Şimdi Ara

19000$'lık iPhone 6 ve iPhone 6+ R.T.ERDOĞAN Edition inceleme videosu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.191
Cevap
15
Favori
40.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay H

quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Bknz kıyafet devrimi.
    Sizler devrim nedir bilmezsiniz. Bir de zamanını araştır bakalım.
    Alın sarığınızı ...

Sarığa küfür etmek insanı dinden çıkarır .. Eğer bilmiyorsan tevbe et şehadet getir .. Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v) ' de sarık takardı.. Söylediğin sözlere dikkat et. .

Hayırdır Kur'an da mı geçiyor sarığa laf edilirse dinden çıkarsınız diye?

Kur'an da geçmesi gerekir mi ?.. Sarık Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v) ' in sünnetlerinden.. Sünnete saygısızlık insanı yoldan çıkarır..

Dinden çıkma gibi bir şey ile itham ediyorsan birilerini evet, gerekir.

İnsan konuşurken kullandığı sözlere dikkat etmeli, imana aykırı sözlerle dilini ve kalbini kirletmemelidir. Allah korusun bilmeden imanımızı kaybedebiliriz. Kur'an- Kerim'de 5 vakit namazın nasıl kılınacağı detaylı bir şekilde anlatılmadığı gibi bu bahsi geçen konuda Kur'an' da geçmiyor. Biz 5 vakit namazı Peygamber Efendimiz'in bize anlattığından biliyoruz.. Yoksa namazın kılınışı detaylı bir şekilde Kur'anda anlatılmaz.. Bu örnektir..

Sarığa saygısızlık eden arkadaş, Peygamber Efendimiz (s.a.v) 'in sünnetine saygısızlık etmiş oluyor. Ben dinden çıktın kafir oldun demedim zaten. Eğer imanı varsa müslümansa imanını tehlikeye atar ..Bu sözler insanı küfre götürecek sözler olabilir. Bu sözleri söyleyenler ekseriyetle imansızlığından değil cehaletinden dolayı söylemektedir. Bu gibi insanlara hemen kafir oldun damgasını vurmayız biz.. Yumuşak bir uslup ile ikaz ettim ve tevbe etmesini tavsiye ettim. Gerisi kendi şahsına kalmış..

Sana tekrar soruyorum, ilk arkadaşa attığın mesajı da çok iyi hatırlıyorum.

Sarığa hakaretin dinden çıkardığı belirttin, bu bilgi Kur'an-ı Kerim de geçiyor mu geçmiyor mu?

Kur'an-ı Kerim'de geçip geçmediğini neden sorup duruyorsun. Sana açıklamasını yaptım idrak edemedin mi hala ..

Yukarıda yazdığın bilgi Müslümanların, İslam aleminin Dinini öğrenmesi gerektiği en önemli ve tek kaynak olan Kur'an-ı Kerim de geçiyor mu?

La havle vela kuvvete illa billâh . . Sabır sabır sabır .. Sana bunun açıklamasını yaptım aynı soruyu sormaya devam ediyorsun.. Bir daha aynı soruyu sorarsan cevap vermeyeceğim..

Sen bana bunun cevabını vermedin lafı dolandırmayı seçtin. Sen buna cevap vermeyeceksin belki ama ben sorumu yine soracağım;

Sarığa hakaretin dinden çıkardığı Kur'an-ı Kerim de geçiyor mu, geçmiyor mu?

Lafı dolandırmıyorum güzel kardeşim.. Neden anlamak istemiyorsun. Niye işi yokuşa sürüyorsun ? Sana güzelce açıklamasını yaptım..

Sen bana açıklamasını yapmadın, sadece yaptığını sandın.

Kalkıp diyorsun ki "sarığa hakaret dinden çıkarır, tevbe et şehadet getir" bunlar birebir senin sarf ettiğin sözler. Bende sana inatla diyorum ki "SARIĞA HAKARETTEN DİNDEN ÇIKARILMA DİYE BİR BİLGİ KUR'AN-I KERİM de değilde nerede açıklanacak" diye soruyorum.

"Beş vakit namazın eda edileceği vakitlere ve ne şekilde eda edileceğine Kur'an-ı Kerim'in bir kısım ayetlerinde mücmel olarak işaret olunmuş, bu işaretler Rasalül1ah (s.a.)'in kavli ve fiili sünnetiyle açıklık kazanmıştır"

Yukarıdaki yazıdan az çok ne demek istediğimi artık anlamışsındır. Böyle önemli ve tüm Müslümanları ilgilendiren bir bilgi onların en önemli kaynağında var mı yok mu son kez soruyorum. Ha yok aynı şekilde devam edeceksen zorlama yoksa sürekli bu soruyu sana yineleyeceğim.

"Ne zaman bir alimle tartışsam ben haklı çıktım,ne zaman bir cahille tartışsam sonunda ben haksız çıktım.." deyip çekiliyorum.. Boşa yazma cevap vermeyeceğim..

• quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

quote:

Orijinalden alıntı: plexus_09 ortadoğunun haline bakın; liderleri saraylarında altın tabaklarda yemek yerken halklar zulüm altında arabaları, uçakları, cep telefonları, hatta klozetleri bile altından olabilecek kadar İslam Dinimizin emirlerin uzak ama bir o kadar halklarını dincilik ile yönetmeye (dikta etmeye) devam ediyorlar. neden İslam Coğrafyası bu halde sizce? kimse kusura bakmasın Elhamdülillah Müslümanım diyen herkes ALLAHın emir ve yasaklarına uymadıktan sonra Müslüman mı olur? Yüce Dinimiz İslam şatafatı, gösterişi mi emretmiş de bu diktatörler saray ve gösteriş meraklısı!! İslamı öğrenmek isteyen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) nasıl yaşamış bir okusun. ve gerçek Müslümanlığı öğrensin. bizim ülkemize geldiğimizde ortadoğu liderlerinden çok da farklı olmayan bir yöne doğru gidiyoruz maalesef. yine diktatörlük yine saray yine israf yine haram yine şatafat.... ama bu diktatörler unutmasınlar ki ALLAHIN adaleti kesindir.
    Çok doğru kardeşim altına imzamı atarım. Mesut Çevik kendisine yakışanı yapmış farklı bir hareket beklenemezdi kendisinden zaten. Ha bu rüzgar ters yönde estiğinde de o zaman bu videolar kendisi için çok güzel argümanlar olarak miras kalacak. Kıytırık Leonuna altın kaplatırsın artık sende, arkayada aynı işlemelerden yaptırdın mı tamamdır. Oldun oldun piştin sen Mesut Çevik.

bu videodan sonra bende oluduğu noktasında size katılıyorm

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Bknz kıyafet devrimi.
    Sizler devrim nedir bilmezsiniz. Bir de zamanını araştır bakalım.
    Alın sarığınızı ...

Sarığa küfür etmek insanı dinden çıkarır .. Eğer bilmiyorsan tevbe et şehadet getir .. Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v) ' de sarık takardı.. Söylediğin sözlere dikkat et. .

Hayırdır Kur'an da mı geçiyor sarığa laf edilirse dinden çıkarsınız diye?

Kur'an da geçmesi gerekir mi ?.. Sarık Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v) ' in sünnetlerinden.. Sünnete saygısızlık insanı yoldan çıkarır..

Dinden çıkma gibi bir şey ile itham ediyorsan birilerini evet, gerekir.

İnsan konuşurken kullandığı sözlere dikkat etmeli, imana aykırı sözlerle dilini ve kalbini kirletmemelidir. Allah korusun bilmeden imanımızı kaybedebiliriz. Kur'an- Kerim'de 5 vakit namazın nasıl kılınacağı detaylı bir şekilde anlatılmadığı gibi bu bahsi geçen konuda Kur'an' da geçmiyor. Biz 5 vakit namazı Peygamber Efendimiz'in bize anlattığından biliyoruz.. Yoksa namazın kılınışı detaylı bir şekilde Kur'anda anlatılmaz.. Bu örnektir..

Sarığa saygısızlık eden arkadaş, Peygamber Efendimiz (s.a.v) 'in sünnetine saygısızlık etmiş oluyor. Ben dinden çıktın kafir oldun demedim zaten. Eğer imanı varsa müslümansa imanını tehlikeye atar ..Bu sözler insanı küfre götürecek sözler olabilir. Bu sözleri söyleyenler ekseriyetle imansızlığından değil cehaletinden dolayı söylemektedir. Bu gibi insanlara hemen kafir oldun damgasını vurmayız biz.. Yumuşak bir uslup ile ikaz ettim ve tevbe etmesini tavsiye ettim. Gerisi kendi şahsına kalmış..

Sana tekrar soruyorum, ilk arkadaşa attığın mesajı da çok iyi hatırlıyorum.

Sarığa hakaretin dinden çıkardığı belirttin, bu bilgi Kur'an-ı Kerim de geçiyor mu geçmiyor mu?

Kur'an-ı Kerim'de geçip geçmediğini neden sorup duruyorsun. Sana açıklamasını yaptım idrak edemedin mi hala ..

Yukarıda yazdığın bilgi Müslümanların, İslam aleminin Dinini öğrenmesi gerektiği en önemli ve tek kaynak olan Kur'an-ı Kerim de geçiyor mu?

La havle vela kuvvete illa billâh . . Sabır sabır sabır .. Sana bunun açıklamasını yaptım aynı soruyu sormaya devam ediyorsun.. Bir daha aynı soruyu sorarsan cevap vermeyeceğim..

Sen bana bunun cevabını vermedin lafı dolandırmayı seçtin. Sen buna cevap vermeyeceksin belki ama ben sorumu yine soracağım;

Sarığa hakaretin dinden çıkardığı Kur'an-ı Kerim de geçiyor mu, geçmiyor mu?

Lafı dolandırmıyorum güzel kardeşim.. Neden anlamak istemiyorsun. Niye işi yokuşa sürüyorsun ? Sana güzelce açıklamasını yaptım..

Sen bana açıklamasını yapmadın, sadece yaptığını sandın.

Kalkıp diyorsun ki "sarığa hakaret dinden çıkarır, tevbe et şehadet getir" bunlar birebir senin sarf ettiğin sözler. Bende sana inatla diyorum ki "SARIĞA HAKARETTEN DİNDEN ÇIKARILMA DİYE BİR BİLGİ KUR'AN-I KERİM de değilde nerede açıklanacak" diye soruyorum.

"Beş vakit namazın eda edileceği vakitlere ve ne şekilde eda edileceğine Kur'an-ı Kerim'in bir kısım ayetlerinde mücmel olarak işaret olunmuş, bu işaretler Rasalül1ah (s.a.)'in kavli ve fiili sünnetiyle açıklık kazanmıştır"

Yukarıdaki yazıdan az çok ne demek istediğimi artık anlamışsındır. Böyle önemli ve tüm Müslümanları ilgilendiren bir bilgi onların en önemli kaynağında var mı yok mu son kez soruyorum. Ha yok aynı şekilde devam edeceksen zorlama yoksa sürekli bu soruyu sana yineleyeceğim.

"Ne zaman bir alimle tartışsam ben haklı çıktım,ne zaman bir cahille tartışsam sonunda ben haksız çıktım.." deyip çekiliyorum.. Boşa yazma cevap vermeyeceğim..

Beni doğruladığın için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• muaz1 kullanıcısına yanıt
    kardeşim keşke normal altın olmayanı yine satılsada halkta yararlanabilse bu fırsattan
  • friendfire0181 F kullanıcısına yanıt
    kardeş düz mantık, ak parti öncesi 15milyon milyar dolarında lsa apple ürünleri gelmiyordu bu ülkeye. Yani alamazdın artık her yerden alabiliyorsun bizzat apple kendi dükkan açıyor mallarını almamız için. Neden oturda bir düşün hakaret etmeden önce.
  • 19.000$ param olsa ilk yapacağım iş bu cihazı almak olacaktı.Asgari ücretli çalışmasam alırdım.Patek Philippe saat için biriktirmeye çalıştığım parayı buna ayırıyorum.Ben sayın Cumhurbaşkanımızın resmini taşımaktan gurur duyardım.Herkes biliyor ki Tayyip Erdoğan 21. yüzyılın en büyük siyasetçisi ve dehası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

amerikalı bile anladı tayyip erdoğanın bir dünya lideri olduğunu ah birde bizimkiler anlayabilse

Hic gulecegim yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam her yerde karşıma çıkmak zorunda mı, tiksindim artık

• Yemin ediyorum üstüne bi 19000$ verseler yine almam. çok ciddiyim.
  • Halk fakirlik içinde kıvranıyormuş kimin umrunda. Bu sitede yakalık yapıp kendini kurtardı hadi iyisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

böylesie anlamlı bir günde 19 mayısta Atatürk düşmanı rte ye özel altın kaplama telefon incelemesi.. bravo mesut çevik..

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAHU ARKADAŞLAR AKIL VAR MANTIK VAR.BUYRUN TWEET LİNKİ :https://mobile.twitter.com/RTPlating/status/599540598639472640

ADAMLAR MESUT ABİ'YE ULAŞMIŞ. MESUT ABİ DE KABUL ETMİŞ. GAYET NORMAL YANİ.ALTINDAN BİR TELEFON 19.000$

TELEFONUN ÜSTÜNDE RTE'NİN RESMİ VARSA MESUT ABİNİN SUÇU NE ? ÜRÜN İLGİNÇ BİR ÜRÜN.MESUT ABİNİN DE İLGİSİNİ ÇEKMİŞ İNCELEMİŞ.GAYET NORMAL BİR ŞEY.

NOT : AKP'Lİ DEĞİLİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerNoob -- 19 Mayıs 2015; 21:43:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

kardeş düz mantık, ak parti öncesi 15milyon milyar dolarında lsa apple ürünleri gelmiyordu bu ülkeye. Yani alamazdın artık her yerden alabiliyorsun bizzat apple kendi dükkan açıyor mallarını almamız için. Neden oturda bir düşün hakaret etmeden önce.

Akıllı insan akp öncesinde iphone mu vardı?

bilgisizliğini bu kadar belli etme , mac ürünleri zaten satılıyordu ömründe macintosh kullanmamışsındır burada bik bik yazıyorsun.

• İste bekledigim inceleme

• quote:

Orijinalden alıntı: Safa_KK

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

quote:

böylesie anlamlı bir günde 19 mayısta Atatürk düşmanı rte ye özel altın kaplama telefon incelemesi.. bravo mesut çevik..

+1

Bütün kemalistler çatır çatır çatlayacaksınız.Ha unutmadan bol bol eksilersiniz artik

Öteki tarafta yanarken bu sözleri tekrar hatırlayacaksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir inceleme olmuş Mesut Bey TEŞEKKÜRLER....

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn22

neden incelemeye gerek duyduğunuzu anlıyamadım

Sen heralde hergün altın kaplama telefon görüyosun . Alışkınsın besbelli . Ama ben görmedim inceleme yapmış Mesut abi izledim keyif te aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumhurbaşkanımızı seçmeleri akıllıca olmuş Türkiyede ve Dünyada sevilen bir sahış
  • quote:

Orijinalden alıntı: DETROID35

quote:

Orijinalden alıntı: Safa_KK

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

quote:

+1

Bütün kemalistler çatır çatır çatlayacaksınız.Ha unutmadan bol bol eksilersiniz artik

O kemal dedigin olmasa bügün recebinde olmazdı laflarına dikkat et.

Lafımda bişey yok ki Atatürke hakaret mi ettim?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.