Şimdi Ara

194 TL Apacer ES.08G2V.GNH 8GB DDR4 2666Mhz Notebook Ram (Bellek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • genelde bu fiyat zaten. samsung bulursam almayı düşünüyorum. apacer hangi markanın uretimi? ömür boyu garanti var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero-man kullanıcısına yanıt
    acerin firması normalde kaliteli bileşenler kullanır ama artık kaliteli bileşen kullanan pek kalmadı
  • belleklerin üzerinde hep lifetime warranty yazar, bu 2 sene garantiliymiş..

• 8 gb yi 16 gb ye çıkartayım diyorum iş yapar mı arkadaşlar.

Elimdeki ram bellek

SMBus address 0x52
    Memory type DDR4
    Module format SO-DIMM
    Module Manufacturer(ID) Crucial Technology (7F7F7F7F7F9B0000000000)
    SDRAM Manufacturer (ID) Micron Technology (2C00000000000000000000)
    Size 8192 MBytes
    Max bandwidth DDR4-2400 (1200 MHz)
    Part number BLS8G4S26BFSDK.8FBD
    Serial number A1200537
    Nominal Voltage 1.20 Volts
  • Teknik Bilgileri için:

Bir tane sipariş geçeceğiz.

Teşekkürler @cohannan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 30 Eylül 2019; 14:8:48 >

• zero-man kullanıcısına yanıt
    3 yıl yazıyor yukarıda paylaştığım bağlantıda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Notebook'taki ramin markasının önemi yok değil mi arkadaşlar? MHZleri tutsa uyumlu çalışırlar yani çift kanal olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oytunjo

Notebook'taki ramin markasının önemi yok değil mi arkadaşlar? MHZleri tutsa uyumlu çalışırlar yani çift kanal olarak?
    Frekans hızı ve gecikme değerleri önemli. Bunlar aynı olursa çok yüksek ihtimalle sıkıntı çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

genelde bu fiyat zaten. samsung bulursam almayı düşünüyorum. apacer hangi markanın uretimi? ömür boyu garanti var mı?
    kardeş örnek link atabilirsin genelde bu fiyata dediğin 8 gb notebook ram'i ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Frekans hızı ve gecikme değerleri önemli. Bunlar aynı olursa çok yüksek ihtimalle sıkıntı çıkmıyor.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler. Amazon'da benim laptoptaki ramin aynısından varmış, onu sipariş ettim temiz oldu. :) Nanokatalog'dan 50 lira falan pahalıya gelecek, yorumlar kötüydü Nanokatalog için o nedenle biraz fazla para vermek durumunda kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oytunjo

Teşekkürler. Amazon'da benim laptoptaki ramin aynısından varmış, onu sipariş ettim temiz oldu. :) Nanokatalog'dan 50 lira falan pahalıya gelecek, yorumlar kötüydü Nanokatalog için o nedenle biraz fazla para vermek durumunda kaldım.

Alıntıları Göster
    Nanokatalog hakkında çok fazla şikayet var. Açıkçası ben 3 kez alışveriş yaptım ve genel olarak memnun kaldım. Sadece bir alışverişimde aldığım ram bozuk çıktı. Kendi dükkanlarına gittim ve değiştirdim yenisiyle. Genel olarak bende olumlu bir izlenim bıraktılar ama ben şanslıydım. Bu kadar şikayet varsa o firma iyi değildir zaten. Bulaşmamakla iyi etmişsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Nanokatalog hakkında çok fazla şikayet var. Açıkçası ben 3 kez alışveriş yaptım ve genel olarak memnun kaldım. Sadece bir alışverişimde aldığım ram bozuk çıktı. Kendi dükkanlarına gittim ve değiştirdim yenisiyle. Genel olarak bende olumlu bir izlenim bıraktılar ama ben şanslıydım. Bu kadar şikayet varsa o firma iyi değildir zaten. Bulaşmamakla iyi etmişsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam.

• Ramin teknik özelliği. Mail atmıştım Apacer'a. Web sitesindeki değerleri onayladılar. Zaten sipariş etmiştim. Dün ulaştı. Bugün yarın takarım.

194 TL Apacer ES.08G2V.GNH 8GB DDR4 2666Mhz Notebook Ram (Bellek)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.