tam hayalim bende babamla 67 model jawa restorasyonu yaptım geçen yaz çok eğlenceli oluyor bu işler
Daha önce de dediğim gibi, ön çamurluklar arka çamurluklar kaput bagaj kapağı ve geri kalan ıvır zıvır parçaların siparişini verdik. Önümüzdeki hafta sonu gibi parçalar UPS ile geliyor. Bunun dışında, boş durmamak adına motor ve şanzumanı söktük. Motor rektifiyeciye gitmek için hazır bekliyor. Onun dışında şanzuman da gerek baskı balata gerek contalar vs değişecek ve varsa gerekli tamirat yapılacak. Resimleri de yakın zamanda eklemeyi düşünüyorum. Motor ve şanzumanın rektifiye ve tamiratı sırasındaki fotoğraflarla birlikte önümüzdeki hafta eklemeye çalışıcam resimleri..
Konu takip ve iyi çalışmalar. Böyle çalışmalar çok ilgimi çekiyor vaktin olacak + paran olacak seve seve. Hatta araba benim olmasa dahi bir arkadaşım uğraşsa tüm boş vakitlerimi vermeye hazırım. Çocukken de nerde eski püskü bisiklet gider onların tamiriyle uğraşırdık arkadaşlarla.
Sonucu merakla bekliyorum ortaya çok iyi bir araç çıkacağını umuyorum daha önce ki çalışmalarınıza bakarak.Umarım hep böyle güzel çalışmalar yapmaya devam edersiniz.
Araba sizin elinizden geçiyorsa eminimki çok güzel olacak.Konuyu takipteyim..
1969 mustang benim hayalimin arabasıydı. senide takip edecegiz artık
Takipteyiz Gercekten Modifiye Parcalar
ne güzel, ben yapıyo olsaydım uyku girmezdi gözüme ne zaman bitecek diye
tekipteyim çok güzel olacağa benziyor
Son resimlerinide yollarmısın hocam çok merak ettim
güncel...
Çocukluğumdan beri bu aracı görmek için okul yolumu uzatıp bir gün alabilme hayali kurardım. Benden önce siz sahip olmuşsunuz. Kolay gelsin. Hüzünle beraber ilgiyle takip ediyorum..
takipteyim
Takipteyim.,
Arkadaşlar resim eklemeyeli uzun zaman olmuş farkındayım. Bu arada motoru rektifiyeciye verdik ve motor gıcır gıcır tertemiz sıfırlandı. Bunun dışında Amerika'dan beklenen parçalar da gelmesiyle aynen devam ediyoruz restorasyonumuza. Hafta sonuna ön takım ve arka takım komple sıfırlanacak, hazır mtoor da sökülmüşken motor içi kazınıp çürükler vs temizlenip tekrardan boyanacak. Ayrıca aracın elektrik tesisatı komple araçtan ayrılıp sıfırlandıktan sonra tekrar üzerine takılacak.
Parçaların, motorun ve elektrik tesisatın eski ve yeni olanlarıyla birlikte resimleri yarın akşama eklemeyi düşünüyorum. Umarım en yakın zamanda daha da hızlanarak aracı bitirmeye çalışıyoruz..
Yorumlar için de herkese ayrı ayrı teşekkür ederim..
Hocam kolay gelsin, Allah sabır ve güç versin diyim takipteyim