Emin kulüp tarifelerindeki 49'luk olanlarda DÜZENLEME YAPILABİLİRMİŞ .. Doğrumudur. VE yenileride gelebilirmiş.?
DOĞRUMUDUR.
o zaman 19 luk tarifeye geçeyim 6 ay sonra 657 ye geçerim sağolun..
Birde turkcell fatura kesim tarihi 10 eylül pazartesi başvursam aveaya turkcellden yeni fatura çıkmaz değil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: blckbrd5
o zaman 19 luk tarifeye geçeyim 6 ay sonra 657 ye geçerim sağolun..
Birde turkcell fatura kesim tarihi 10 eylül pazartesi başvursam aveaya turkcellden yeni fatura çıkmaz değil mi ?
yarın ayın 6'sı. 3 gün var arada. taşınmazsa ve siz faturalı hatta ayın 10'una girerseniz; bir fatura daha çıkar. Bu süreçte 9 eylül akşamı bir Turkcell mağazasına giderek hattınızı faturasıza çevirin; böylelikle 10-11 eylülde anca hattınız taşınırsa Turkcell bir fatura daha göndermesin
quote:
Orijinalden alıntı: Bico
Emin kulüp tarifelerindeki 49'luk olanlarda DÜZENLEME YAPILABİLİRMİŞ .. Doğrumudur. VE yenileride gelebilirmiş.?
DOĞRUMUDUR.
Dışarıya açıklama yapıldı mı bilmiyorum ama, taraftar tarifeleri yeni aboneliklerde de 1 yıl taahütü karşılığı artık 49 TL'ye veriliyor, NT kampanyası ise bitti (NT ile de gelip 1 yıl kalacağım denilirse yine 49 TL)..
Yeni tarifeler hakkında da bir fikrim yok; bence seçenekler yeterli, fazlası bence zararlı olur. Müşterilere bir sürü tarife anlatmaktan çok sıkılıyorum bazen
bilgiler için teşekkürler baştürkemin
önce 19luk sonra 657 ye geçebilirim değilmi
quote:
Orijinalden alıntı: blckbrd5
bilgiler için teşekkürler baştürkemin
önce 19luk sonra 657 ye geçebilirim değilmi
ne demek ben teşekkür ederim. elbette geçebilirsiniz, 19'luğa geçtikten 30 gün sonrasından itibaren dilediğiniz zaman herhangi bir Avea İletişim Merkezi'ne kamu kimliğiniz/görevli olduğunuza dair belge ve kimliğiniz ile uğrayıp tarifenizi değiştirebilirsiniz.
Turkcellde kal kamu eko ya geç. Salla aveayi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme