Şimdi Ara

19-23 Nisan oyuncaklarda %50 indirim- Migros (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
21
Favori
30.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cocuk zihin gelistirici oyunlardan bil bakalim kim extra,katamino .....make an break vb oyunlar dahilmidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız ve erkek yiyenlerime oyuncak alcam ama ,nezaman bir oyuncak reyomu gezsem hiçbişey beğenemiyorum,sorun bende sanırım, çocuk aklıyla düşünemiyorum sanırım
    tavsiye varsa alabirim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 12 Nisan 2014; 20:19:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drogbags

quote:

Orijinalden alıntı: cegabo85

quote:

İstersen şöyle yapalım sen bana hangi ürünü istediğini söyle ben sana söyleyeyim stoğunu .

hocam özel aradığım bişey yok ama 3 yaşındaki oğlumuz için bulduğumu atabilirim sepete. ama minik metal arabalardan kaydadeğer indirim varsa stoklarım

6'lı metal ufak arabalar var 19.90 şuanki fiyatı o olabilir . Yinede daha sonradan istediğiniz bir şey cıkarsa yardımcı olurum .

10liraya inerse baya iyi olur o zaman. Peki hocam cesitlilik acisindan beylikduzune gitmeye deger mi? Evim starcitye daha yakin. Aradigim ozel bisey yok ama ne kadar cesit olursa o kadar iyi olur bizim icin.

• Eskiden Migros'un kampanyaları çok avantajlıydı. Özellikle son 2 yıldır, Kırtasiye ve Ağız Bakım Ürünleri için 1+1 gibi kampanyalar artık çok avantajlı değil. Sebebi de, daha ilk gün talan ediliyor, bırakın normal vatandaşı toptancı, mahalle arası esnafı bile doluyor. Migros'un kırtasiye fiyatları %30-40 daha pahalı. Birkaç kampanya birleştirince iyi fırsat oluyordu. Ben 19-23 Nisan arası GDİ ve banka puan kampanyası ile kombo yapacaktım ama, bu araya GDİ bile koymamışlar . Çünkü Migros'un bu tür kampanyalarda kar marjı düştü. Dikkatli olun, 1+1'e kapılıp hunharca alışveriş yapmayın.

Bu arada, bir kasiyere sordum, bisiklet dahil değilmiş. Keşke olsaydı. Yine de beklemedeyim.

• Rotring 300 0.5 ne kadar olur?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: special361

Hocam ninja kaplumbağaların oyuncakları ne kadara düşecek acaba? Yeğenime almak istiyorum da

Ninja kaplumbağaların sadece figürleri var bütün karakterlerin 29 tl olması lazım fiyatı 14.50'ye düşer yani .

Teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

quote:

Arkadaşlar dışarı çıkıyorum soru olursa gelince cevaplayacağım.

Hocam ilgilendiğiniz için teşekkürler.Bize fiyatı Max 50 olacak şekilde güzel bir helikopter önerin olabilir mi? Adana dan veya k.maraş dan alabilirim.
    Teşekkürler.

Helikopter olayına girmeyin bence oyuncakçılarda daha kaliteli ürünler var . Bizimkiler ithal oldugu için sorun yaratabilir yinede isterseniz 50 tl'ye düşecek bir helikopter var 3.5 kanal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candice Swanepoel

Kırtasiye dahil mi versatil kalem lazım da

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunayek

en büyük migroslar nerede var 5m'ler b.düzü haricinde

Torium Haramidere . Starcity Yenibosna . Akbatı Bahçeşehir . Maxi Silivri
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İstersen şöyle yapalım sen bana hangi ürünü istediğini söyle ben sana söyleyeyim stoğunu .

hocam özel aradığım bişey yok ama 3 yaşındaki oğlumuz için bulduğumu atabilirim sepete. ama minik metal arabalardan kaydadeğer indirim varsa stoklarım

6'lı metal ufak arabalar var 19.90 şuanki fiyatı o olabilir . Yinede daha sonradan istediğiniz bir şey cıkarsa yardımcı olurum .

10liraya inerse baya iyi olur o zaman. Peki hocam cesitlilik acisindan beylikduzune gitmeye deger mi? Evim starcitye daha yakin. Aradigim ozel bisey yok ama ne kadar cesit olursa o kadar iyi olur bizim icin.

Emin olun değer fakat 9.30 da açılıyor mağaza aşırı kalabalık oluyor yani sabahtan gelmeniz lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpDEV

Rotring 300 0.5 ne kadar olur?

Sana 7.5 olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jessica albay

quote:

Orijinalden alıntı: AlpDEV

Rotring 300 0.5 ne kadar olur?

Sana 7.5 olur

Contura kayboldu hocam

Bana kalem lazım fakat stoklarda rotring 300 varmı?

• drogbags kullanıcısına yanıt
    Hocam Ankara'da Furby hangi mağazalarda var ve stok kaçar adet bakabilşrmisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A4 kağıtlar, akülü Araçlar ve Bisikletler indirime dahil değil. Bunların dışındaki tüm oyuncak ve kırtasiye Ürünleri dahil

• Oğluma 3 senedir, neredeyse yıllık alışveriş yapıyorum. Ciddi anlamda güzel oyuncaklar oluyor. Acele etmeden seçmek ve bakmak lazım. Geçen sene tüm puzzle ve hasbro oyuncakları dağıldi. Çok fazla plastik oyuncaklara girmeden alışveriş yapılabilir. Kesinlikle depoda ne varsa onu koyurlar raflara baktığınızı almazsanız Bir daha göremezsiniz.

• dün gittm ankamall 5 m e iki sıra oyuncak reyonu var. %50 nin gerçekten işe yarayacağı ürünler satılmıyor. mesele lego. mesela mattelin planes ve cars oyuncakları. çoğu oyuncak çin malı markasız şeyler. yani eskye göre ürün çeşidinde acaip azalma var
  • Cahilligimi mazur gorun furby nasil bi oyuncak

• quote:

Cahilligimi mazur gorun furby nasil bi oyuncak

http://forum.donanimhaber.com/m_85992423/tm.htm
  • İzmir Bostanlı'da yok . Arkadaşlar İstanbul dışında sadece Çorlu Orion Avm Migros'ta var maalesef . En çok Atakent Halkalı MMM Migros'ta var 9 tane .
  • quote:

İzmir Bostanlı'da yok . Arkadaşlar İstanbul dışında sadece Çorlu Orion Avm Migros'ta var maalesef . En çok Atakent Halkalı MMM Migros'ta var 9 tane .

Teşekkür ederim hocam ilginiz için.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.