Şimdi Ara

19'UNCU MOT.P.TUG.K.LIĞI EDREMİT BALIKESİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
9
Favori
130.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar askerliğimi 19'UNCU MOT.P.TUG.K.LIĞI EDREMİT BALIKESİR de kısa dönem er olarak yapıcam. varmı benle aynı yere düşen tertibim :)

he bide burada askerliğini yapmış olan arkadaşlar varsa nasıl bi yerdir biraz bilgi verirse sevinirim ;) katımıdır rahatmıdır bilgilendirecek dede bekliyorum :D

• Yapay Zekanın Yanıtı

19'uncu Motorlu Piyade Tugaylığı Edremit, Balıkesir

19'uncu Motorlu Piyade Tugaylığı (19. MP Tug.), Türk Kara Kuvvetleri'ne bağlı bir tugay olup, Balıkesir'in Edremit ilçesinde konuşludur.

Görev Bölgeleri

1. MP Tug., Türkiye'nin batı sınırının güvenliğinden sorumludur. Ayrıca, gerektiğinde yurt dışı görevlerde de bulunabilir.

Eğitim

1. MP Tug., bünyesindeki birliklere temel askeri eğitim ve ileri düzey muharebe eğitimleri verir. Acemi birlikleri, temel eğitimlerini tamamladıktan sonra tugayın farklı birliklerine gönderilir.

Komando Tugayı ile İlişkisi

1. MP Tug., Balıkesir Edremit'te bulunan 19. Komando Tugayı ile birlikte görev yapmaktadır. Komando Tugayı, özel operasyonlar ve terörle mücadele görevleri için eğitilmiş birlikler barındırır.

Yorumlar ve İncelemeler

1. MP Tug. hakkında yapılan yorumlar genel olarak olumludur. Birliklerin disiplinli ve profesyonel olduğu, eğitim kalitesinin yüksek olduğu belirtilmektedir.

İletişim Bilgileri

1. MP Tugaylığı'na aşağıdaki iletişim bilgileri üzerinden ulaşılabilir:

2. Adres: 19. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı, Edremit, Balıkesir

3. Telefon: 0 266 374 11 11
    4. Web Sitesi: https://www.kkk.tsk.tr/19mptug

5. MP Tug., ülkemizin güvenliği için önemli görevler üstlenen seçkin bir birliktir. Tugayın Edremit'te konuşlanması, bölgenin güvenliğine önemli bir katkı sağlamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up up up...
  • 19'UNCU MOT. P. TUG. K.LIĞI EDREMİT BALIKESİR kısa dönem er olarak yapıcam. tertip varmı?
  • bende buraya dustum
  • istanbuldan buraya idoylami gitmek en mantiklisi?
    yenikapi bandirma....?sonra otobus edremit
  • 19'UNCU MOT. P. TUG. K.LIĞI EDREMİT BALIKESİR :):)
  • bende varım =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nanayi yedik
  • aynı yer abi sivastayım numaram 05452291987 görüşmek üzrere
  • yukari
  • ben çarşamba 2 3 gibi olurum gael sen
  • vlla bilmiyorum abi istanbuldan gelicem ama nasil gelicem,idoyla bandirmaya gidip ordan edremit otobusune binsem yetisirim heralde 5 e kadar
    12,30 istanbul haraket
    14,30 bandirma varis
    15,00 de edremit otobusune binsem
    16,30 gibi edremitde olurum heralde
  • tertipler artiyor

bende varim..arastirdigima gore, biraz zorlu bi yermis..facebookta sayfa var..oraya da bi bakin derim
  • mustafa doğan
    ankara
    19'UNCU MOT. P. TUG. K.LIĞI EDREMİT BALIKESİR
  • CRIMINALL
    ordaysan hele bi anlat nasil biyer burasi
  • Arda

19'UNCU MOT. P. TUG. K.LIĞI EDREMİT BALIKESİR ZONGULDAK EREGLIDEN beri gelicem herkese hayirli teskereler...
  • havası güzel yermiş isteyen olursa haberleşiriz telim yukarda çok büyük yer sürgün yeri olmasında ne olursa olsun:)ben salı gece inş yola çıkcam sivastan
  • 19'UNCU MOT. P. TUG. K.LIĞI EDREMİT BALIKESİR
    ankaradayım kardes bende saat23.30 metro arabasına yarın ıcın bılet aldım
    1 numara 2 ye sen al beraber gıdelşım ıstersın.

• ankara balıkesir kaç saat
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.