Bildirim
19 PHİLİPS 190X6FB ALDIM HARİKAAA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hayırlı olsun. dvi kablo ile daha net görüntü alırsın. bi tane al.
bu arada kaça aldın teknosa'dan. teknosa'da pahalı diye biliyorum bu monitör'ü -
PAHALI HAKKATEN 699 YTL PEŞİN PEŞİN ÖDEMEYE İNDİRM YAPMAMALARI ÇOK ENTERESAN ARKADAŞLAR SİZE ENTERASAN BİRŞEY SÖYLEYEYİM BİZ VATANDA TEKNOSADA GOLDTAKİ BÜTÜN ÇALIŞANLARDAN DAHA FAZLA DONANIMDAN ANLIYORUZ HERİFLER HİÇ BİŞEY BİLMİYORquote:
Orijinalden alıntı: 312 .
hayırlı olsun. dvi kablo ile daha net görüntü alırsın. bi tane al.
bu arada kaça aldın teknosa'dan. teknosa'da pahalı diye biliyorum bu monitör'ü -
http://www.kocpa.com/asp/show_stock.asp?product=CE141PHI17quote:
Orijinalden alıntı: yukoer78
PAHALI HAKKATEN 699 YTL PEŞİN PEŞİN ÖDEMEYE İNDİRM YAPMAMALARI ÇOK ENTERESAN ARKADAŞLAR SİZE ENTERASAN BİRŞEY SÖYLEYEYİM BİZ VATANDA TEKNOSADA GOLDTAKİ BÜTÜN ÇALIŞANLARDAN DAHA FAZLA DONANIMDAN ANLIYORUZ HERİFLER HİÇ BİŞEY BİLMİYOR
Alıntıları Göster
koçpa'da 644 YTL
Ben teknosa'dan bi şey almam. keşke araştırsaydın 50 lira az para değil çünkü
-
ben gecen hafta sonu kadıköyden 630 ytl ye aldım.ilk gördüğümde monitör biraz itici gelmişti ama yanılmışım deli bi alet.ölü pixel garantiside extrası tavsiye ederim lcd düşünenlere.quote:
Orijinalden alıntı: 312 .
http://www.kocpa.com/asp/show_stock.asp?product=CE141PHI17
koçpa'da 644 YTL
Ben teknosa'dan bi şey almam. keşke araştırsaydın 50 lira az para değil çünkü
Alıntıları Göster
-
lightframe var mı bunda.quote:
Orijinalden alıntı: madwick
ben gecen hafta sonu kadıköyden 630 ytl ye aldım.ilk gördüğümde monitör biraz itici gelmişti ama yanılmışım deli bi alet.ölü pixel garantiside extrası tavsiye ederim lcd düşünenlere.
Alıntıları Göster
Açıklama: LightFrame? Digital Reality
yazmışlar. neden ? koyuyorlar yanına. -
beyler hoparlörü nasıl. iyi yüksek ses kaliteli ses geliyor mu. bende alcam 19" lcd bayadır araştırıyorum. ne dersnizi alayım mıquote:
Orijinalden alıntı: M@rKSm@N
lightframe var mı bunda.
Açıklama: LightFrame? Digital Reality
yazmışlar. neden ? koyuyorlar yanına.
Alıntıları Göster -
Teknosada elektronik ürünler çoğu yere göre biraz pahalı ama 15 gün içerisinde koşulsuz iade etme imkanı tanıyorlar. Bilmediğiniz ve alırken tereddüte düşeceğiniz ürünleri buradan alarak beğenmezseniz başınız ağrımadan iade edebilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: gslisemih
beyler hoparlörü nasıl. iyi yüksek ses kaliteli ses geliyor mu. bende alcam 19" lcd bayadır araştırıyorum. ne dersnizi alayım mı
Alıntıları Göster
-
bi dönem efsane olmuş monitör almışsın işte hayırlı olsun şimdi widescreenler(bende widwscreenciyim bu arada) revaçta olsada PHILIPS bu ürününün eline bi çok firmanın ürünü su dökemez hayırlı uğurlu olsunquote:
Orijinalden alıntı: YellowBase
Teknosada elektronik ürünler çoğu yere göre biraz pahalı ama 15 gün içerisinde koşulsuz iade etme imkanı tanıyorlar. Bilmediğiniz ve alırken tereddüte düşeceğiniz ürünleri buradan alarak beğenmezseniz başınız ağrımadan iade edebilirsiniz.
Alıntıları Göster
-
çok iyi bir tercih yapmışsın...bende 17" ini kullanıyorum çok çok memnunum...quote:
Orijinalden alıntı: etez
bi dönem efsane olmuş monitör almışsın işte hayırlı olsun şimdi widescreenler(bende widwscreenciyim bu arada) revaçta olsada PHILIPS bu ürününün eline bi çok firmanın ürünü su dökemez hayırlı uğurlu olsun
Alıntıları Göster -
Son zamanlarda en çok tercih edilen monitorlerden biridir 190X6FB.Hayırlı olsun.Herhangi bir sorun ile karşılaştın mı?quote:
Orijinalden alıntı: Savage
çok iyi bir tercih yapmışsın...bende 17" ini kullanıyorum çok çok memnunum...
Alıntıları Göster
Ayrıca Teknosa garanti veriyor mu ayrıca? -
quote:
beyler hoparlörü nasıl. iyi yüksek ses kaliteli ses geliyor mu. bende alcam 19" lcd bayadır araştırıyorum. ne dersnizi alayım mı
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: gslisemih
+up -
quote:
Orijinalden alıntı: gslisemihquote:
+up
Alıntıları Gösterquote:
quote:
+up
yüksek ses sana göre yüksektr bana değildir hiç yoktan iidir diim ses kalitesi philips sonuçta kalitesi ortanın üstü
-
Arkadaşların dediği gibi keşke teknosa dan almasaydın.Diğer yerlerde hem ucuz hemde çoğu yer nakit paraya %5 indirim yapıyor ama olan olmuş Hayırlı olsun -
Ben olsam aynı paraya samsung un 20' lik monitörünü alırdım. Ama almışsın artık.quote:
Orijinalden alıntı: MMXex
Arkadaşların dediği gibi keşke teknosa dan almasaydın.Diğer yerlerde hem ucuz hemde çoğu yer nakit paraya %5 indirim yapıyor ama olan olmuş Hayırlı olsun
Senin aldığın monitörde güzel hayırlı olsun -
hayırlı olsun kardeş -
sağolun arkadaşlar yalnız şöyle bir olay var internete girdiğim zaman ekranın üst köşesinde parazit gibi yeşil renkte bi şeyler çıkıyor dikkatli bakıldığı zaman excel tablosu gibi oyunlar ve filmlerde bir sorun yok harika bunlar ölü pixel olamaz ölü pixel testi yaptım masaüstünü her renkte denedim bunlardan eser yok dvı kablo aldım ama bu sorun hala varquote:
Orijinalden alıntı: GregoR_MendeL
hayırlı olsun kardeş -
Ewet Arkadaşlar Bende Yaklaşık 1,5 Aydır Mönitor araştırıyorum. Vatan-tekosa-Gold Hepsini gördüm inceledim ama coğu showroomda mönitörlerin ayarlarını iyi yapılmadığı için+en iyi performans çözünürlülüğünü ayarlamadıkları için ve swicleri arızalı olduğu için mönitörleri çokta iyi karşılaştıramadım açıkçası. Birde Müşteri temsilcisi arkadaşlar bu konularada çok iyi değiller. En iyisi bu forum :)quote:
Orijinalden alıntı: GregoR_MendeL
hayırlı olsun kardeş
Ama Araştırmalarım sonucunda bana en uygun mönitörün 190x6fb olduğuna karar verim. Benim tek canımı sıkan olay mönitörde hoparlör olması. biraz kaba gösteriyor bence birazda gereksiz yani.
aynı kalitede bu monitörün hoparlörsüz modeli yokmu?
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
sayın arkadaşım;
monitörümüzdeki hoparlör ofis kullanızısı iseniz sizi tatmin edebilecek düzeydedir.
aslında bu hoparlörün amacı ofis uygulamalarında hoparlörü ortadan kaldırarak bir + avantaj sağlamaktadır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: iborucquote:
sayın arkadaşım;
monitörümüzdeki hoparlör ofis kullanızısı iseniz sizi tatmin edebilecek düzeydedir.
aslında bu hoparlörün amacı ofis uygulamalarında hoparlörü ortadan kaldırarak bir + avantaj sağlamaktadır.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: iboruc
quote:
sayın arkadaşım;
+1
Ayrıca evde TV kartı çıkışını monitörün hoparlörlerine verince de TV tadı veriyor az buçuk. Ancak hoparlörler 10 W olmalarına rağmen oldukça zayıf ve kalitesiz.
Benzer içerikler
- 3440x1440 kaç k
- ps5 için monitör
- display port sinyal yok
- msi monitör alınır mı
- adaptive sync nedir
- 1000 hz monitör
- en iyi monitör
- oled yanma sorunu
- va panel nedir
- hdr ne işe yarar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X