Şimdi Ara

190 bin tl ye kadar benzin-lpg li geniş aile arabası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İlk defa araç alacağım ve otomobiller hakkında çok fazla da bilgim yok. Geniş bir aileyiz (8 kişi). Çok fazla sorun çıkarmayan bir araç tavsiyelerinizi rica ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 8 kişilik bir aileye herhangi bir otomobil yetersiz kalır. sizin daha çok minibüs veya mpv tarzı araca ihtiyacınız var. Transporter bulabilirsin o rakamlara. minibüs veya panelvan araçların yakıtları otomobile göre fazla olacaktır. onu unutmayın. otomobil ruhsatlı olsun isterseniz 7 kişilik opel zafira, renault scenic, ford galaxy veya s max, vw sharan güzel araçlardır. o rakamlara bulabilirsiniz. fiat scudo 1.6 dizel de düşünülebilir. fiyatı da bayağı uygun.

kolay gelsin.

• Renault Laguna tavsiye ediyorum. Parçaları biraz pahalıdır fakat o fiyat aralığındaki en mantıklı arabadır. Kalitesi gerçekten iyidir. Donanım olarak da çok güzeldir. Yol tutuşu, konfor, sorunsuzluk istiyorsanız tercih edilir kesinlikle. Underrated bir arabadır maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin ilacınız kesinlikle 2007 2009 model arası corolla .

Örn. ilan :

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-tertemiz-2009-model-toyota-corolla-1009689148/detay/

• 8 kişilik bir aileye herhangi bir otomobil yetersiz kalır. sizin daha çok minibüs veya mpv tarzı araca ihtiyacınız var. Transporter bulabilirsin o rakamlara. minibüs veya panelvan araçların yakıtları otomobile göre fazla olacaktır. onu unutmayın. otomobil ruhsatlı olsun isterseniz 7 kişilik opel zafira, renault scenic, ford galaxy veya s max, vw sharan güzel araçlardır. o rakamlara bulabilirsiniz. fiat scudo 1.6 dizel de düşünülebilir. fiyatı da bayağı uygun.

kolay gelsin.

• yenerz kullanıcısına yanıt

Hocam dediğiniz mpv araçların 7 koltuklu olanlarının o en arkadaki sonradan ekleme olan 2 koltuğu çok kullanışsız oluyor, o yüzden bence o da kurtarmaz 8 kişilik bir aileyi, eğer sürekli 8 kişi yolculuk yapıyorsa aile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 13 Nisan 2022; 10:19:41 >
  • Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Temiz scenic ve zafira tavsiye edebileceğiniz ilanlar var mıdır peki

• 8 kişi aktif kullacaksanız minibüs bakın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet benim de aklımda minibüs tarzı araç var ama yakıt yönünden sıkıntı şu zamanda hem de ailenin yarısı 6 yaş altı çoçuklardan oluşuyor kucakta taşınabilecek vs ondan hatchback 5 kapı (geniş olanları) yada mpv araçlar daha uygun olacak gibi benim için arkadaşlar

• duat D kullanıcısına yanıt

Benzin lpgli demişsiniz, yanlış anlamayın ama sizin aile kişi sayısı itibari ile ağır bir aile. Çekmez. Ağır olduğun için binek aldığınız taktirde araç çökecektir. Süspansiyon vs kısa sürede iflas eder. Alt takım ömrü kısa olur. Hele pikniğe filan gidiyorsanız yahut bozuk yola giriyorsanız aracın altını sürekli vurursunuz.

mpv alsanız dahi bu sıkıntılar olacaktır. Üstelik bu tarz araçların 7 kişilik kullanım koşullarında bagaj hacmi olmuyor gibi birşey. Üstelik arka koltuğa geçmek zor.

mpv düşünürseniz 1.9 dizel zafira bakın.

bana göre sizin ilacınız minibüs. Vito, transporter olabilir. Yahut Peugeot Expert, Citroen jumpy tarzı hafif ticari, minibüs arası araçlarda olabilir.

• Yok estağfurullah yanlış anlamam hocam başta da dediğim araç bilgim zayıf her türlü görüşe tavsiyeye açığım teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı. Hemen incelemeye alacağım tavsiyelerinizi 🙋‍♂️

• Hocam zaten mpv kurtarmazsa mecbur benzin lpg seçeneğiniz devre dışı kalıyor gibi çünkü minivan tipindeki araçların çoğusu dizel yüksek ihtimalle.

facebook ta alım satım grupları var bu araçlar ile ilgili.

bende yaklaşık 2 yıldır scenic var. bendeki 5 kişilik. sedan veya hb araç almam bu vakitten sonra diyenlerdenim.

7 kişilik olan temiz denk gelmedi. temiz bulsaydım onu alırdım. scenic alacaksanız cam tavansız almayın.

bu araçlarda en önemli kriter temizini bulmak. yoksa sanayideki ustalar ile kanka eder adamı.

c5 al bak keyfine tipide içi dışıda çok güzel araç

• quote:

Orijinalden alıntı: pilotaFerrari

Renault Laguna tavsiye ediyorum. Parçaları biraz pahalıdır fakat o fiyat aralığındaki en mantıklı arabadır. Kalitesi gerçekten iyidir. Donanım olarak da çok güzeldir. Yol tutuşu, konfor, sorunsuzluk istiyorsanız tercih edilir kesinlikle. Underrated bir arabadır maalesef.

belki 10 araç sahibi olmuşumdur en şikayetçi en memnun kalmadığım araçtır kendisi.

Laguna ile ayda bir kez kesinlikle sanayideydim. elektronik parçaları sürekli arıza çıkarıyordu. motor suyuna yağ karışıyordu. daha nice sorunlarla karşılaşmıştım. sattım honda CR-V aldım 8. sahibiydim bir kez sanayiye uğramamıştım.

Lagunayı aldığımda 2006 modeldi daha 3 yaşındaydı.

evet yol tutuşu, konforu var güzel keyifli araç fakat sorunlarıyla başa çıkarım derseniz alabilirsiniz. Ben başa çıkamadım.

• 7 kişilik dacia lodgy bakabilirsiniz o kurtarmazsa transporter tarzı araç almanız gerekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnyttt

c5 al bak keyfine tipide içi dışıda çok güzel araç

Merakımı mazur görün Hocam da gerçekten çok merak ettim, 8 kişilik aile C5 in neresinde seyahat edecek? Sanırım C5 in bagajın da 3 kişi seyahat edebiliyor öyle mi? Nasılsa ailenin bir kısmı çocuk, "bagaja atarsınız olur biter" diye mi düşündünüz, valla güzel çözüm. 

• tefennili kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum

• hyundai starex veya vw transporter

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

Bu arada o fiyat aralığın da, 8 kişilik aileniz için aradığınız araç Vw Transporter Hocam, örnek olarak rast gele bulduğum şu ilan;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-volkswagen-16-yillik-yol-arkadasim-satista-1018506509/detay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.