Şimdi Ara

19000 tl dizel araç önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ah o kadar rahat olabilsem. Eğer bu arabada hata yaparsam hatalı olsa da inanın bir 8 sene kadar falan bu arabaya binmek zorundayız. Çünkü ev taksidine girilecek geleceğe dair aile planlamasına uymam için sorun yaratmayacak ve bize iyiki 20 tl ayırmışız araba için dedirticek bir araç istiyorum. İstediğim donanımlar da çok pahalı araçlarda olacak olan donanımlar değil. jantı ben taktırırım iki gün sonra sis farını ben açtırırım iki gün sonra ne kalıyor zaten.
  • Puntoyu da çok severim hatta o olsa benim için kat kat iyi 1.3 motor vergisi düşük. pratik bir araba yakıtı düşük. ama dynamic modeli uygun o da bizim tutarlara inmiyor.
  • Mahmut-Keskin kullanıcısına yanıt
    Ford fiesta donanımsal açıdan beni doyurmayan bir araba olduğu takdirde yine de benim tutarıma bulunmuyor. Araba alma zamanını kaçırdım ben 2008 de de alıyorduk ama benim yaşım kurtarmıyor diye vazgeçildi. gün geçtikçe 2. el araç fiyatları arttı. 0 alıp takside girme şansımız da yok. çünkü zaten yüklü bir takside girmeyi planlıyoruz. 2 taksik ağır gelir.
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Peugeot 307'yi bana anlatmana gerek yok. Nasıl bir araba olduğunu çok iyi biliyorum. Ozan diye bir abimde vardı 1.6 hdi onu kullanmıştım ki o boş donanımdı Peugeot'un en donanımlısı xr donanımıydı yanlış bilmiyorsam. ondaki xr değildi ama temiz olmalı arkasında harcayacak para bulamam temizide 23.000 tl gibi bir rakama biter diye düşünüyorum o parayı verecek durumda da değilim.
  • Alacağınız araç Seat İbiza 1.4 TDI Signo. 2005-6 model temiz bulabilirsin. Sedan istersen de Cordoba 1.4 TDI Signo. Aynı araba sadece biri HB diğeri sedan.

ABS, 2 hava yastığı, 4 cam otomatik tek dokunuş, 6 hoparlörlü mp3 çalar (ses sistemi yapılı kadar kalitelidir), dijital klima, ön/arka sis farları, 15' alüminyum alaşım jantlar, yükseklik ayarlı emniyet kemerleri, elektrikli katlanır ısıtmalı yan aynalar vs vs.

175 bin km.dir kullanıyorum şehir dışında 4 litre şehir içinde 5.5 litre yakıyorum. Ekonominin dibini görürsün..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mur@t_333 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel arabalardır. O araçlar hakkında da çok araştırma yaptım. Hatta yanlış bilmiyorsam dizelde belli bir yıla kadar stylance, belli bir yıldan sonra s-rider donanımı full olanıydı. Ama bana signo da yeterli tabi bizim fiyatlara inmiyor o araba ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan915

Donanımsal açıdanda yakıt olarakta motor olarakta yani her yönüyle iyi bir araç ama 23.000 tl gibi bir rakamı gözden çıkarmak lazım.

Geçen ay arkadaşım bir parça değişenli 140.000 deki dolu 307'yi 17.000 civarına aldı.

• quote:

Çok güzel arabalardır. O araçlar hakkında da çok araştırma yaptım. Hatta yanlış bilmiyorsam dizelde belli bir yıla kadar stylance, belli bir yıldan sonra s-rider donanımı full olanıydı. Ama bana signo da yeterli tabi bizim fiyatlara inmiyor o araba ama.

2003-2005 Signo
    2006 yılı S-Rider
    2007-2009 Stylance
    Yıllara göre en dolu donanımlar. Zaten aynı donanım 1-2 ufak tefek farklılıklar var. 2004-5-6 model 19 bine rahat bulursunuz.

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    Ben bakıyorum ama bulamıyorum. Sahibinden.com adresinden araştırıyorum. Müsaitseniz bana bir araç linki atabilirsiniz.
  • mur@t_333 kullanıcısına yanıt
    Temiz ibiza bir tane var full hatta sunroff var ama fiyat 22.000 tl
    Temiz cordoba bir tane var. Arayıp konuşurum birazdan.
  • quote:

Peugeot 307'yi bana anlatmana gerek yok. Nasıl bir araba olduğunu çok iyi biliyorum. Ozan diye bir abimde vardı 1.6 hdi onu kullanmıştım ki o boş donanımdı Peugeot'un en donanımlısı xr donanımıydı yanlış bilmiyorsam. ondaki xr değildi ama temiz olmalı arkasında harcayacak para bulamam temizide 23.000 tl gibi bir rakama biter diye düşünüyorum o parayı verecek durumda da değilim.

Peugeot 307'yi bana anlatmana gerek yok. Nasıl bir araba olduğunu çok iyi biliyorum.
    XR en donanımlısın?

Baya iyi biliyormuşsunuz.
  • al bi logan rahat etsin kafan

• ercan915 kullanıcısına yanıt
    8 sene filan binicem derseniz 307 den uzak durun bence. Donanımdan ziyade temiz düzgün araç bakmaya bakın, kaldı ki 20 bin bütçe yüksek bir rakam değil, bence alabildiğiniz kadar model yılı yüksek ve az km li bir araç almaya bakın. ÖRN: 200 bindeki 307 hdi yerine, 100 bin deki punto mjet i alırım
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    "yanlış bilmiyorsam" diye bir ibare geçmiş orada farkındaysan ben arabanın nasıl bir araba olduğunu çok iyi biliyorum. Zamanında üzerinde çok durup düşündüğüm bir araç ama donanımını yanlış biliyor olabilirim. Çünkü o zamanında dediğim bir 2 yıl kadar olmuştur. O zamanlar biryerlerden öyle okumuşum aklımda öyle kalmış. Sen uzun süreli kullanıcısıymışsın benden tabi iyi bilirsin. Bu arada hangisi en donanımlı olanı.
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    Aynen böyle düşünüyorum bende ama benimde kafama göre birkaç donanımım olsun istiyorum. Abs hadi onu geçtik diyelim. 4 cam otomatiği ve 2 hava yastığı olsun istiyorum. galiba hava yastığıda tek hava yastığına düşecek o da zaten her araba da var. yani tek donanımım 4 cam otomatiği kalıyor. ve yıl konusunda da 2006 üstü olsa 2 yıl sonra 10 yıllık araba olur. o yüzden mümkünse 2006-2007-2008 imkan varsa daha üstü tabi temiz olmalı
  • 2004 model clio hb 1.5dci tavsiye ederim 85bg performanslı bir motor fransız yapımı 4 hava yastığı abs elektrikli direksiyon ön camlar otomatik yan aynalar ısıtmalı elektrikli yol bilgisayarlı bir araç 18-19a temizi bulunur
  • cashuva C kullanıcısına yanıt
    Listeme bunuda ekliyorum. Gerçekten güzel bir araç temizini arayacağım.
  • Hyundai getz'e ne dersiniz. 1.5 vgt 88 beygirliklerden start olmayan modellerden 2007-2008 henüz 100.000 de olanları alınabiliyor.
  • quote:

Hyundai getz'e ne dersiniz. 1.5 vgt 88 beygirliklerden start olmayan modellerden 2007-2008 henüz 100.000 de olanları alınabiliyor.

hyundai getzde gayet güzeldir. motor olarak seri bir araçtır bildiğim kadarıyla 4 cam otomatik abs klima elektrikli aynalar bu arabadada mevcut size 1 seçenek daha sunuyum 2004-2205 opel corsa 1.3 ctdi enjoyda seçenekler arasında olmalı 70bg de yeterli bir araçtır.

ben olsam hyundai getz 1.5vgt -renault clio 1.5dci dinamik hatback olucak ama fransız yapımı ve sembolden çok farklıdır birde 85bg olanı -opel corsa 1.3cdti seçeneklerin arasında olmalı düşük km ve temiz hangisi denk gelirse alınabilir.
  • cashuva C kullanıcısına yanıt
    araba alırken mantık şu olmalı 19bin liran var mesela piyasası 22-23bin olan bi aracın kazalı yüksek km lisini almak yerine piyasası17-18 bin olan bi aracın temizini almak daha mantıklıdır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.