beyler normal half life mı bu, yoksa half life source versiyonu mu. ona göre yükleyeyim geleyim aranıza
quote:Orijinalden alıntı: Man Down beyler normal half life mı bu, yoksa half life source versiyonu mu. ona göre yükleyeyim geleyim aranıza Normal half life
quote:Orijinalden alıntı: FurkyZ 2 kere crossbow ile isabet ettiriyorum adam ölmüyor. ama adam bizi normal tabanca ile öldürüyor
quote:Orijinalden alıntı: GsliKahraman quote:Orijinalden alıntı: FurkyZ 2 kere crossbow ile isabet ettiriyorum adam ölmüyor. ama adam bizi normal tabanca ile öldürüyor Evet birde her sktigi bir adama gidiyor resmen hile
quote:Orijinalden alıntı: GsliKahraman Aspire pm ile map gönderdim eklersen sevinirim.. Çeşitlilik olur.. evet yav yeni map iyi olur
quote:Orijinalden alıntı: GsliKahraman 2 tane gönderdim birisi crossfire benzeri birisi kilbox gibi.. Eklendi
quote:Orijinalden alıntı: Aspire07 quote:Orijinalden alıntı: GsliKahraman 2 tane gönderdim birisi crossfire benzeri birisi kilbox gibi.. Eklendi Teşekkürler ilginç yerler denk geldikçe gönderirim..
quote:Orijinalden alıntı: Nortrom quote:Orijinalden alıntı: Man Down ramsey her kimse ayar etti beni. en tepeye çıkıp frag kasıyor. imzayı şimdi farkettim