Şimdi Ara

19000$'lık iPhone 6 ve iPhone 6+ R.T.ERDOĞAN Edition inceleme videosu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.191
Cevap
15
Favori
40.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KillerNoob_FS

YAHU ARKADAŞLAR AKIL VAR MANTIK VAR.BUYRUN TWEET LİNKİ :https://mobile.twitter.com/RTPlating/status/599540598639472640

ADAMLAR MESUT ABİ'YE ULAŞMIŞ. MESUT ABİ DE KABUL ETMİŞ. GAYET NORMAL YANİ.ALTINDAN BİR TELEFON 19.000$

TELEFONUN ÜSTÜNDE RTE'NİN RESMİ VARSA MESUT ABİNİN SUÇU NE ? ÜRÜN İLGİNÇ BİR ÜRÜN.MESUT ABİNİN DE İLGİSİNİ ÇEKMİŞ İNCELEMİŞ.GAYET NORMAL BİR ŞEY.

NOT : AKP'Lİ DEĞİLİM.

Kardeşim olay orada değil ki. 19 Mayısta sen gidip böyle bir haberi yayına verirsen işte burada ben art niyet ararım. Neden dün değil ya da yarın değilde neden bu haber 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor bayramında yapılıyor bunu bir düşünmelisin sende bence. Tesadüf olmadığı aşikar. Böyle her devirde yanar döner adamlara uyuz oluyorum(z) o yüzden tepki geliyor doğal olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: DETROID35

quote:

Orijinalden alıntı: Safa_KK

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

böylesie anlamlı bir günde 19 mayısta Atatürk düşmanı rte ye özel altın kaplama telefon incelemesi.. bravo mesut çevik..

+1

Bütün kemalistler çatır çatır çatlayacaksınız.Ha unutmadan bol bol eksilersiniz artik

O kemal Atatürk dedigin olmasa bügün recebinde olmazdı laflarına dikkat et.Siz hepiniz Allahtan daha iyi biliyorsunuz.Cidden dininiz para imanınız da para.Allah kötü birini ülkenin istiklal savaşında başımıza geçirmez.Bizi koruması için onu görevlendirdi.Herkezin bir görevi var.Atatürk ün görevide ülkeyi korumaktı."Hacı molla ahmet başımızda olsaydı atatürk gibi ülkeyi korurdu"Diyenlere sözüm.
    Ozaman Osmanlı işgal altındayken hacı mollalarınız nerdeydi.DUa mı ediyorlardı ortalıgımı karıştırıyorlardı.

Derdimiz para olduğu için 2001 krizinden çıkıp buralara geldik demi IMF ondan dolayi bizi diğer ülkelere örnek gösteriyor değilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zavallı osmanlının zavallı çocukları yine dolaşmış bilgisizliklerini sergiliyorlar.Hele bi tanesi var ki kızıl hakanlarının kaybettikleri toprakları geçtim İstanbulun 4 yıldır işgal altında kaldığını unutup Kanuni dönemindeki toprakları Atatürk kaybetti diyecek kadar cahiller.Lan siz olmasanız hiç çekilmiyor bu forum..

Ak trollereda dikkat edin..
    Mesela bu şahıs..http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=2052156 Adam az önce üye olup 3 mesajınıda sadece bu konuya atmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Wayne -- 19 Mayıs 2015; 21:58:20 >

• Eminim alacak iş adamları vardır. Sırf gösteriş olsun diye.

• Yapılan haberin teknolojiyle alakası var mı o da tartışılır. Değerli taş ve mücevher incelemesine başlandıysa DH' de bilemem tabi. Almış eline telefonu anlatıyor şöyle güzel işçilik böyle güzel işçilik diye alt tarafı altın kaplama işte neyin abartısı bu. Çok işçilik arıyorsanız alın elinize kaliteli bir saat inceleyin en azından teknolojiyle alakalı birşeyler incelemiş olursunuz hem. Propagandadan başka birşey değil bu haber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

kardeş düz mantık, ak parti öncesi 15milyon milyar dolarında lsa apple ürünleri gelmiyordu bu ülkeye. Yani alamazdın artık her yerden alabiliyorsun bizzat apple kendi dükkan açıyor mallarını almamız için. Neden oturda bir düşün hakaret etmeden önce.

Uzun uzun yazmıştım da hata oluştu tüm yazdıklarım gitti. Birkaç ipucu vereceğim anlarsın diye umut ediyorum.
    Phone Model Piyasa Tarihi
    2G 29 Haziran 2007
    3G 10 Haziran 2008
    3GS 8 Haziran 2009
    4 21 Haziran 2010
    4S 11 Ekim 2011
    5 21 Eylül 2012
    5C & 5S 21 Eylül 2013
    6 & 6+(Plus) 26 Eylül 2014

Akp nin iktidar olduğu sene 2002 .

İpucu
    Üretilmemiş aygıtın ülkede satılmasının beklenmesi hatta mağazasının açılmış olmasının istenmesi.

• Hepiniz CAHİLSİNİZ ulan apple amerikan malı neden hediye etsin ? Tabiki cumhurbaskanını dinlemek için hediye ediyorlar.

• Bedava verseler kullanmam demicem, arkasına kap takar kullanırım pırlantalarıda çıkarıp satarım
  • Burda Mesut Çeviğe yüklenmek anlamsız adamın işi bu yapıyor oda buradan para kazanıyor.Adamın maaşını siz mi veriyorsunuz.

• Apple görse Türkiye den çekilir.

• quote:

"Derdimiz para olduğu için 2001 krizinden çıkıp buralara geldik demi IMF ondan dolayi bizi diğer ülkelere örnek gösteriyor değilmi"

Len okadar devlet kurumunu (kolundaki bilezigi evi arabayı arsayı dükkanı iş yerini) satarsan amerika kadar zengin olursun.Yok yere ucuz ucuz satıldı işte neyin kafasını yaşıyorsunuz.Kardeşim bişey satılmadan yapılsaydı ben derdim helal olsun.Öncekilerin biriktirdiklerini sattılar borçlar kapandı.Bunu bütün başbakanlar yapabilirdi.Satmak çok kolay. özelleştirme = satmak

İhracatın artmasına ne demeli onada yalan dersiniz artık.Kılıçdaraoğlunun ssk yı nasıl batırdığınıda biliriz.Eczane kuyruklarinda beklediğimizi ilaç alamadığımızı

• Te Allahım ya , ne çekilmez adamlarsınız ya. Bir şeyide normal kafayla izleyin ya.
    Mesut Çevik'e firma tarafından gönderilmiş ve o da incelemiş parası olan kendi resmini koydurur demiş. Çıldırmış millet.

• hadi malzeme cikti siyaset yapip millete sovelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

böylesie anlamlı bir günde 19 mayısta Atatürk düşmanı rte ye özel altın kaplama telefon incelemesi.. bravo mesut çevik..

+1

Bütün kemalistler çatır çatır çatlayacaksınız.Ha unutmadan bol bol eksilersiniz artik

O kemal Atatürk dedigin olmasa bügün recebinde olmazdı laflarına dikkat et.Siz hepiniz Allahtan daha iyi biliyorsunuz.Cidden dininiz para imanınız da para.Allah kötü birini ülkenin istiklal savaşında başımıza geçirmez.Bizi koruması için onu görevlendirdi.Herkezin bir görevi var.Atatürk ün görevide ülkeyi korumaktı."Hacı molla ahmet başımızda olsaydı atatürk gibi ülkeyi korurdu"Diyenlere sözüm.
    Ozaman Osmanlı işgal altındayken hacı mollalarınız nerdeydi.DUa mı ediyorlardı ortalıgımı karıştırıyorlardı.

Derdimiz para olduğu için 2001 krizinden çıkıp buralara geldik demi IMF ondan dolayi bizi diğer ülkelere örnek gösteriyor değilmi

2001-2014 Dönemi

Türkiye'nin 02-14 arası dış borç stoku
    Türkiye'nin dış borcu bu dönem içinde (2001 4.Çeyrek) 129 Milyar dolardan 336 Milyar dolara (2012 4. Çeyrek) yükselmiştir. 2013 yılının üçüncü çeyreğinde Türkiye'nin brüt borcu 372.7, net dış borcu ise 214.4 milyar dolar olarak belirlenmiştir.

Dolar 2001 de 1.3 kat daha değerli
    Dolar 2015 te 2.6 kat daha değeri.
    Başka varsa onları da cevaplayayım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

Burda Mesut Çeviğe yüklenmek anlamsız adamın işi bu yapıyor oda buradan para kazanıyor.Adamın maaşını siz mi veriyorsunuz.

Evet biz veriyoruz.Biz olmazsak mesut çevikte burda çalışamaz.Biz burda oldugumuz için donanım haber burda.Biz gidersek batarlar.İşten atılır.Kime hizmet ettiklerini artık ögrenmeliler.Halka hizmet ediyorsunuz.Hükümet gelip gider.Ama halk kalıcıdır.Bundan 10 yıl sonrada bunları hatırlar.

Sen bidaha girmessen siteye reklam gelirleri düşer zarar eder site ve batar Mesut çevikte işsiz kalır değilmi

• 02:00 de videoyu kapattım oha artık
  • Yakında ülkemizde PS4 AKP Edition görürsem hiç şaşırmam.
  • quote:

quote:

"Derdimiz para olduğu için 2001 krizinden çıkıp buralara geldik demi IMF ondan dolayi bizi diğer ülkelere örnek gösteriyor değilmi"

Len okadar devlet kurumunu (kolundaki bilezigi evi arabayı arsayı dükkanı iş yerini) satarsan amerika kadar zengin olursun.Yok yere ucuz ucuz satıldı işte neyin kafasını yaşıyorsunuz.Kardeşim bişey satılmadan yapılsaydı ben derdim helal olsun.Öncekilerin biriktirdiklerini sattılar borçlar kapandı.Bunu bütün başbakanlar yapabilirdi.Satmak çok kolay. özelleştirme = satmak

İhracatın artmasına ne demeli onada yalan dersiniz artık.Kılıçdaraoğlunun ssk yı nasıl batırdığınıda biliriz.Eczane kuyruklarinda beklediğimizi ilaç alamadığımızı

Bana neden söylüyorsun git kemal.k söyle.Banane ssk yı batırmış.Kardeşim ben ekmegime bakarım.İharacat benim karnımı doyurmuyor.Yol yapmak proje yapmak benim karnımı doyurmuyor..Osmanlı okadar köşk saray yaptırdı hangisi bize fayda sagladı.Ben kendime bakarım.Pazarda herşey ateş pahası ev kirası olmuş 800tl ben 1000tl alıyorsam bir sıkıntı var.
    İhracat italat zenginin cebini doldurur bana faydası yok.

• Instabuy

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • friendfire0181 F kullanıcısına yanıt
    kardeş ben apple ürünleri dedim bir kere iphone demedim ki neden anlamakta zorluk çekiyorsun? Hem telefonları sonradan üretilmiş olsa ak parti öncesi apple marka tablet'de yoktu, ipod'da yoktu. Hep yurt dışından bir dünya paraya kaçak sokulurdu bunlar. Ama ak parti geldi kaçakçılığı önledi, mafya'yı bitirdi, vergi kaçıranların korkulu rüyası oldu ve zenginden alıp halka verdi, halkın refah seviyesi yükseldi.

Artık herkesin altında bmw, mercedes var sokaklarda görüyoruz, herkesin elinde iphone var. Millet 1.yi geçtim 2.yi almak için kuyruklar oluşturuyor. Tüplü televizyonlar giti plazmalar geldi hala mı bunları göremeyecek kadar körsünüz anlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.