Şimdi Ara

195 ile başlayan ip nereye ait acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dediğim gibi 195 ile başlayan ip hangi ülkey ait.bide şunu sorayım ip sini bildiğim birinin yerini nasıl öğrenebilirim.

• http://www.arin.net/whois/

ripe network coordination centre
    Webupdates
    http://www.ripe.net/whois

buralardan bulabilirsin

Norvec olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 8 Ocak 2006 22:49:14 >

• sağolasın verdiğin bilgiler için.dial up ile bağlansa bile peki öle olabilir mi.yan demek istediğim şu. türkiyeden diul up ile bağlansa bile ip si 195 ile başlamaz dimi.almanya olabilir mi bu ip?

• arkaadaşlar bi baksanıza buradan.bu ip ile turk telekomdan bağlanıldığını söylüyo.

• 195.174.0.0 - 195.175.255.255

bu aralık Turk Telekom'a ait..(sadece bu değil tabiki)

IP'lerin dağıtımını yapan yetkili kurum; Avrupa için RIPE..

ama ufak ISP'ler'de TT'ye ait blokları kullanabilirler..

Forum'da her ip'yi sormanıza gerek yok, bu gibi şeyler için
    http://www.network-tools.com

adresini kullanabilirsiniz..

baktığın adres'te
    mstr195175-28929.dial-in.ttnet.net.tr
    adresine resolve oluyor..büyük ihtimalle dial-up

• abicim yani bu yurt dışı değil türkiye dimi? son kez size sorayım sonra beni bu işletmeye çalışana kötü kayacam.eğer türkiyedeyse işi bitti demek.senin sesiğine görede türkiyede. tam olarak yeri ankarada mı onu anlayamadım.ankara aydınlık evler diyo ama.

ama bu ip sahibinden alığım görüntüye göre dial up ile bağlanmıyo.usb zyxel modemle bağlanıyo.ama bilmiyorum artık.işin sonuna gelindi galiba.her yöden takibim sonucunda bu ip nin yeri hep ankara çıkıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalefendi -- 9 Ocak 2006 1:15:27 >
  • Hocam o senin baktığın adres anladığım kadarıyla türk telekomun adresi farklı ip lerede bak istersen hep aynı adresi veriyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • inetnum: 195.174.0.0 - 195.174.31.255
    netname: KABLONET
    descr: Cable Operator Network of Turk Telekom
    descr: Gayrettepe
    country: TR
    admin-c: TTBA1-RIPE
    tech-c: TTBA1-RIPE
    status: ASSIGNED PA
    mnt-by: AS9121-MNT
    source: RIPE # Filtered
    role: TT Administrative Contact Role
    address: Turk Telekom
    address: Bilisim Aglari Dairesi
    address: Aydinlikevler
    address: 06103 ANKARA
    phone: +90 312 313 1950
    fax-no: +90 312 313 1949
    e-mail: abuse@ttnet.net.tr
    admin-c: BADB3-RIPE
    tech-c: ZA66-RIPE
    tech-c: ZA196-RIPE
    tech-c: LA109-RIPE
    tech-c: NO638-RIPE
    nic-hdl: TTBA1-RIPE
    mnt-by: AS9121-MNT

Ripede görünen Kablolu ağdan Ip olduğu söylüyor

inetnum: 85.92.115.0 - 85.92.222.2 <==========================
    netname: TurkTelekom
    descr: Turk Telekom ADSL-meteksan_2
    country: tr
    admin-c: TTBA1-RIPE
    tech-c: TTBA1-RIPE
    status: ASSIGNED PA
    mnt-by: as9121-mnt

aDLs Ve bir başkası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 9 Ocak 2006 1:42:33 >

• yaw kablonetin ip aralıgıdır 2 ay önce bende 195 li ip den bağnanıyordummm
  • yaw ortalığı karıştırmayın..kablonet'in ip aralığında falan değil o ip adresi..(195.174.0.0 - 195.174.31.255...bu aralık ile o ip'nin ne alakası var) herşey başındaki 195 ile bitmiyor..bütün 195 ile başlayan adresler TT'ye ait de değil ayrıca, avrupada başka bir sürü yerde 195 ile başlayan adres bulabilirsiniz.. ..iki saat ip adresi açıklamayalım şimdi.. (195.175.193.2...bu adresten bahsediyorum)

TURK TELEKOM'a ait..

Bir şikayetin var ise bu ip ile ilgili TT'ye başvurman gerekir (o ip'nin kime ait olduğunu sana asla söylemezler tanıdığın biri yoksa içerde ama şikayet edebilirsin)..yasal bir şey yapmak istersende savcılık vs vs vs...başka türlü kim yada nerede olduğunu bulamazsın..

ayrıca kullandığınız o coğrafi bölge zımbırtıları ülke içinde değişiklik gösterir, çoğu adreste ankara olarak gözükür çünkü TT'nin adresi ankaradır (aydınlıkevler) kayıtlarda, bütün ip bloklarını belli bir düzende de dağıtmaz bu TT..

abuse@ttnet.net.tr adresini bildirmiş TT ilgili IP adresleri için, mail de atıp durumu bildirebilirsin...(bu mail adresini kontrol ederler mi yada dikkate alırlar mı şüpheli tabi).

• hmm sağolasın.sonuç olarak bunun cezasını ben vercem.ttt ye faalan başvuramam.çok uzun iş.bi formatı hakketti demek.senin dediğine güveniyom shebumi kardeş.ve bu ip nin türkiyeden olduğunu anlıyorum. hepinize birden çoook teşekkür ediyorum.
  • 195 li ipler turktelekom kablonete ait

81-85-212-195 bu ip lerin tümü türkiye

tabi 81 le başlayıp başka ülkelerede verilen ip lerde var
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemalefendi

hmm sağolasın.sonuç olarak bunun cezasını ben vercem.ttt ye faalan başvuramam.çok uzun iş.bi formatı hakketti demek.senin dediğine güveniyom shebumi kardeş.ve bu ip nin türkiyeden olduğunu anlıyorum. hepinize birden çoook teşekkür ediyorum.

hehe, sende saol, en iyi yöntem eski yöntem, eline sopa alıp cezayı keseceksin :)
    kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuRaK

195 li ipler turktelekom kablonete ait

Bu şekilde yanlış bilgiler vermeyin lütfen..
    hem 81 bize ait, hem 81 ile başlayan başka ülkelerde ip var, tezat olmuyor mu..

195.85.21.1..danimarka'da bir yere ait.
    85.121.20.1..romanya da.
    212.143.84.2..israil de.

Bu tartışılacak bir konu değil, zaten kime ne ip verildiği belli....ayrıca ülkeye değil kuruluşlara verilir IP adresleri..

IP adresini yazın bakın aşağıdan..

http://www.whois.sc

• quote:

Orjinalden alıntı: BuRaK

195 li ipler turktelekom kablonete ait

kesin konuşmasak arkadaşım 195 in iicinde dial-up lar ve resmi kurumlarin ip leride bulunuyor
    ve tümü türkiyeye ait diyorsunuz ardindan 81 ler başka ülkeler başka ülke olabilir diyorsunuz.
  • demek istdiğim bu ipler i türkiye kullanıyor ama başka ülkelerde kullanıyor ....

mesela emuleden biliyorum adamların ipleri 81 olmasına karşın her memleketten adam var...

sırf türkiyeye ait değil
  • ya şimdi boşa gitmesin.baya konuşuldu burada ip olayı.türkiyeden olup olmadığı belli değil mi yani?
  • www.whois.sc

en iyisi burası bırdan bak neresi olduğunu söylesin
    sen mesela 81 le başlayan bi ip aldın sonra modemi resetledin
    bi kaç dakka içinde eski ip in fransa ya veriliyo örneğin
  • ilk hanesine değil ilk 2 hanesine bakıcan
    81.210-220.xxx.xxx(türkiye adsl) 85.90-120.xxx.xxx(türkiye adsl) 212 ve 213 var benim bildiğim ama gerisini bilmiyorum
    81.8.30-60.xxx(telsim gprs)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

ilk hanesine değil ilk 2 hanesine bakıcan
    81.210-220.xxx.xxx(türkiye adsl) 85.90-120.xxx.xxx(türkiye adsl) 212 ve 213 var benim bildiğim ama gerisini bilmiyorum
    81.8.30-60.xxx(telsim gprs)

doğrudur bu kadar bilmiyordum
    ip me baktım 81.212.xxxxxxx
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.