Şimdi Ara

1920x1080 lol (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 21' monitörüm var msi ge60 294xtr laptopumu bağladım monitöre o şekilde oynuyorum bence laptop alıcaksan biraz paraya kıy 3-4 sene seni rahat götürsün

not: bende freedos aldım öğrenciyim win7 kurdum ama sen param var kafa rahat diyorsan freedos alma
  • 17 tüplü monitör ve kilitli ekranda oynamayı seven ben miyim
  • O laptopla en fazla 1366 X 768 çözünürlükte oynarsın yani full hd değil hd.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Virüsü

Hile var ama kullanma sportmen bi oyuncu ol.

Yeni monitör veya yeni laptop artık ne kullanıyosan.

Laptopun varsa monitör alıp bağlayabilirsin.

geçen gün aynı konuyu ben açmıştım hatırlarsan. çözünürlükten tut kelimelerine kadar bile aynı nerdeyse ama tahmin edeyim o konuyu gördükten sonra farketmiştir oyunun öyle oynanmayacağını. neyse bilgi vereyim:

2 gün önce 1400x900 dü bugün yeni monitör aldım 1920x1080 oldu oyun içi. midden botu görüyorum nerdeyse :P fps düştü 90 oynuyosam 45 max şuan ama oynanıyor. 3 oyun attım ranked 3 ü de streamer yayını gibi. frag yüksek farm yüksek falan. monitör = lol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gt 640m den assa olmasin ekran karti yoksa agiz tadiya oynayamazsin . Bir de kart alirken 2. Rakama dikkat et . Mesela 760> 840

• çözünürlük arttıkça piksel sayısı artacak ve farm yapman zorlaşacak. Alex Ich ( RIP ) 800x600'de oynuyor.
  • EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768
    Aldığın haliyle oynayamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

çözünürlük arttıkça piksel sayısı artacak ve farm yapman zorlaşacak. Alex Ich ( RIP ) 800x600'de oynuyor.

Ama görüş alanı azalmıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: I love her

İŞLETİM SİSTEMİ FreeDos (windows işletim sistemi yoktur)

İçinde Windows bile yok bunun, boşver sen düzgün bir şey al. Ram en az 4 GB olsun, multitasking yaparken problem yaşama diye.

Cpubenchmark.net, Gpubenchmark.net

Bu sitelerden alacağın pc'nin işlemci ve ekran kartının ne kadar iyi olduğunu görebilirsin. High to end chart seçip alacağın pc'deki parça modelini ctrl+f ile aratırsan bench skorunu görürsün. Yüksek bench skoru olanları seçmen daha makul olur, seçim sana kalmıs

bi pc'nin freedos olması ile özelliklerinin ne alakası var ya.iyi ben 5 bin dolara laptop satın alıyım. içinde işletim sistemi yüklü gelmiyor diye çöp olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

çözünürlük arttıkça piksel sayısı artacak ve farm yapman zorlaşacak. Alex Ich ( RIP ) 800x600'de oynuyor.

Ama görüş alanı azalmıyor mu

Azalıyor tabii ki ama minimap hakimiyeti çok iyi Alex Ich'in. Minimapi solda.
  • kullandıgım notebook msı gt60 one 414 tr

1920x1080 lol

1920x1080 lol

1920x1080 lol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİUX -- 5 Mayıs 2014; 11:33:18 >

• Cok rahat full hd cozunurlukte oynarsin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.