Bildirim
1907 fenerbahçe supermassive
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Doğru. -
Doğvu mu Samet -
Beşiktaş'lıyım bi yandan güzel olmuş diyorum bi yandan aklıma Aziz Yıldırım geliyor ürperiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: MonsterKill88
Doğru. -
quote:
Orijinalden alıntı: IraArel
Beşiktaş'lıyım bi yandan güzel olmuş diyorum bi yandan aklıma Aziz Yıldırım geliyor ürperiyorum.
Fenerbahçeli'yim bende. Aynı sebepten ürperiyorum -
Normali, bunun nedir biliyor musun?quote:
Orijinalden alıntı: requizmquote:
Beşiktaş'lıyım bi yandan güzel olmuş diyorum bi yandan aklıma Aziz Yıldırım geliyor ürperiyorum.
Fenerbahçeli'yim bende. Aynı sebepten ürperiyorum
Alıntıları Göster
Supermassive TNG, 1907 F'enerbahçe E-Spor Kulübü oluyordur.
Daltexas böyle mi yazılır bu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 14 Ekim 2016; 13:59:56 >
-
Supermassive in alt takımını almışlar anladığım kadarıyla -
quote:
Orijinalden alıntı: Requizm
quote:
Vavdiye şikeyi kimin getivdiğini hevkes biliyor, açtıvmasınlar benim ağzımı. -
Düşünsenize pulp fiction filmindeki gibi bi konu olacak herşey anlasılmıs takımın kaybetmesı gerekıyor ama pıckler op takım kaybetmesı gerekırken kazanıyor tabi o kadar para verılmıs cıkısta taşıyan midlanerın ellerını kırıyorlar sonra cocugu yaşlı sezon 1den beri oynamış 'biz talonun susturmasını biliriz be hey' dayılar egitiyor elleri kırılan çocuk lige comeback yapıyor ve o çocuk Faker mış.Of senaryoya gelquote:
Orijinalden alıntı: U Mad BROquote:
Orijinalden alıntı: Requizm
quote:
Vavdiye şikeyi kimin getivdiğini hevkes biliyor, açtıvmasınlar benim ağzımı.
Alıntıları Göster
-
Sizi bu vadiye sokmam. -
SuperMassive 2. takımı şampiyonluk ligine yükseldi aynı ekipten 2 takım yer alamayacağı için TNG'nin bütün haklarını Fenerbahçe aldı ve 1907 Fenerbahçe olarak değişti adı.quote:
Orijinalden alıntı: InsignAce
Düşünsenize pulp fiction filmindeki gibi bi konu olacak herşey anlasılmıs takımın kaybetmesı gerekıyor ama pıckler op takım kaybetmesı gerekırken kazanıyor tabi o kadar para verılmıs cıkısta taşıyan midlanerın ellerını kırıyorlar sonra cocugu yaşlı sezon 1den beri oynamış 'biz talonun susturmasını biliriz be hey' dayılar egitiyor elleri kırılan çocuk lige comeback yapıyor ve o çocuk Faker mış.Of senaryoya gel
Alıntıları Göster
-
Adamlar Şampiyonluk Ligi'ne takım boostlayıp sattılar resmen Riot da çıkıp hiç bir şey demedi. Oyuncuları bile komple değişecek galiba awkdns kjvslvsvquote:
Orijinalden alıntı: EmreBey_
SuperMassive 2. takımı şampiyonluk ligine yükseldi aynı ekipten 2 takım yer alamayacağı için TNG'nin bütün haklarını Fenerbahçe aldı ve 1907 Fenerbahçe olarak değişti adı.
Alıntıları Göster
Riyakârlığın böylesi görülmemiştir herhalde. Riot TR hep işini savsaklayarak yapıyor, ne adam akıllı kurallar koyuyorlar ne de işlerini ciddiye alıyorlar. Geçen sene DP'nin Play off'lar için iki oyuncu alıp kazanması bile bunun bir göstergesi. Benim anlamadığım olay Riot'un haberi yok mu TR'de olup bitenlerden, neden göz yumuyorlar ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teemo Erdoğan -- 14 Ekim 2016; 15:23:16 >
-
Riot TR ile ilgili bir durum değil bu bildiğim kadarıyla. Aynısı NA de falan da var. Hatta C9'un topa Impact gelince Balls o alt ligindeki takımına geçmişti sanki. Ya yalan olmasın ama böyle hatirliyom. He uygulamanin etikligi tartışılır.
Bir de evet uluslararası turnuvaya gidemeyecek oyuncuyu kendi liginde oynatmak sacmalikti o konuda dibine kadar hak veriyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan
Adamlar Şampiyonluk Ligi'ne takım boostlayıp sattılar resmen Riot da çıkıp hiç bir şey demedi. Oyuncuları bile komple değişecek galiba awkdns kjvslvsv
Riyakârlığın böylesi görülmemiştir herhalde. Riot TR hep işini savsaklayarak yapıyor, ne adam akıllı kurallar koyuyorlar ne de işlerini ciddiye alıyorlar. Geçen sene DP'nin Play off'lar için iki oyuncu alıp kazanması bile bunun bir göstergesi. Benim anlamadığım olay Riot'un haberi yok mu TR'de olup bitenlerden, neden göz yumuyorlar ki?
Yahu takım kadroları komple değişiyor zaten sürekli. Bi kere bunun önlenmesi lazim önce. Ayrıca profesyonel futbol klüpleri bile yaptı bunu. Kayseri küme düştü çıkan Erciyes'le isim değiştiler falan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake
quote:
Adamlar Şampiyonluk Ligi'ne takım boostlayıp sattılar resmen Riot da çıkıp hiç bir şey demedi. Oyuncuları bile komple değişecek galiba awkdns kjvslvsv
Yahu takım kadroları komple değişiyor zaten sürekli. Bi kere bunun önlenmesi lazim önce. Ayrıca profesyonel futbol klüpleri bile yaptı bunu. Kayseri küme düştü çıkan Erciyes'le isim değiştiler falan.
Money talks
-
quote:
Slot satma olayı her ligde var ve gayet normal bi olay olarak görülüyor -
"Bu vesileyle, önümüzdeki sezon yeni akademi takımımızla Yükselme Ligi'nde yine mücadele edeceğimizi duyurmaktan mutluluk duyarız." demişler. Galiba şampiyonluk ligi takımlarının hepsini kendi takımları yapmak istiyorlarquote:
Orijinalden alıntı: Çipetpet.quote:
Slot satma olayı her ligde var ve gayet normal bi olay olarak görülüyor
Alıntıları Göster
-
galatasaray nerede kaldi -
aziz yıldırım el atarsa , midde faker , üstte smeb adc'de uzi , ormanda ismail köybaşıquote:
Orijinalden alıntı: Çipetpet.
"Bu vesileyle, önümüzdeki sezon yeni akademi takımımızla Yükselme Ligi'nde yine mücadele edeceğimizi duyurmaktan mutluluk duyarız." demişler. Galiba şampiyonluk ligi takımlarının hepsini kendi takımları yapmak istiyorlar
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: dommann
aziz yıldırım el atarsa , midde faker , üstte smeb adc'de uzi , ormanda ismail köybaşı
Van p. 5. Kişi
Benzer içerikler
- valorant pre isimleri
- 1 milyon shaco ne demek
- fivem tt ne demek
- muhteşem twisted fate değeri
- işaretçi hassasiyetini arttır
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X