Şimdi Ara

19000$'lık iPhone 6 ve iPhone 6+ R.T.ERDOĞAN Edition inceleme videosu (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.191
Cevap
15
Favori
40.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %90 ı bilinçsiz olan 20 yaş altı gençler toplanmış , hadi 25 yaş altı olsun. işinizmi yok burada siyaset tartışıp onu bunu eleştiriyorsunuz.çoğunuz daha babası para vermeden geçinme geçinemiyor. adamlar bir video hazırlamış ellerine sağlık. ben telefonu rte olarak değil sadece altın ve pırlanta kaplama olarak izledim. Çoğunuz kulaktan duyma haberler ve ailesi vasıtasıyla parti tutuyor. Taraf tutan biri hiçbir zaman objektif düşünemez.
  • Mesutu niye gömdünüz la bu kadar sanki kendisi bayılıyordu tayyip incelemesi yapayım diye.
    Neyse, herkes konuşur akp yapar. (yerse)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhonez -- 21 Mayıs 2015; 15:54:44 >
  • Buna para verenin aklından şaşarım.Blok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh ye attığım ilk yorumdur. Normalde siyaset çok sevmem. Şimdiden belirteyim oyum anadolu partisine. Ağlamayın akpli diye.

Biri demiş ki atatürk neden değil falan. Ulan beyni ekrana bakmaktan sulanmış şahıs adamlar ticaret yapıyor. Tabiki de günümüze uygun popüler birini seçmeleri gerek. Arap dünyasında ve orta doğudada erdoğanı destekleyen çok insan var. Ortak payda çok. Adam da erdoğanı yaparak bence ticari zekasını çok güzel kullanmış.

Akabinde bu sadece bi telefon. Neden her halta siyaset karıştırıyorsunuz. Ülkemizde siyaset olmayan belli başlı şeyler kalmıştı onlarında itinayla içine ediyorsunuz zaten yavaş yavaş hepinize tebrikler.

Din sömürücü
    Atatürkü kullanan parti
    ve malum her biji
    E bide şey var faşist türkçü

Olan partilerimizin hepsinden nefret ediyorum. Hepsi aynı dışkı. Hepsi bi güzel oynayıp ülkeyi yiyor siz ve sizin gibilerde bu şekilde olaylara bakışınızdaki üstün dehanızı gösteriyorsunuz.

Varsınlar seçimler için milyon tller harcansın. Varsın kürtler dışlansın. Varsın kadınlar tecavüze uğrasın. Varsın çocuk gelinler evlendirilsin.

Ama sizin derdiniz rte olsun. Sizin derdiniz lanet bir siyaset olsun kıçı kırık bi iphonede bile.
    Biz konuşuruz; gavur yapar diyerekten bitireyim.

• @Speed-Step Bu nasıl bir inceleme böyle ? İnceleme yaparken ağzınız kulaklarınıza varıyor mutluluktan . Açıp bir kendinizi izlemenizi tavsiye ederim . Çok garip işler yapıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 21 Mayıs 2015; 16:08:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

arkadaşım cari açık vs. demişsin bana edebiyat yapma süslü cümleler ile. Cari açık bugün artar yarın azalır bunlar ekonomistlerin işi. Zaten halkın ekonomi ile alakası olmaz pek dolar artmış veya düşmüş ayda 2500tl alan adamın zararı ne olacak sanki. dolarla iş yapanlar düşünsün. 2500tl alan adam yine 2500 alıyor sonuçta isterse dolar 5tl olsun bize ne? bunlar hep zengin işi anlayacağın.

asgari ücretli halinden memnun olmasa büyük çoğunluğu ak partiye oy vermez, milletin oyunu ekonomik durumunu sorgulamak sana mı kaldı?

hem iyi işte millet araba alıyor demek ki bol bol, ekonomik durumları yerinde. bir insan 18 yaşında çalışmaya başlasa yılda 12bin tl'den 3 yılda arabasını alıyor, kiraya başka bir eve geçebiliyor. Evlenip yeni bir aile kurabiliyor. sadece 3 yıl çalışma ile tüm bunları yapabiliyorsun ülkemizde bilmem anlatabildim mi? o .ok övdüğün almanyada burda 1 kilo domates fiyatına orda 1 tane alamazsın. adamlar 80 yaşında bile geçinebilmek için çalışmak zorunda kalıyor biliyor musun sen?

senede 12 bin kazanan ve 3 senede araba alan kiraya giden evlenen falan demissin. O 3 senede taş mi yemis cocuk. Araba deposuna su mu doldurmus ?

Ne kadar fakir zihniyetli olmussunuz tam istedikleri kivamdasiniz. Akp gelsin istiyorum ben tekrar. Samimi soyluyorum mahvolana kadar gidelim su refahlik ne kadar devam edecek merak ediyorim basa gelmezse akillanmayiz biz. Ölen öldügünde kiymeti bilinir semsiye acilip cikmadiginda akil basa gelir bizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son derece gereksiz.
  • o kadar tarihi şahsiyet varken neden siyasi bir insanı koymuşlar ilginç.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 21 Mayıs 2015; 16:47:56 >
  • sayfada sadece altın kaplamalı bir telefon tanıtımı yapılmış. sırf arkasında cumhurbaşkanımızın silueti var diye işi siyasi tartışmaya çevirmişsiniz ya helal olsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_ogu -- 21 Mayıs 2015; 16:47:10 >
  • Atsız_74 kullanıcısına yanıt
    iyi kötü geçiniyor kardeşim, neden kabul edemiyorsunuz? adam memnun ki durumundan oy veriyor memnun olmasaydı vermezdi olur biterdi allah allah? zorla mı verdiriyor sanki ak parti? greçek türk halkına maal olmuş bir lider telefonda resmedilmiş, çokda güzel olmuş yakışmış bu çekememezlik niye?
  • vergi borçları falan yada ihale den rant avanta kapma gibi kaygıları vardır

• Telefonu nette gördüm. Recep Tayyip Erdoğan, olacağını düşünmemiştim. Dikkatlice de bakmadım. Atatürk zannettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 21 Mayıs 2015; 17:20:07 >
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    İyi, kötü geçiniyorlar? Devlet, toplum için vardır. Toplum da devlete gereken vergisini verir ve karşılığında iyi bir yaşam standartı alır. Ama bizim ulkemizde yillarca somuruculer oldugu icin hicbir zaman iyi bir yasama sahip olunamadı. Yüce kitabımızda bile israfı kötülerken sizin bu adama bu kadar tapmanız hayret ve şaşırtıcı bir durum.

• adam sonuna kadar haklı bıze ne la beles verseler kullanmam
  • Altin kol saati alinca dikkat cekti diye telefon mu yapmislar :)) gerci bu telefon da saate gore ucuz hediye olur ;)
    Anca ustune para verseler alirim ama ustune plastik sponge bob kilif takarim :)

• işte müslümanlığın geldiği nokta
    not:bende müslümanım
  • Bakın çok ilginç ki 1690 da Amerika'da Iphone yok
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.