Bildirim
19,400 TERCİHİMİ TAHMİN EDİN
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Çorum hayırlı olsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
HİTİT -
Adıyaman bence
bana da hitit gibi duruyor.up var mı arttıran !!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hitit ho
up yok mu arttırannn
UPPPPP
Ahi Evran hayırlı olsun hocam.
Hitit gelir net bence
Kafkas gelirse şükret.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
açıkta kaldın -
tamam conem
hocam ahi evranınki üsttekilerden yüksek o kadar düşer mi ya
Şimdi kafkas gelirse şükret ne demek.Neye göre kafkas.Trollüğün de sınırı var.Madem yapıyorsun ceng meng yaz ya da 19dan kapar sana gelmez yaz.Az delikanlı olun la.
kötü yorum görmek istemiyorsan girmiceksin foruma abisi :D tıp artış eğiliminde 19400 yapmışsın endüşük yer 19700.orası da sana gelmez açıkta kalırsın.git azerbaycan yaz -
Çorum
Tıp sıralaramaları her sene öne çekiyor kontenjan artışı dinlemeden sen geçen seneki taban sıralama ile neredeyse aynı yapmışsın. Burada insanlar o gelir bu gelir yazınca için rahatlıyor biliyorum ama kontenjan artışı vs. dinlemeden tıp ve CENG taban sıralamaları yükseliyor (düşüyor). Sayısalda mezun olduktan sonra kendi mesleğinin yapabileceğin birkaç bölüm kaldı o yüzden. Görmek istediklerini yazmadığım için bana da troll dedin ama dost acı söyler. Git B planı yap. Tıpa yerleşememe olasılığın var. Tıpa yerleşemezsen buraya gelip ağlama!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim dalga mı geçiyorsun ne tür trollsünüz lan siz.Tıp nasıl her sene önce çekiyor 800 paso gerileme var özellikle benim bandımda dalga mı geçiyorsun ?Tonla rehberlikçi 21kla kapatır diyor sen açıkta kalır diyorsun.Mantıklı ve makul olun.Saygı gösterelim.Hele hele abisi diyor.Bizi bilen biliyor burda her türlü eleştiriyi kabul ederim de sizinki başka boyut bana işlemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ayt edebiyat kaç günde biter
- sigortalı olunca yeşil pasaport iptal olur mu 2024
- son 54 yılın çıkmış soruları pdf
- altuğ güneş kaç yaşında
- telegram tyt-ayt pdf grupları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X