Şimdi Ara

19'WİDE SCREEN KANDIRMACASI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ev için ws , ofis için 4:3 diyebiliriz o zaman... ama sanki 4:3 ler azaldı. broşürlerde hazır sistemlerde bile ws monitor standart oluyor... (19 inc ws)

İlk notebook aldığımda ws ekranlı notebook yoktu.(2004) Çok değil 6 ay içinde çıkmaya, 1 sene içinde piyasaya hakim olmaya başladılar. Şu anda 4:3 ekranlı notebook yok ( özel modeller hariç )
  • Baya tartışmalı bi ortam olmuş burda.....

İşin doğrusu 19'' WS benimde hoşuma gitmiyo nedense...Normal 19'' daha iyi gibi...ama boyut büyüdükçe wide screen daha önemli bi duruma geliyo bence....bende 22'' WS alıcam bakalım 15'' crt den sonra nası olucak
  • Ne çok şey yazılmış. Bence herkesin görüşüne saygı gösterip "saçmalama" vs gibi yorumlar kullanmadan kendi fikrini söylemek.
    Ben sabah 08:30, akşam 20:00 çalışan bir ofis personeliyim.
    Önümde 1 tane Philips 17" 4:3 LCD
    1 tane Asus 19" WS LCD
    1 tane 106 ekran Samsung WS LCD TV var.

Bana göre oyunlarda WS ler tartışmasız bir şekilde geride kalıyor. Özelliklede online oyun sever biriyseniz.
    Gelelim normal office vb. standart PC uygulamalarına. Açık söyleyeyim 19" Asus WS karşısında 15 dk çalışacağıma 17" 4:3 Philipste sabahtan akşama kadar çalışırım. Bu nedenle 19" Asus'u sadece Filo Takip Monitörü olarak kullanıyorum. Bu arada bahsi geçen Samsung LCD TV de Asus ile aynı işi yapıyor. Tek farkı diğer personelde takip modülünü ondan izliyor.

Evimde 19" Neovo F-419 (4:3) var. Başka bir monitör karşısında hiç bu kadar rahat olamıyorum. Belki ev psikolojisidir :D Ama cidden mükemmel be abi Alırken WS almak istemiştim. Daha çekici gelmişti ama çok daha pahalılardı. Bir bakıma DVI çıkışlı LCD ler içinde fiyatı uygun diye Neovoyu tercih etmiştim. Ama iyikide öyle olmuş diyorum şuanda. "Herşeyde bir Hayır vardır."

Şimdi işyerine 13 adet pc toplayacağım. Monitör seçimlerine bakarken gördüm ki 4:3 piyasada kalmamış denecek kadar az. Amma ve lakin Philips 190S9FS diye bir tane 19" 4:3 satışta. Ama fiyatı 2x19" WS parası nerdeyse >http://www.hepsiburada.com/philips-190s9fs-19-5ms-analogdvi-duz-kare-lcd-monitor-gumus/ProductDetails.aspx?productId=bd53467&categoryId=986

Neyse ben derim ki (şahsi fikrimdir) WS'ler OUT, 4:3 'ler IN.
    "Ya ben nerden bulacam o kadar 4:3 LCD şimdi"

Edit: Yazım hatası.
    Bu arada tarihe hiç bakmamışım, konu hortlamış ve zortlamış. Daha iyi belkide!
    Bu kadar yaygınlaşan WS ler hakkında ki görüşler bakalım 3 sene öncesine göre ne alemde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezyr -- 27 Nisan 2010; 1:35:57 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.