Bildirim
19 Ocak Paribu Cineverse Ücretsiz Mısır!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Ben söyleyeyim 7. Maddeden herkesi yatıracaklar -
fazlası mıcır yapar. -
Zaten mısırın çok bir maliyeti yok böyle ayda yılda 1 kampanya yapacaklarına fiyatı uygun tutsalarda her gidişimizde alabilsek... -
En fazla en büyük boyda mısırları ne kadarsa o kadar verirler. Turşu bidonuyla gidilirdi yoksa.
-
-
Hanıma bulaşık leğeniyle gidicem diyorum, ben gelmem sen git diyor
Edit: gittik 2 tane kocaman saklama kabıyla. Millet leğen getirmiş kimse sorun etmiyordu, ağzına kadar doldurdular
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 20 Ocak 2023; 0:18:16 > -
İçime sanki geçenlerde de böyle bir kampanya yapılmıştı gibi bir hissiyat geldi forumda arama yapayım dedim. Meğer 5 yıldan uzun süre geçmiş üzerinden.
Bu arada biz patlatmalık mısırı hep Bimden alıyorduk ve beğeniyorduk. Geçen gün CarrefourSAda 500 gr. Duru mısırı 12,9 ₺ görünce denemek için aldık. Bimde satılandan güzelmiş tavsiye ederim.
-
Un çuvalı ile gidebiliyor muyuz acaba?...
-
bebek küvetleri daha fazla alır muhtemelen
-
Poşet yasak -
Fiyatlara yine zammı gelmiş demek ki mısır dan ettikleri zarar çok -
137 tl olan ımax fiyatı 160 tl olmuş
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X