Şimdi Ara

19 yaşımdayım aile sigara içmeme izin vermiyor,ciddi konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçme kardeşim, dumanı leş gibi diğer insanları rahatsız etme. Kul hakkından sakın, bunun içinde Allah'ın vakti gelince alacağı canın, organların da dahil. Sigara içmek israf ve haramdır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bariz csb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksi ney lan :)

Araba de şuna.
  • Şımarık ve ergensin. Kendi parani kazaninca sigarani alabilirsin

• Ergenlik dönemin ağır geçiyor genç :)

• Milleti gördükçe ne kadar hayırlı çocuk olduğumu daha iyi anlıyorum. Ben 19 yaşındayken tıp 2. sınıftaydım üstüne asgari ücrete yakın burs alıyor yarısını aileme veriyordum destek için
  • Sizin lisede ünide başladığınız sigaraya bizler 12 13 yaşlarımız da başladık aslanım git babanın elini öp ve bütün ailenden özür dile annengile selam söyle

• okumadım ama maden 19 san bireysen senin de özel hayatın varsa git kendin eve çık.kendi hayatını kur kuramıyosan baban ne derse o . adam aç karnını doğruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Adam en güzel cevabı vermiş.
  • Iyi iste icme. Bi mok degil

• şimdi bu gider bedelli de yapar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçme hiç bi şeye faydası yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olum sen nasıl bir yalancısın profilinde lise ilgili konular açıyorsun ama 19 yaşındasın ezik sünepe asosyal bir tip olduğun yazdığın iki üç yorumdan anlaşılıyor zaten nick konu uyumu muazzam nato kafa nato mermer

• bende içiyordum 20 yaşındayım felan işte peder görmüşmü birinden mi öğrenmiş ne hayır evede çok temkinli giderdim sakızlar limon yaprakları felan filan :D kesin biri görüp ispiyonladı neyse eve gittim gel bakayım dedi senle bişey konuscaz haydee dedim kesin gene bişiy oldu aldık başa belayı neyse gittim oturdum sigara içiyon mu lan sen dedi direk ben şok yok mok diye kıvırma çabam varken getirdi geldi içerden Kuran-ı kerim ben önde o arkada yemin et el bas kitaba diyo 10 dk evde aşağı yukarı kovalamaca oldu böyle içiyom dedim en son bidaha benim paramla alkol yada sigara içersen hakkımı helal etmem dedi o gün bugündür kendimiz kazanıpda alıyoz buda böyle bi anı

anıyıda boş ver hiç içme hiç içmeyen zevkinide cefasınıda bilmez içme kardeş boşver

• Hacı sen ne tür bir adamsın yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Paradise Lost

Adam en güzel cevabı vermiş.

En sinir olduğum tip baba parası ile özel hayat yaşamak isteyenler.

Varsa totosu girecek işe alacak parasını. Sadece çalışmakta yetmez çıkacak bekar evine görecek yemek nasıl oluyor çamaşır ev kirası elektrik su derken ozaman görecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelip bir şeyler yazacaktım da sonra gelip konuyu okudum boşa gidecek şeyler yazmıyim deidm.
  • Ben 22 yaşındayım, henüz ailemin yanında yaşıyorum ve bana da babam çocukmuşum gibi davranıyor Fakat öyle sigara içemezsin şunu yapamazsın falan demez. Kendim içmem zaten onun yerine başka stres atacak aktiviteler bul mesela spora yazılabilirsin, veya kendine başka hobi bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bana bak trakyalı,ben ülkemde özgürüm,istediğimi yaparım,kinini git memleketindeki insanlara yap,bu kadar çok kudurma,çok itici görünüyosun,tamam mı evladım,hadi naş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.