Şimdi Ara

19 yaşımdayım aile sigara içmeme izin vermiyor,ciddi konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

iyi ki senin abin değilim , dayak delisi ederdim

böyle tiyatro olabilir mi başkan ya ?

baba ben 19 a basmışım,benimde kendime ait özelim var,şahsi hayatım var,özel hayatım,bende bir bireyim,bende bir insaoğluyum,ne bu karışmalar,çocuk gibi her b*ka çok bilmiş gibi akıl vermeler..
    abim olsaydın zaten benimle başedemezdin,aramızda iç savaş çıkardı,sen amerika ben israil gibi

• direkt3d D kullanıcısına yanıt
    hocam bizde dertten içiyoruz maalesef,ne yaşadığımı ne çektiğimi bilsen,konuşan boş konuşuyor işte..
    zaten fazla içmiyorum haftada 2 3 dal alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Madem şeriatçıgençsin o zaman Filistin’e git

Orada savaş

Babana oradan bir köle getir. Böylece artık baklavaları arabadan köleye getirttirirler

Bir tane de İsrailli cariye getir. Annenden de öcünü böylelikle almış olursun.
    vallaha mı hocam aydınlattın beni
  • 17’den sonrasını okumadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent_taka61

Ailenin gozunu seveyim, 40 ina gelince Ah Anam Ah Babam hergun beni doveydinde biraktiraydin dicen oksurerek. Diger Soyledigin Zamazingolar Zaten zamanla cozulur, Hudaverdi gibi yola cikma Yasina gore giyin.

Zamazingo ne demek reis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okurken baya sinirlendim inşallah gerçek değildir. haklısın ailen hatalı keşke az daha dövselerdi seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: HotBiber

okurken baya sinirlendim inşallah gerçek değildir. haklısın ailen hatalı keşke az daha dövselerdi seni
    çok kaşınırsan ben seni döverim
  • quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

quote:

Orijinalden alıntı: Paradise Lost

Adam en güzel cevabı vermiş.

En sinir olduğum tip baba parası ile özel hayat yaşamak isteyenler.

Varsa totosu girecek işe alacak parasını. Sadece çalışmakta yetmez çıkacak bekar evine görecek yemek nasıl oluyor çamaşır ev kirası elektrik su derken ozaman görecek.

Alıntıları Göster
    zaten sende namus ne gezer lan,bacına mini etek giydirseler,giydirin diceksin,nasıl namusun var lan senin ? ölümüne şeriat lan,laiklik istiyosan s*ktir olup git fransaya,yada amerikaya,ilk osmanlı geldi kardesim,bu vatan bizim,senin gibi din düşmanlarına,bu memlekette yeri yok,ırkçı sizsiniz,faşist sizsiniz,namus din kitap bilmezsiniz,gelirsin burda anca laga luga yaparsın..

• Senin iyiliğini istiyorlar olum. İlerde anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: seriatcıgenc5806

zaten sende namus ne gezer lan,bacına mini etek giydirseler,giydirin diceksin,nasıl namusun var lan senin ? ölümüne şeriat lan,laiklik istiyosan s*ktir olup git fransaya,yada amerikaya,ilk osmanlı geldi kardesim,bu vatan bizim,senin gibi din düşmanlarına,bu memlekette yeri yok,ırkçı sizsiniz,faşist sizsiniz,namus din kitap bilmezsiniz,gelirsin burda anca laga luga yaparsın..

Alıntıları Göster
    Sana laf edicektim ilk basta konuyu okurken de su yorukdan sonra vazgectim.

Seni yetistiren ailenin ben ...

SERİAT İSTİYORSAN S*KTİR GİT ARABİSTANA . BU ULKE LAİK BİR ULKE . İSTEYEN BACİSİNA DA MİNİ ETEK GİYDİRİR , SANANE LAN DOL İSRAFİ . NOLDU MİNİ ETEK GORUNCE HEMEN AZİP TECAVUZMU ETMEK İSTEDİN .

Umarim ya bu ulkeden s*ktirip gidersin,yada en kisa zamanda oksijen israf etmeyi birakirsin.Senin gibi birinin bu dunyada hicbir hayri dokunmaz . İt herif.

• Müstakbel annenin evinde, saygıdeğer babanın parasını çarçur etmeyi bıraktığında, istersen sigara değil b*k iç, kimse karışamaz.

Dinimize göre insan sıhhatine zararda bulunan herşey yasaklanmıştır. Sigara mutlak harama yakın bir kötü alışkanlıktır. Ailene saygılı, ülkene bağlı, Allah'ımıza inançlı bir birey olmak istiyorsan sigarayı bırak. Annene ve babana saygı gösterip itaat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

Müstakbel annenin evinde, saygıdeğer babanın parasını çarçur etmeyi bıraktığında, istersen sigara değil b*k iç, kimse karışamaz.

Dinimize göre insan sıhhatine zararda bulunan herşey yasaklanmıştır. Sigara mutlak harama yakın bir kötü alışkanlıktır. Ailene saygılı, ülkene bağlı, Allah'ımıza inançlı bir birey olmak istiyorsan sigarayı bırak. Annene ve babana saygı gösterip itaat et.
    çok değil zaten hocam fazla içmiyorum,haftada 2 3 dal içsem bana yetiyor zaten
  • Ailem beni hiç anlamıyor ailem beni hiç sevmiyor bende sigara içiyorum ailemi cezalandırmak içiiiiğğn
  • 19 Yaşındasın kendi kararlarını verebilecek yaştasın.

Aileler çoğu zaman yanılır ama bu sefer haklılar, sigara içme!

Yıl 2018 hala sigara içen insanların olması şaşırtıcı.
  • Böyle evladım olsa tasma takar gezdirirdim ibret olsun diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

19 Yaşındasın kendi kararlarını verebilecek yaştasın.

Aileler çoğu zaman yanılır ama bu sefer haklılar, sigara içme!

Yıl 2018 hala sigara içen insanların olması şaşırtıcı.
    çok değil zaten hocam fazla içmiyorum,haftada 2 3 dal içsem bana yetiyor zaten,tek benim yönümden bakmayın,büyükşehirlerde herkes içiyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: seriatcıgenc5806

çok değil zaten hocam fazla içmiyorum,haftada 2 3 dal içsem bana yetiyor zaten,tek benim yönümden bakmayın,büyükşehirlerde herkes içiyor zaten

Alıntıları Göster
    Bırak gitsin, bağımlılık kötüdür.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.