Şimdi Ara

195/55/16 Lastik Tavsiyesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
19.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda herhangibir marka için 195/55/16 için fiyat alan oldu mu ?
  • pixelbs kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ara boylar oldukça pahalı maalesef :(
  • ne yaptınız orjinal ebatlar da mı almaya karar verdiniz ? Laufenn var hocam 180 TL hb satıyor. Kendim kullanmadım ama alan bir akraba memnun. Michelin conti 300 tl üzerinde.
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam orjinal ebatlarda almayı düşünüyorum.Ama daha araştırma içindeyim.Lastik firmaları kampanyalar yapabilir düşüncesindeyim.
  • Kumho üzerine çok yorum yapılmadı.Acaba kalite problemi mi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baki_oguz

Evet hocam orjinal ebatlarda almayı düşünüyorum.Ama daha araştırma içindeyim.Lastik firmaları kampanyalar yapabilir düşüncesindeyim.

Hadi artik arabayla kaza yapip arabayi pert edecen nerdeyse hala lastik takmadin. Yagmurlu gunler surer bikac hafta daha riskli zamanlar bunlar acele almalisin be alirsan al artik herturlu yorum geldi zaten yeni bir firma kurulmasini fln beklemiyorsundur umarim. Millet develuasyon olacak korkusunda sen kampanya bekliyorsun orasida bi garip. Yillarfir kac mikyar dolar cari acik var hazine de para kalmadi yarindolar 10 tl olmak uzere bahameyi birilerime atmak icin referandum derdine dustuler baksana. Eve tcikarsa dis mihraplar kiskandi diycekler hayir cikarsa halk hayir verdi ondan ekonomi coktu duyecekler. Bu hafta lastugi aldin aldin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde aracım 2008 Corsa D 1.2 Lastik ölçüleri 195 55 16 Bu aracın çekiş gücü zaten düşük Bu araca 205 55 16 taksam bile az miktarda çekiş düşse bana ne yazar zaten gitmiyor.

Jant lastik almayı düşünüyorum araca hatta 17 jant alıp 215 45 17 veya 205 45 17 lastik takacağım.
    Bence 195 ile 205 arasındaki farkı düşünmeyip 205 alın derim. Düşük miktarda çekiş kaybetmek sorun yaratmaz size aracın fren mesafesi azaldığında, tutuşu arttığında artı yaratır. Bence bu daha büyük bir etken. Ayrıca fiyat olarakta 205'ler daha uygun düşünmeden alın.
  • baki_oguz B kullanıcısına yanıt
    Lassa Bayiden fiyat almıştım. 4üne 1200 fiyat çekmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Hadi artik arabayla kaza yapip arabayi pert edecen nerdeyse hala lastik takmadin. Yagmurlu gunler surer bikac hafta daha riskli zamanlar bunlar acele almalisin be alirsan al artik herturlu yorum geldi zaten yeni bir firma kurulmasini fln beklemiyorsundur umarim. Millet develuasyon olacak korkusunda sen kampanya bekliyorsun orasida bi garip. Yillarfir kac mikyar dolar cari acik var hazine de para kalmadi yarindolar 10 tl olmak uzere bahameyi birilerime atmak icin referandum derdine dustuler baksana. Eve tcikarsa dis mihraplar kiskandi diycekler hayir cikarsa halk hayir verdi ondan ekonomi coktu duyecekler. Bu hafta lastugi aldin aldin

Hocam servisle işyerine gidince kendi özel aracımı fazla kullanmam gerekmiyor :)Lassa ve Bridgestone da kampanya var diye reklamları var tv de..Ayrıca nette de zaman zaman kampanyalar denk geliyor..

• Lassa bayisi 195/55/16 için 280 tl fiyat vermişti bana.Lassa ve bridgestone pek olumlu yorumlara sahip değil sanırım.
  • 205 taban araci yorar,fazla yakar, performansdan çalar falan filan takılmayin bunlara. Yakin zamanda lastik değiştirmis bir Corsa d sahibi olarak 205 tabana geçince hiçbir fark hissetmedim. Aksine lastik almadan once ne kadar cok yorum okuduysam o kadar kafam karışmıştı.

Not:Hankook ventus prime3. 205 taban

1.3 cdti corsa d

• baki_oguz B kullanıcısına yanıt
    yaz lastiğini kullanmıştım. kuru veya ıslak yol fark etmiyor, frene çok hafif bastığım durumlar haricinde direk kızaklama yapan lastiklerdi.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam servisle işyerine gidince kendi özel aracımı fazla kullanmam gerekmiyor :)Lassa ve Bridgestone da kampanya var diye reklamları var tv de..Ayrıca nette de zaman zaman kampanyalar denk geliyor..

nasıl bir kampanya beklıyorsun anlamadım. 2 lastik alana 2 lastik bedava falan mı beklıyorsun

• 205 al denilmiş genelde ama daha önceki konularda bende takılabilir vs filan demiştim. Takıp uzun süre kullanıp memnun olan veya olmayanlar var forumda.

Yalnız şöyle bir durumda var. Araca 195 ebat lastik koyan mühendisler , herhalde 205 takabilselerdi takarlardı diye düşünüyorum. Ayrıca kullanım klavuzunda ebat ölçüler yazıyor. Orada 195 55 16 ve 205 50 16 vardı. 205 55 16 yoktu sanırım. Bir klavuzuna bakın derim. Ha ebatlar arasında %3 +/- aşmadığı için takılabilir ama 195 ve 205 ölçülerini yan yana koyduğunuzda 1 cm fark oluyor. Zaten 16" jantlar ile yüksek bir araç 205 taktığınızda biraz daha yükselecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 14 Nisan 2017; 11:55:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut1221

quote:

quote:

quote:

nasıl bir kampanya beklıyorsun anlamadım. 2 lastik alana 2 lastik bedava falan mı beklıyorsun

Alışveriş sitelerini takip ediyorsanız dikkatinizi çekmiş olabilir bazı banka kartlarına belli bir miktar üzeri alışverişte 50-100 tl indirim oluyor.

• Dün Clio aracıma 195 55 16 falken lastik taktırdım. Gayet iyi bir lastik tanesini 195ten aldım. Tavsiye ederim.

• nexen kumho marshal da bak
  • MeTalliCaLi kullanıcısına yanıt
    Falkenin kullanıcı yorumları genelde olumlu yönde.
  • 195/55/16 Lastik Tavsiyesi

Demin gezerken dikkatimi cekmisti konuyu gorunce haber vereyim dedim. Alacagin lastikler 1200+ TL ise iki tane Bonus kartla 120 TL indirimli alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne düşünüyosun felken al geç. Ben civic aracıma aldım çok memnunum. Kullanıcı yorumları da iyi. Çok konforlu sesiz bir lastik.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.