Şimdi Ara

19,400 TERCİHİMİ TAHMİN EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    19,400 TERCİHİMİ TAHMİN EDİN

• Çorum hayırlı olsun
  • HİTİT
  • Adıyaman bence
  • bana da hitit gibi duruyor.up var mı arttıran !!
  • Hitit ho
  • up yok mu arttırannn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UPPPPP
  • Ahi Evran hayırlı olsun hocam.
  • Hitit gelir net bence
  • Kafkas gelirse şükret.
  • açıkta kaldın
  • Powerchill P kullanıcısına yanıt
    tamam conem
  • cardenio kullanıcısına yanıt
    hocam ahi evranınki üsttekilerden yüksek o kadar düşer mi ya
  • Guest-4h062020 G kullanıcısına yanıt
    Şimdi kafkas gelirse şükret ne demek.Neye göre kafkas.Trollüğün de sınırı var.Madem yapıyorsun ceng meng yaz ya da 19dan kapar sana gelmez yaz.Az delikanlı olun la.
  • hhcs11 H kullanıcısına yanıt
    kötü yorum görmek istemiyorsan girmiceksin foruma abisi :D tıp artış eğiliminde 19400 yapmışsın endüşük yer 19700.orası da sana gelmez açıkta kalırsın.git azerbaycan yaz
  • Çorum
  • hhcs11 H kullanıcısına yanıt
    Tıp sıralaramaları her sene öne çekiyor kontenjan artışı dinlemeden sen geçen seneki taban sıralama ile neredeyse aynı yapmışsın. Burada insanlar o gelir bu gelir yazınca için rahatlıyor biliyorum ama kontenjan artışı vs. dinlemeden tıp ve CENG taban sıralamaları yükseliyor (düşüyor). Sayısalda mezun olduktan sonra kendi mesleğinin yapabileceğin birkaç bölüm kaldı o yüzden. Görmek istediklerini yazmadığım için bana da troll dedin ama dost acı söyler. Git B planı yap. Tıpa yerleşememe olasılığın var. Tıpa yerleşemezsen buraya gelip ağlama!
  • Kardeşim dalga mı geçiyorsun ne tür trollsünüz lan siz.Tıp nasıl her sene önce çekiyor 800 paso gerileme var özellikle benim bandımda dalga mı geçiyorsun ?Tonla rehberlikçi 21kla kapatır diyor sen açıkta kalır diyorsun.Mantıklı ve makul olun.Saygı gösterelim.Hele hele abisi diyor.Bizi bilen biliyor burda her türlü eleştiriyi kabul ederim de sizinki başka boyut bana işlemez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.