğrenebildiniz mi ? İndirim sadece çocuklara yönelik mi olacakmış yoksa Bütün kırtasıye ürünlerini mi kapsayacakmış ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

Hocam bu küçük demir arabalar hot wheels , matchbox ya da 1.24 1.64 metal arabalar bu kampanyaya dahil mi ?

Teşekkürler .

O ürünlerin hiçbirinden yok maalesef ithal küçük araba var metal .
  • quote:

Hocam bu küçük demir arabalar hot wheels , matchbox ya da 1.24 1.64 metal arabalar bu kampanyaya dahil mi ?

Teşekkürler .

Aynen 1:24 diecast lerde geçerli mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Hocam kırtasıye ürünlerini öğrenebildiniz mi ? İndirim sadece çocuklara yönelik mi olacakmış yoksa Bütün kırtasıye ürünlerini mi kapsayacakmış ?

Tüm kırtasiye ürünlerinde geçerliymiş sadece yetişkin kitapta geçerli değilmiş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

quote:

Teşekkürler .

Aynen 1:24 diecast lerde geçerli mi

Evet geçerli .
  • drogbags kullanıcısına yanıt
    Çok sağ olun hocam, siz beylikdüzündesiniz sanırım. Hangi markalar var ? Aklınızda kaldımı acaba :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ninja kaplumbağaların oyuncakları ne kadara düşecek acaba? Yeğenime almak istiyorum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Çok sağ olun hocam, siz beylikdüzündesiniz sanırım. Hangi markalar var ? Aklınızda kaldımı acaba :)

Rica ederim siz sağolun evet Beylikdüzündeyim . RMZ CİTY var arabaları birebir süperdir. Birde ithaller var onlar biraz daha dandik tabi ama iş görür .
  • Ufak kutuda olan UNO vs oyunlar oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: special361

Hocam ninja kaplumbağaların oyuncakları ne kadara düşecek acaba? Yeğenime almak istiyorum da

Ninja kaplumbağaların sadece figürleri var bütün karakterlerin 29 tl olması lazım fiyatı 14.50'ye düşer yani .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Ufak kutuda olan UNO vs oyunlar oluyor mu ?

Maalesef ratuki uno gibi oyunlar elimizde yok .
  • Arkadaşlar dışarı çıkıyorum soru olursa gelince cevaplayacağım.
  • quote:

Arkadaşlar dışarı çıkıyorum soru olursa gelince cevaplayacağım.

Hocam ilgilendiğiniz için teşekkürler.Bize fiyatı Max 50 olacak şekilde güzel bir helikopter önerin olabilir mi? Adana dan veya k.maraş dan alabilirim.
    Teşekkürler.

• Kırtasiye dahil mi versatil kalem lazım da

• en büyük migroslar nerede var 5m'ler b.düzü haricinde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.