Şimdi Ara

MSN'DE KIZLARLA KONUŞACAK KONU +18

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar ne konuşsam ya, konuştum konuştum artık konuşcak bişe kalmadı ne hakkında önerirsiniz çıldırıcam...Hatta birine babamın yanlışlıkla +18 içerikli dvd lerimi boş dvd sanıp yerine götürdüğünü ve benim bundan ötürü kalp krizi geçirme aşamasına kadar geldiğimi bile anlattım napıyım değişiklik olsun diye kızda beğenmedi iyimi. Konu bulun bana yoksa otogara git montla bilmemne yap demeye başlayacam

• demek ki ortak alanınız yok forum zoruyla yürümez bu işler
  • dün gece rüyamda seni gordum de. salla biseyler devamı gelir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mannomenax

demek ki ortak alanınız yok forum zoruyla yürümez bu işler
    İyide ben pc den başka bişiyle ilgilenmem pek ekran kartıylamı konuşuyim GTX 280 vs HD4870 mi konuşucam kızla Nası bi ortak alan olmalı mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood1991

İyide ben pc den başka bişiyle ilgilenmem pek ekran kartıylamı konuşuyim GTX 280 vs HD4870 mi konuşucam kızla Nası bi ortak alan olmalı mesela?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

• quote:

Alıntıları Göster
    valla ben fenerliydim o da gs liydi birbirimizi yiyoduk çok zevkli oluyodu zaman su gibi geçiyodu..

• quote:

Orijinalden alıntı: SH4K3R

quote:

Alıntıları Göster
    3 r li bişi sever misin de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

sen kız ayarlamak istiyorsan önce ilgi alanlarını değiştir.
    ya yardan geçecen ya serden

• quote:

Orijinalden alıntı: Mannomenax

quote:

Orjinalden alıntı: Nihlathak

+1903 çıkarsanız en fazla 2 ay aha buraya yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

quote:

Alıntıları Göster
    Arabadan konuştum bi tanesiyle mırın kırın etti Cadillac alacam felan dedim biraz eski dedi.

Ne konuşsak bir şeyler bulun yav...Herşeye kafanız çalışıyo bunamı çalışmıcak?

• quote:

Orijinalden alıntı: SH4K3R

quote:

Alıntıları Göster
    bi yalan at mesela yukarda arkadaş demiş dün gece rüyamda seni gördüm falan sonra konu konuyu açar zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

quote:

Alıntıları Göster
    ortak yanınız yoksa kolay sıkılırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: AyktKsv

bi yalan at mesela yukarda arkadaş demiş dün gece rüyamda seni gördüm falan sonra konu konuyu açar zaten

Alıntıları Göster
    Öff be hep aynı bayat konu ya ben 3-4 kızla birlikte konuşuyorum aynanda zaten 1 tanesi İstanbul'da sadece oda bana unutamadığı eski sevgilisini anlatıp duruyor Ben aslında gerizekalı gibi geçen yıl bu kıza msn den seni seviyorum dedim ( Aslında sevmiyodum ) sonrada işte benim çıktığım var felan dedi gerçektede gördüm o hıyarı bir şeye benzese bari gam yemicem tamam ben çok iyi değilim işte sıradan biriyim ama o dahada beterdi anlamadım gitti bu işi. Zaten pek yüz verdiğide yok şeytan diyo daya +18 resimleri msn'de, sapık sapık konuş sonra bas ana avrad küfürü engeli koy ama aynı okuldayız birde okulda konuştuğum 1-2 arkadaşla konuşuyo yakın arkadaşlar yani ondan yapmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 16 Temmuz 2008; 1:34:40 >

• quote:

Alıntıları Göster
    rüyayı ayrıntısına kadar söle ama ondan zevk alıyorlar."sonunda da ... gerisini anlatmim" de öpüşme havası yarat hoşuna gitsin.

rüya olayı bitince napçan ama :p bu işler planla olmuyor kendiliğinden gelişmesi lazım
  • quote:

Alıntıları Göster
    poff konuya baq iyi geceler de kapat git. neden bi kızla konusmak için sürekli muhabeet edicen?
    kızlara bukadar yüz vermeyin arkadslar , yanı sohbet edinde kendinizi bu kadar zorlamayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

poff konuya baq iyi geceler de kapat git. neden bi kızla konusmak için sürekli muhabeet edicen?
    kızlara bukadar yüz vermeyin arkadslar , yanı sohbet edinde kendinizi bu kadar zorlamayin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

Yav doğru zaten bu kız yüz felan vermiyo bana ondan %100 eminimde...E o kız olmaz bu kız olmaz gene sap gibi kalacakmıyım millet dışarıda geziyo kol kola ben evdeyim böyle forumda insanlarla tartışıyorum başka bölümden hayır moralimde bozuk tam ne yazdığımıda bilemiyorum dikkatim kayıyo felan gerginlik çıkıyo sonra. Nası bulucam ben yaş 17 oldu 13 yaşında tipsiz veletlerin bile var boyları tavladıkları kızlardan bile kısa ona yanıyorum ya

• quote:

Alıntıları Göster
    Cadillac a eski diyorsa işin var Benimkine mustang 1965 diyorum tamam alırız diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Alıntıları Göster
    bir keresinde kıza peş peşe enteresan smiley ler gönderip bunları kullanarak anlamlı bir hikaye uydurabilir misin demiştim o da ciddi ciddi iki saat uğraşmıştı baya eğlenceli zaman geçmişti. bu tip bişey yapabilirsin ama dikkat et her kız da işe yaramaz kızın senle vakit harcamayı sevmesi lazım. bir de gece vakti deneme şimdi uykusu vardır ters bir cevap alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: istblacken

bir keresinde kıza peş peşe enteresan smiley ler gönderip bunları kullanarak anlamlı bir hikaye uydurabilir misin demiştim o da ciddi ciddi iki saat uğraşmıştı baya eğlenceli zaman geçmişti. bu tip bişey yapabilirsin ama dikkat et her kız da işe yaramaz kızın senle vakit harcamayı sevmesi lazım. bir de gece vakti deneme şimdi uykusu vardır ters bir cevap alabilirsin.

Alıntıları Göster
    komik veya ilginç bir resim,video atabilirsin mesela ??
    ayrıca cadillac a bidaha laf atmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: SmT #

komik veya ilginç bir resim,video atabilirsin mesela ??
    ayrıca cadillac a bidaha laf atmasın

Alıntıları Göster
    Otogara Gidin

Şaka Bi yana Tatilden Filan Aç Konuyu Tabi Gittiyse

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.