Şimdi Ara

Yoklama kaçağı olarak aranıyormuşum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
6.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zorla silahlandıracak halleri yok. Şubeye gidip öğrenci belgesiyle tecil ettirene kadar kaçak durumdasın. En kötü çevirmeye takılır tutanak yersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telaşlanacak bir şey yok bu mesaj o an sistemde yoklama kaçağı olan özellikle 2000 doğumlu olup askerlik çağına gelmiş olan ve hali hazırda askerlik konusunda herhangi bir tecil, erteleme, yoklama vb. işlemlerinin herhangi birini yapmamış olan herkese geldi. Artık eve kağıt gelmemekte zaten size gelen bu toplu sms kağıt olarak posta ile gelen tebligatın bizzat elektronik halidir. Yapılması gereken öğrenci belgenizle en yakın askerlik şubesine başvurmanız öğrenciyseniz erteletme hakkınız varsa erteleterek sistemde yoklama kaçağı olarak görünmekten kurtulmaktır. Ayrıca erteletme hakkı olmayan kaçak olarak devam edebilir bu durumda da yüklü miktar (Günlük 10 TL) para cezası işlemeye devam edecektir.
  • Chaveez kullanıcısına yanıt
    kardeşim, en doğru bilgiyi askerlik şubesi verir. o yüzden tavsiyem, lise diplomanı al yanına, en yakın askerlik şubesine git, anlat derdini ... onlar sana yardımcı olurlar. sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum sonuçta okuyan adamsın.. okuyan adamlar her zaman askeriyenin işine yarar..
  • çözüm okuldan ek c1 mi c2 mi öyle bir belge alıyorsun öğrenci işlerinden en yakın şubeye teslim ediyorsun, sorun çözülüyor. en yakın zamanda yap bunu yoksa çevirmede felan ceza yersin.

edit. yanlışım yoksa askerlik şubeyi arayarak hangi belgeler lazım öğrenebilirsin, yada en kötü en yakın askerlik şubeye gidip sor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi begamermc -- 10 Mart 2020; 15:36:44 >
  • MrHamilton kullanıcısına yanıt
    sıra olacaktır elbette, erken gitmekte fayda var. benim işlem maks. 30 dk sürmüştü, o da ifade vermem gerekmişti neden kaçak olduğuna dair.

İfade dediysem öyle karakoldaki gibi sorgu sual muhabbeti değil. Memur neden kaçaktın diye soruyor, sende nedenini açıklıyorsun. Mezuniyetten sonra okul gerekli işlemlerimi yapmamış, bana da bildirmediler o yüzden bilgim yoktu dedim. dilekçe yazıp hazırladı imzamı attım. hiçbir cezai işlem görmedim.
    Hocam 6 yıldır yoklamadayım askerliğin düşmesini bekliyorum düşsün gidecem Zaten askerlik benim için bir engel teşkil etmiyor en fazla uyarı kağıdı veriyorlar o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 10 Mart 2020; 16:16:51 >
  • Change1 kullanıcısına yanıt
    6 yil mi? Hocam ne yaptiniz

Hazırlık sınıfında genelde oluyor öyle sıkıntılar. Bölüme kaydın olmadığı için okumuyor görünebiliyorsun. Her sene çıkar böyle asker kaçağı görünenler ya da kyk ya başvuramayanlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • valla ilk 20 li yaşlarda uyarmışlardı o zamanlar gitmeye niyetim vardı tabi hayat şartları müsade etmedi şu anda 25 bitti 26 yaşımıza doğru gidiyoruz 6 yıl olmuş ama dediğim gibi gitsemde gitmesemde benim için engel teşkil etmiyor fakat forumdaki çoğu kişi memuriyet yada kurumsal firmalarda iş kovaladığı için gitmeleri şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 10 Mart 2020; 17:30:14 >
  • sdenizhan kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Zaman kaybetmeden gidin hocam mutlaka .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.