Şimdi Ara

19000 tl dizel araç önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Corsanın dolu modeli hangisi bir bilginiz var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan915

enjoy ve elegance olan doludur essentia baz donanımdır. ben araba alırken foruma bakarım birdehttp://www.arabam.com/otomobil-testleri sitesine bakarım genelde bi çok aracın test sonuçları mevcut
  • quote:

Dolusunu bilmem de Essentia olanlar boş jantlardan ve kapı kollarından az çok anlaşılıyor zaten
  • en az yakan arıyorsan clio dci
  • Yani sonuç olarak liste şöyle
    1. seat cordoba(piyasası yüksek)
    2. hyundai getz 1.5 vgt 88 hp
    3. renault clio hb 1.5 dci dynamic 85 hp
    4. opel corsa 1.3 cdti enjoy

bana daha çok olumlu gelen hyundai getz oluyor çünkü yılı yüksek 2008 temiz var mesela 2007 var mesela temiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan915 -- 11 Şubat 2014; 16:17:30 >
  • ercan915 kullanıcısına yanıt
    bu arada yılda kaç km yapıcaksın yaklaşık olarak
  • cashuva C kullanıcısına yanıt
    yılda yaklaşık olarak 10000 km falan anca yaparım diye düşünüyorum. bunun 4000 km şehirdışı olur gerisi İstanbul içi olur.
  • quote:

Brc markadan bir ara şöyle duymuştum. Aracınız benzinde kaç litre yakıyorsa o rakamın üstüne %25 daha ekleyin. Güncel lpg fiyatıyla çarpın. Bu şekilde lpg de 100 km'de kaç lira yaktığını bulmuş olursunuz.

Bu hesaba göre; 10,3x0.25:2,5
    10,3+2,5:12,8
    12,8x3(opetten): 0,384
    Birazda benden kaynaklanan dersek kilometre başına 0,39 kuruş yakıyor.
    Sonra lpg nin işin ehli olan bir ustanın elinden geçmesi gerekiyor. Yokuşlarda falan bayılma gaz kesme tarzı şeyler yaşamamak için. Benim ilk aracım olduğu için güvenilir bir ustamda yok. Kapalı otoparka giremezsin. Patlama oranı yüksek. Yani sıkıntılar sıkıntılar o yüzden zaten direk temiz bir dizel bulmaya uğraşıyorum. Ama donanım hastalığımda var arabada 3-5 birşeyler olsun istiyorum. Boş arabayada 20 tl vermek istemiyorum.

kardeş benim bu 2. stilom yakıt tüketimi lpgde 10 litreyi hiçgeçmediki lastikler 205 55 16 eski aracım 195 65 15 idi bu 1 litre daha az yakıyordu. 1 litre lpg ile ş.içi 10 dışı 12 km gidiyor bu araba çoğu dizelle hemen hemen aynı yakıyor. ha yok illa dizel derseniz grnde punto bak ama onunda dizel temizini bu paraya bulamazsın donanım zaten yok.

• Opel astra g sedan siyah 1.6 16v cd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o fiyata alacağınız aracın kmsiyle kafadan oynanmış olacak. bunu göz önünde bulundurun.

ya bütçeyi arttırın ya da benzinli düşünün.
  • Bu paraya alınabilecek en mantıklı araba bana göre cıtroen c3 1.6 dizel donanım olarakta gayet iyi dijital klima , far sensörü , yağmur sensörü elektrkli ayna, abs, direksiyondan kumandalı radyo teyp vs üstelik sınıfında en az yakan araç bu donanımda dizel bu fiyata araç bulamazsınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2006-c3-dizel-hdi-92-hb-temiz-doktordan-140-000-km-19-000-tl-153508062/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2006-citroen-c3-1.6-hdi-cok-temiz-kacirmayin-149169336/detay

• ford fiesta hocam aldığım araç hışırdı 1 sene masrafsız 30000 km yaptım yağ filtre bile değiştirmeden kar edip sattım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccc123

Opel astra g sedan siyah 1.6 16v cd

iyi arabadır da 2001 falan olur herhal alcak olsa 20bin verilmez ona
  • O fiyata era bulabilirsiniz hem de istediğiniz ufak tefek donanımların hepsi olur.

• hyundai yakıt konusunda baya üzer belirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: ccc123

Opel astra g sedan siyah 1.6 16v cd

iyi arabadır da 2001 falan olur herhal alcak olsa 20bin verilmez ona

Getzmi alsin yada era guldurmeyin beni.

• C3 yada ibiza yok bagaj lazim diyorsaniz cordoba...

• Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Neden?
  • Bizim fiyata ibiza da cordoba da yok ama c3 var.
  • era olsa tabi daha iyi olur ama onunda fiyatlar aşağıda değil.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.