Şimdi Ara

1920*1080 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarı win7 ye formatladım.Formatta sonra driverları yükledim.Buraya kadar herşey güzel. Sıkıntı şu; çözünürlüğü 1920*1080 e alınca ekran yanlardan taşıyor yani başlat simgesi ekranın soluna saat ve tarih ekranın sağına gidiyor ve kayboluyor.Ekran ancak 1600*1200 de normal bi şekilde görüntü veriyor.Daha önceden 1920*1080 de sıkıntı yoktu neden şimdi böyle oldu anlam veremedim nasıl düzeltebilirim bilgisi olan arkadaş var mı ?

Resimde görev çubuğundaki chrome simgesinden itibaren sola doğru olan kısım gözükmüyor arkadaşlar ekranın dışında kalıyor

1920*1080 Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Danqer -- 10 Aralık 2016; 3:3:15 >

• Genelde Ekran Kartı ayarlarından halledilen bi sorun. Ben böyle halletmiştim:
    Bkz: 1920*1080 Sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozgunask

Genelde Ekran Kartı ayarlarından halledilen bi sorun. Ben böyle halletmiştim:
    Bkz: 1920*1080 Sorunu

Dostum aynını uyguluyorum ama düzelmiyor. Sadece saat kısmı gözüküyor başlat simgesinin olduğu kısım yine solda kalıyor.

• Ekran Kartı Driver'ını yüklediğin zaman pc otomatik kapanıp açılır hani. O açılışta otomatik olarak kalibre ediyor çözünürlüğü. Driver iyi yüklenememiş veya orjinali yüklenmemiş olabilir. Kaldırıp tekrar orjinal ve düzgün bir şekilde yüklemeniz daha iyi olacaktır eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozgunask

Ekran Kartı Driver'ını yüklediğin zaman pc otomatik kapanıp açılır hani. O açılışta otomatik olarak kalibre ediyor çözünürlüğü. Driver iyi yüklenememiş veya orjinali yüklenmemiş olabilir. Kaldırıp tekrar orjinal ve düzgün bir şekilde yüklemeniz daha iyi olacaktır eminim.

Şimdi driver ı silip yeniden yüklemeyi denicem hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürücünün aldığı son güncelleme bilgisayarında bu soruna yol açıyor olabilir. Önceki güncellemeyi indirip kurmayı da dene.
  • arkadaşlar driver sil yükle de çözüm olmadı.Birazdan eski sürüm driver ı deneyeceğim
  • Eski driver da işe yaramadı
  • Kullandığın Windows kopyasında bir sorun olabilir mi? MSDN Windows 10'mu yükledin yoksa üzerinde oynanmış olan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Kullandığın Windows kopyasında bir sorun olabilir mi? MSDN Windows 10'mu yükledin yoksa üzerinde oynanmış olan mı?

Windows 7 kullanıyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last Danqer kullanıcısına yanıt
    Pardon, Windows 7. Yeni formatladığın için soruyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.