Şimdi Ara

1957'DEN 2010'A JAPON CONCEPT ARACLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dikkatimi çeken, o yıllardan günümüze kadar yapılan tüm concept modellerinde bir uzay çağı havası var. Yoksa, acaba, hayır aslında bunu söylemek istemiyorum.
  • futuristik olacağız diye sıçırıstik olmaya gerek yok...Allahtan concept olarak kalmışlar
  • Güzel Paylaşım Teşekkürler..:)
  • hiçbir gelişme olmamış sanki :)
  • belki tuhaf gelecek ama şu japon otomobillerinin markaları ne kadar klas aslında. yani logo ve isim olarak bana cazip geliyorlar.
  • görmeyenler için up
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

futuristik olacağız diye sıçırıstik olmaya gerek yok...Allahtan concept olarak kalmışlar

TAM YERİNDE BİR YORUM..... (HALA GÜLÜYORUM)

Nissan ve Mazdanın konsept araçları hariç evet hepsi "sıçıristik" olmuş... Bir tane mitsubishi var zaten o da fena değil :)
  • güzel paylaşım sağol hocam
  • ISUZU'lar güzelmiş yahu
  • yeni modellerde isuzu ve infiniti hemşerilerinin arasından sivrilebilmişler ama diğerleri yıllardır aynı batırma grafiğiyle ilerliyorlar
  • Fotoğraflara bakınca şunu gördüm,o tasarımlar yapılırken şöyle bir düşünce hakimdi,gelecekte otomobiller böyle olacak.Fakat sizin de gördüğünü gibi sokakta böyle hiçbir araç yok.Şu sonucu çıkartabiliriz,bugün yapılan concept tasarımlara gelecekte bakarak güleceğiz...

Ama hakkını vermek lazım,ülkemizde fazla olmasa da sıra dışı tasarımlar yavaş yavaş aramıza sokulmaya başladı;

Kia sportage,kia soul,nissan juke vs vs...
  • Sıradışı tasarımlar tabiki aramıza girecek fakat bu nedir arkadaş...

1957'DEN 2010'A JAPON CONCEPT  ARACLAR
  • Mazda rx 500 favorim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.