Şimdi Ara

Yoklama kaçağı olarak aranıyormuşum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
6.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000 doğumluyum ve üniversitede hazırlık okumama rağmen böyle bir mesaj geldi. Saçmalık değil mi?

Yoklama kaçağı olarak aranıyormuşum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Vay be 2000 liler 20 yasinda ha
    Daha dun ufak tefektiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben askerdeyken, eve kağıt gelmişti, kaçak olarak gözüküyorum ve para cezası kesilmişti , İyi gülmüştüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerliğini yap gel işte. En azından aradan çıkmış olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada geldi aynı mesaj

• Boyle bi mesaj arkadaşa gelmisti simdi kavununu yiyoruz

• hazırlığı askerde okursun artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Change1 kullanıcısına yanıt
    Ne yapacaksınız hocam? Şubeye mi gideceksiniz yoksa direkt e-devletten mi halledeceksiniz
  • Bana geldi bu sabah

• MrHamilton kullanıcısına yanıt
    E devletten baktım direk askerlik şubesine başvurun diyor ordan olmuyor yani mecbur askerlik şubesine gidip tecil ettireceğiz

• Aynı durum bende de var. Dershanedeyim vallahi bütün ilgi odağım dağıldı, canımı sıktı bu olay

• ahmet481i A kullanıcısına yanıt
    E-devletten öğrenci belgesi çıkarıp gideceğiz artık hocam yapacak bir şey yok. Uğraştığımız şeye bak sövmemek için zor tutuyorum kendimi
  • MrHamilton kullanıcısına yanıt
    ben mezunum yksye hazırlanıyorum okula falan da gitmiyorum ama duyduğuma göre 3 yıl erteleme hakkımız varmış

• Okulun tecil ettirmemis normalde onlar senin yerine tecil islemlerini yapiyor

• Öğrenci işlerine git hallederler. Beni jandarma çevirmisti bir sey olmadı

• moral bozacak bir şey yok.. askerlik şubene öğrenci belgeni veriyorsun onlar hallediyor... ben mezuniyetten sonra 2 yıl kaçak gezmişim haberim yoktu :D askerlik belgesi almak için şubeye gittim orada çıktı meydana ... ne yapalım tecil mi ettirelim yoksa askere gidecek misin dediler, gideyim de aradan çıksın dedim gittim geldim Allah'a şükür..
  • sdenizhan kullanıcısına yanıt
    Hocam peki çok sıra oluyor mu ve işlem uzun sürüyor mu? Yarın sabah gideceğim öğleden sonra derse yetişmek için
  • Hocam önlisans 2018 de girdim uni otomatik olarak 2022 ye kadar tecil ettirdi , e devletten sorgulattın mı? Eğer orda da kaçak olarak gözükuyorsan öğrenci belgen ile en yakın askerlik şubesine gitmeni öneririm.

• sdenizhan kullanıcısına yanıt
    Hocam peki sınava hazırlanan arkadaşlar diplomasını alıp gitse olur mu? Sonuçta bizim öğrenci belgemiz yok herhangi bir okulda yerleşik olmadıgımjz için. Bizim nasıl bir yol izlememiz gerekiyor? Ben halen diplomamı almamıştım. Önümüzdeki günlerde ilçe milli eğitime gidip diplomamı teslim alıp direk askerlik şubesine gitmeyi düşünüyorum. Bu yolu mu izlemeliyim?

• _Gmn_ kullanıcısına yanıt
    Hocam askerlik durumumu sorgulamak için girdim ama askerlik şubesine müracaat ediniz yazıyor sadece. Bu yüzden mecbur şubeye gidecem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.