Şimdi Ara

1920x1080 lol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazın bir laptop almayı düşünüyorum alacağım laptop lolu bu çözünürlükte açar mı sizce

alacağım laptop; http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-ideapad-v580c-59-392191-notebook-fiyati,101622.html

Bir de bu çözünürlük işi neye bağlı oluyor suan ki bilgisayarımda 1440x900 oynayabliyorum en fazla yükseltmek için bişey yapılır mı çünkü koridorun yarısını göremiyorum sanki bir kaç tık fazla zoom var gibi yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacrifice17 -- 2 Mayıs 2014; 17:59:37 >

• Hile var ama kullanma sportmen bi oyuncu ol.

Yeni monitör veya yeni laptop artık ne kullanıyosan.

Laptopun varsa monitör alıp bağlayabilirsin.
  • Hileyle kullaniyorum dandik laptopta bile....(bir ara sonra sinavi kazandim annem laptop aldi :d )
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

Hileyle kullaniyorum dandik laptopta bile....(bir ara sonra sinavi kazandim annem laptop aldi :d )
    hocam anlıyorum laptopu yukarıda verdim sizce açar mı dediğim çözünürlükte
  • sacrifice17 S kullanıcısına yanıt
    Çözünürlük işi monitörün inc'ine ve Ekran kartınızınız mode & Driverı ile alakalıdır.

Normal masaüstü bir pc monitöründe 19.5'' lik bir ekranla 1920 x 1080 çözünürlük alamazsınız en basit örneği budur.
  • İlhanSöyler kullanıcısına yanıt
    peki o çözünürlükte açabilecek bir laptop öneriniz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacrifice17

hocam anlıyorum laptopu yukarıda verdim sizce açar mı dediğim çözünürlükte

Alıntıları Göster
    İŞLETİM SİSTEMİ FreeDos (windows işletim sistemi yoktur)

İçinde Windows bile yok bunun, boşver sen düzgün bir şey al. Ram en az 4 GB olsun, multitasking yaparken problem yaşama diye.

Cpubenchmark.net, Gpubenchmark.net

Bu sitelerden alacağın pc'nin işlemci ve ekran kartının ne kadar iyi olduğunu görebilirsin. High to end chart seçip alacağın pc'deki parça modelini ctrl+f ile aratırsan bench skorunu görürsün. Yüksek bench skoru olanları seçmen daha makul olur, seçim sana kalmıs

• quote:

peki o çözünürlükte açabilecek bir laptop öneriniz var mı

Alabileceğiniz pek seçenek yok lakin , minimum 21.5 '' lik bir monitöre bağlarsanız olur.Arkadaşların dediği hilesi var olayına gelicek olursak ,

O sadece Zomm in & out hilesi 1920x1080 çözünürlükle bir alakası yok.Ayrıca o illegal değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I love her

İçinde Windows bile yok bunun, boşver sen düzgün bir şey al. Ram en az 4 GB olsun, multitasking yaparken problem yaşama diye.

Bu sitelerden alacağın pc'nin işlemci ve ekran kartının ne kadar iyi olduğunu görebilirsin. High to end chart seçip alacağın pc'deki parça modelini ctrl+f ile aratırsan bench skorunu görürsün. Yüksek bench skoru olanları seçmen daha makul olur, seçim sana kalmıs

Alıntıları Göster
    koreliler 800x600da oynuyor adamın takıldığı şeye bak

• quote:

İçinde windows olmaması fiyatını arttırmamak için olabilir mi acaba?

aa free dosmuş çok dandik sistem

• Kore Op
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

hocam şuanki bilgisayarımda çok yakın gösteriyor almışken düzgün bişey almak istedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

hocam şuanki bilgisayarımda çok yakın gösteriyor almışken düzgün bişey almak istedim.

Alıntıları Göster
    Lenovo iyidir, önemli olan ekran kartı o da idare eder.

6 gb ram biraz az ama ileri de arttırabilirsin o kolay iş.

Yalnız hala 5400rpm koyuyorlar Harddiski de değiştirebilirsin gerçi değiştirmesi en kolay parça.

i5 yerine i7 önerebilirim ama o zaman da fiyat artar baya. F/p olarak fena değil bu. Alınabilir.

• Dahili bileşenlerden anlarım LoL'ü 1080p v-sync açık şekilde ultra oynamak istiyorsan... 2500TL (birazda oyun oynacak tibi ses sistemi ve klavyesi olur)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

Dahili bileşenlerden anlarım LoL'ü 1080p v-sync açık şekilde ultra oynamak istiyorsan... 2500TL (birazda oyun oynacak tibi ses sistemi ve klavyesi olur)
    Gerek yok, illa da oynayacaksan monitör alırsın sağlam bir ekran kartı ile oynanır. Komple bir laptop almaya gerek dahi yok. Zaten laptopta 1920x1080 çözünürlükte hap kadar görünür her şey güzel olmaz.
  • quote:

Yazın bir laptop almayı düşünüyorum alacağım laptop lolu bu çözünürlükte açar mı sizce

alacağım laptop; http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-ideapad-v580c-59-392191-notebook-fiyati,101622.html

Bir de bu çözünürlük işi neye bağlı oluyor suan ki bilgisayarımda 1440x900 oynayabliyorum en fazla yükseltmek için bişey yapılır mı çünkü koridorun yarısını göremiyorum sanki bir kaç tık fazla zoom var gibi yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Bütçeniz ne kadar acaba eğer 1800 tl civarı bi miktarı gözden cıkarırım diyorsanız size kesinlikle toplama pc tavsiye ediyorum...

Yakın zamanda bende baya araştırdım hatta lenovo z510 alıp geri iade ettim ve toplama pc yaptım 1aydır cok memnunum 1500-1800 tl bir bütçeyle gerekli yerde konu açarsanız size bir çok kişi yardım eder hatta bu fiyata toplayacagınız parçlarla güncel oyunları medium-high kasmadan sorunsuz oynayabilirsiniz.

Yada siz su anki kullandıgınız sistemi söylerseniz uygun güzel bi ekran kartı ve monitörle lolü istediginiz gibi oynarsanız ( ram ve işlemcinin iyi oldugunu varsayıyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Windows dışı bir işletim sistemine sahip olupta gaming pc'ye yakın bir seviyede oem özelliklerini taşıyan laptop sayısını göster bana haklısın diyeyim, (gaming pc'den kastım uzun süre optimal grafik ayarlarında her oyunu kasmadan oynatıp aynı zamanda rahat multitasking yapılabilecek bir pc) birde 1920x1080 oynatacak bir şey arıyor, al sana freedos xd. sonuçta alacağı pc'nin 4-5 yıl gereksinimlerini istenilen grafik ayarı ve fpsde karşılaması gerekiyor. arkadaş zaten aşırı tecrübeli biri gibi durmuyor, yardım istemiş ben de fikrimi belirttim. Fikrini belirtmeden önce biraz mantıklı bir cevap yazmaya çalışırsan daha hoş olur bence, böyle çok kaba duruyorsun bro. iyi günler sana da. Windows'un pcyle birlikte ek olarak fazlasıyla lisans ücreti olarak para geçirmesi kaçınılmaz bir gerçek ama yorumumu okursan hak vereceğini düşünüyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I love her -- 4 Mayıs 2014; 9:48:59 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Windows dışı bir işletim sistemine sahip olupta gaming pc'ye yakın bir seviyede oem özelliklerini taşıyan laptop sayısını göster bana haklısın diyeyim, (gaming pc'den kastım uzun süre optimal grafik ayarlarında her oyunu kasmadan oynatıp aynı zamanda rahat multitasking yapılabilecek bir pc) birde 1920x1080 oynatacak bir şey arıyor, al sana freedos xd. sonuçta alacağı pc'nin 4-5 yıl gereksinimlerini istenilen grafik ayarı ve fpsde karşılaması gerekiyor. arkadaş zaten aşırı tecrübeli biri gibi durmuyor, yardım istemiş ben de fikrimi belirttim. Fikrini belirtmeden önce biraz mantıklı bir cevap yazmaya çalışırsan daha hoş olur bence, böyle çok kaba duruyorsun bro. iyi günler sana da. Windows'un pcyle birlikte ek olarak fazlasıyla lisans ücreti olarak para geçirmesi kaçınılmaz bir gerçek ama yorumumu okursan hak vereceğini düşünüyorum ben.

Alıntıları Göster
    laptopta nasıl rahat edeceğini düşünmüyorda çözünürlüğü sorun ediyor.

• msi nin game book var op vqtanda. bak derim
    param olursa benimkinin uzerine kuma getiricem onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustacix

msi nin game book var op vqtanda. bak derim
    param olursa benimkinin uzerine kuma getiricem onu.
    4yıllık laptopumda bile full hd oynayabiliyorum 60fpsde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.