Şimdi Ara

19 Yaşında Üniversiteye Hazırlanırken Yoklama Kaçağı Gözüküyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 yaşına girdim eylülde ve üniversiteye hazırlanıyorum ilk mezun yılım. Bugün E-devlet'ten mesaj geldi yoklama kaçağı olduğuma dair. Çok da bilgim yok bu konularda başta yoklama başvurusu yapmam gerektiğini sandım ve yaptım meğersem o kayıt içinmiş askerliğe. Ama sanırım sağlık belgesi almadığım sürece geçersizmiş. Tecil yapmam gerekiyor sanırım ama onu da nereden yapmam gerektiğini bulamıyorum. Ayrıca yoklama kaçağı olanların da erteleyemediği yazıyordu. Hani YKS'ye hazırlanırken böyle bir şey beni hem aşırı strese soktu hem de korkuttu. Erteleme şansım yok mu ya da nereye gidebilirim yardım için lütfen yardımcı olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tecili günün dolmadan yapman gerekiyordu. Dershaneye felan kayıtlıysan oranın öğrencisi olduğuna dair bir belge al, onunla beraber askerlik şubesine git. Durumu anlat. Fazla vakit geçirmesen iyi olur, tecil hakkın varsa yine erteleyebiliyorsun diye biliyorum ama yoklama kaçağı olduğun gün boyunca belli bir miktar para cezası çıkıyor. O yüzden en iyisi bir an önce şubeye git, gerekli bilgiyi oradan al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabhankra0 -- 7 Ocak 2025; 1:16:51 >
  • Şubeye git ertelet kardeşim

• Git askere adam olursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.