Şimdi Ara

195/65/15 lastik önerisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
4.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    CPC 6 ların performansı yüksek ancak briaz gürültülü. Uzun yolda sakin kullanıyorsanız sessiz lastik daha iyi olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onatba O kullanıcısına yanıt

Tek yön 450 km en uzak gittiğim vede 120 km/h geçmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Bu sene 4 yazlık 2024 kışında 4 kışlık almayı düşünüyorum. Tüm mevsim lastik sevemedim hiç bir zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sagiroda

Bu sene 4 yazlık 2024 kışında 4 kışlık almayı düşünüyorum. Tüm mevsim lastik sevemedim hiç bir zaman.

tak cıkar tak cıkar lastikcileri zangin edersin.

• Caddy ile ralli yapılacak değil. Petlas tak geç. Sürat yapmıyormuşsun zaten.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Böyle bir mantık yok hocam. Petlas ile iyi lastikler arasında 80 km/h frende neredeyse 10 metre fark var.

Ayrıca 195 65 r15 ana ebat olduğundan, en kaliteli lastikler ile petlas,lassa sınıfı lastikler arasında fiyat farkı çok azdır.

Ara ebatlarda f/p lastiklere bakılabilir. Ciddi fiyat avantajı olabiliyor.

• Sagiroda S kullanıcısına yanıt
    Primacy alın hocam o zaman. Lastik ömrü en uzun primacy ve cross climate. Yanlız caddy de XL yanak olması lazım gerek sanırım kataloğa bakmanızda fayda var.

Ucuz olsun derseniz michelin üretimi kormoran riken falan var onlarada vakabilirsiniz ancak lastik ömrü/fiyat olarak en iyisi primacy sanırım. Cross Climate 80bin primacy 60bin ömür biçiyor michelin sanırım.

Bu arada CPC 7 çıkmış nasıldır bilemiyorum ona da bakabilirsiniz.

• C.McRae kullanıcısına yanıt
    Ben bi yamuğunu görmedim. Belkide sürüş alışkanlıklarından kaynaklıdır. Gayet memnundum ford connect kullanırken. Sadece stabilize yolda rampa yukarı kalkarken patiye düşüyordu.

Yok jant üzerinde hepsi, kaynım bedavaya takıyor 😊

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

eee bu yetmezmi? bak ben kırşehirdeyim. petlasın fabrikasının oldugu yerde. 2014 yılında aracımla ilk kışı geçirmek icin gittim en dişli 195 65 15 xl 95 h petlas aldım. lastik berbattı. 2 ay zor dayandım bitane amcaya hediye ettim. ha ondan sonra crosclimate aldım oda berbattı ama 3 4 yıl kullandım. arasına taş girmesimi dersin 1 sene sonra özeligini yitirmesimi dersin. 3 sene sonra catlak oluşmasımı dersin. ondan da memnun kalmamıştım.

Ya bende çok iyi olduğunu iddia etmedimki. Tin tin araç kullanacak olanlar alsın geçsin. Caddy de neticede tin tin kullanılacak arabalardan bi tanesi. Şahsi fikrimdir tabiki.

Yok xl gerek yok, şuan üstündekiler de normal 91 v lastikler, 7 senedir muayenede sorun çıkmadı.

Bide continental premium contact 7 ler 195 için üretilmemiş, 205 ve üstü için var sadece

• hocam lastik seçimi biraz zor iş, benim lastiklerim ara ölçüde ve bende uzun süre araştırdım. fiyat-performans olarak en mantıklı secenek olarak yeni seri hankook vp4'leri buldum. 2023 ocak ayı üretimi lastikler bende daha yeni aldım ama henüz taktırmadım.

sizin seçeneklerde ömür olarak en mantıklı seçim goodyear egp2 olur ama fiyat-performans olarak conti pc6 iyi duruyor üstelik bu iki seçenekte 2023 üretimi. fiyat olarak en makulu falken ama oda 2023 üretim olsa fiyatları daha yukarda olurdu emin olun. siz goodyear yada conti arasında seçim yapın bence hocam. benim nazarımda biraz fiyat farkı olsada hem ömür olarak hemde sessizlik olarak goodyear biraz daha ağır basardı.

195/65/15 lastik önerisi?

195/65/15 lastik önerisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 24 Mart 2023; 1:59:19 >

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt

Senin lastiğin değerleride çok iyiymiş ama zaten ventus 4 benim ebatlarda yok aynı continental premium contact 7 nin olmadığı gibi.

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt

Benim ebatlarda yok ventus prime 4 aynı şekilde continental premium contact 7 de yok

biliyorum hocam, maalesef artık bicok üretici için 205 taban alt sınır oldu diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 24 Mart 2023; 2:15:13 >
    Ben seneler önce megana 195 yerine 205 maxxis takmıştım gayet olduydu. Jant kurtarmıştı. Sizdede belki kurtarabilir.

205/55/16 lastik araca uyuyorda üstündeki jantlar uyumlumu o kadarını bilmiyorum

Yok hocam 16 olmaz jant 15 ise. Ben ucuza 205 r15 bulmuştum oranı tam hatırlamıyorum, maxxis denk geldiydi lastikçide ucuza almıştım çok eskiden. Sürekli gittiğiniz lastikçiniz varsa o bilir muhtemelen.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.