böyle bir şey sanıyorum ki şuanda mümkün degil ? araştırdım ettim ama henüz 800*600 de bile 100fps verebilecek bir lcd göremedim ?
bilen duyan varmı acaba almayı düşünüyorum bir adet 19" wide screen ama 800*600 de 100 fps verebilmesini de şart koşuyorum :)
ps: senin gözün 100ü bırak 70 ile 75 arasında ki farkı bile anlamaz triplerinden ırak olmamız dileği ile esenlikler ;)
Böyle bişey istemekteki maksatınız nedir acaba? Ben 5 sene kadar 85 hz de crt kullandım ve bu sene lcd ye geçtim 60hz de kullanıyorum hiçbir sorun yok Hz takıntınız var galiba
fps değil hz olucak sanırım.
dvi bağlantı da 60hz crt da 80hz civarıdır ve 100hz görüntü vericek monitör yok şuan piyasada.
800*600 de 100hz i 19''ws monitörde kullanmak gerçekten garip geldi bana. 800*600 düşük bir çözünürlük hz in 100 olması hiçbir işe yarama bence o çözünürlükte.
oyun oynuyorum bu sebeble oyun içerisinde saniyede ekrana gelecek o 100 kareye ihtiyacım var nedeni de mouse sensivity sorunsalı. hz değişince sens de ister istemez değişiyo ve elimin ayarı kaçıyo tekrar sens i tutturmak da zaman alacak :/
4:3 ekran da 800*600 ise 16:9 ekran da kaç oluyosa çözünürlük 100hz istiyorum yukarıda ki açıkladığım sebeblerle. esasında widescreen i de geçtim hani normal ekran bile olsa 19" yada 22" de yeter ki 800*600 de 100hz alabileyim.
varmı bi fikriniz ?
şu an üretilen lcdlerin %95 i 60 hz.dolayısıyla 60 kareden fazla gostertmeye calısırsan goruntude kırlmala olacaktır..kırılmalar olsada gosterecektir diye tahmin ediyorum..vsync kapalı olack...
quote:
Orjinalden alıntı: unstoppable
şu an üretilen lcdlerin %95 i 60 hz.dolayısıyla 60 kareden fazla gostertmeye calısırsan goruntude kırlmala olacaktır..kırılmalar olsada gosterecektir diye tahmin ediyorum..vsync kapalı olack...
ilgi ve alaka için teşekkürler. geçen wcg finallerinde lcdler kullanıldı o yüzden bi sorayım dedim son durum nedir ne degildir diye neyse artık umutlar bir başka bahara :)