Şimdi Ara

19:30 DH Half Life Şenliği. :) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
1
Favori
21.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani ne anlıyolar bu hileden bilmiyorum yarım saat harika oyun oluyo sonra goby miidir doby midir biri geliyo full hile acık . mındar ediyo . daha da bişey demiyorum .
  • arada bi gelip nabız yokluyorum.
  • Bu hile ile oynayanları engellemenin bir yolu yordamı yok mu ? varsa halledin hiç bir manası yok böyle oynamanın
  • Sxe kurabiliriz hile için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

Mariokart güzel ama tepede kendini saklamayı bilecen..
    Admin cs serverinde adminlik nasıl olur neler gerekir bilmem ama benim girdiğimde admin olmuyor admin gerekiyor bazen..
    Eğer sürekli oynayan birkaç güvenilir arkadaşa yetki verirsen serverda en azından sürekli bir admin olur..

Kimler var acaba sürekli oynayan yazarlarsa ilgilenelim.
  • Walla giriyorum hileciler olmazsa ne ala super oyun. ama 1-2 gundur ozellikle giriyorum bakıyorum 2 arkadasda hile 2 dk sonra cıkıyorum ne yapayım ? adama fantazi yaptırcak halim yok . Muhtemelen de ilkokul bebeleridir bunlar ya neyse.
  • Sxe kur bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Sxe kur bencede

o benim pcde bir türlü çalışmıyor win7 yamasınıda paylaşın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Sxe kur bencede

o benim pcde bir türlü çalışmıyor win7 yamasınıda paylaşın :)

Ben 7'de kullanıyorum herhangi bir ek yama olmadan
  • mario kart on numara bölümmüş. crossbowu alıp tepeye çıkanlara uyuz olan arkadaşa diyecek iki çift lafım var o tepedekini vurup sen tepeye çıkınca oyunun keyfi o zaman çıkıyor işte
    ayrıca şu hile olayına bi çözüm getirmelisiniz. haritanın bitimine 5 dk kalmış ben 60 fragla birinciyim elemanın teki geliyor 5 dakikada 57 fragla ikinci oluyor böyle bir şey olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 13 Aralık 2011; 21:08:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

mario kart on numara bölümmüş. crossbowu alıp tepeye çıkanlara uyuz olan arkadaşa diyecek iki çift lafım var o tepedekini vurup sen tepeye çıkınca oyunun keyfi o zaman çıkıyor işte
    ayrıca şu hile olayına bi çözüm getirmelisiniz. haritanın bitimine 5 dk kalmış ben 60 fragla birinciyim elemanın teki geliyor 5 dakikada 57 fragla ikinci oluyor böyle bir şey olamaz.

o bölüme yabancı bir serverda rastladım 1 veya 2 defa anca oynadım..
    Sonra aradım aradım bulamadım orayı oynayan biryer..
    Arkadaş eklerim deyince hlnin dosyaları arasından alıp gönderdim..
    Hem benim için hem sizler için iyi oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 13 Aralık 2011; 21:16:32 >

• sXe kurulmuşturhttp://sxe-anticheat.org/ adresinden indirebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspire07

sXe kurulmuşturhttp://sxe-anticheat.org/ adresinden indirebilirsiniz

iş görür umarım.
  • quote:

quote:

iş görür umarım.

Oyuncu sayısında düşüş yaşatıyor, yeterli sayıda yönetici alındığında tekrar kaldıracağım.

• quote:

quote:

quote:

iş görür umarım.

Oyuncu sayısında düşüş yaşatıyor, yeterli sayıda yönetici alındığında tekrar kaldıracağım.

kardeş giriyorum ama sxe'yi görmüyor sanırım, oyundan atıyor sxe'yi aç öyle gel diyor. linkteki versiyonu indirip kurmuştum halbuki. sistemim win7 hp 64 bit

• kurdum girdim speed hack dedi attı oyundan hayırdır? speedhack nedir daha dogrusu??
  • quote:

quote:

quote:

quote:

iş görür umarım.

kardeş giriyorum ama sxe'yi görmüyor sanırım, oyundan atıyor sxe'yi aç öyle gel diyor. linkteki versiyonu indirip kurmuştum halbuki. sistemim win7 hp 64 bit

laptopu yeniden başlattım yine olmadı bi saat half life zevkimiz vardı o da yalan oldu

• sxe'yi kapat beni admin yap oyuna giremiyorum oyunda oldugum sürece kanunları uygulayacagıma söz veriyorum
  • Arkadaşlar sXe'yi kaldırmak zorunda kaldım. Ctrl ve space'e basıldığında Speedhack hatası veriyordu oyunla uyumsuz olduğu için. sXe'siz olarak devam ediyoruz, yeni adminler alarak hileyi kıracağız.
  • quote:

Arkadaşlar sXe'yi kaldırmak zorunda kaldım. Ctrl ve space'e basıldığında Speedhack hatası veriyordu oyunla uyumsuz olduğu için. sXe'siz olarak devam ediyoruz, yeni adminler alarak hileyi kıracağız.

Tam da kurmuştum
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.