aykunsezer hocam tam hayalimdeki olaya girmişsiniz. hiçbir aracı toplamak istemem ama 64 mustang "bir bulabilseydim" bende toplayacaktım. Eminim bittikten sonra çok hoş duracaktır. İşiniz bitince ortalama bir maliyet için pm atacağım size kolay gelsin
bir adım ileri gidip sizi ziyarete gelebilirim:)yakınım size.
hayalimi gerçekleştiriyorsunuz ,takipteyim:)
İki konunuzuda imrenerek takip ediyorum
takipteyim yanlız 1/2 nedir
Takipteyim bende.
Not:Yaptığınız iş çok emek ve özveri isteyen bir iş o yaşta arabayı toplamak kolay değil gerçekten.Kolay gelsin.
Sioux Tesekkur ederim. Gerek Cougar'in 67 model olmasi, gerek Mustang'in 64 1/2 olmasi ikisi de kendi kasalarinda ilk jenerasyonlardan. Bu yuzden benim gozumde daha bi degerliler ve pek de bulunan modeller degiller.
Garcia1905 Tabiki buyrun gelin fakat gelmeden once haber verirseniz dukkanda olup olmadigimiz zamana denk gelmenizi istemem.
Bu modelde model numarasinin 64 1/2 yani yaziyla altmisdort bucuk olarak adlandirilmasinin sebebi Ford firmasinin ilk Mustang modellerini 64 yilinin mayis ayinda cikarmasidir. Normalde gunumuzde de son model araclar bir onceki yilin sonlarina dogru ciktigi, bu aracin da bundan sonra piyasaya suruldugu icin bucuklu model olarak adlandirilmistir..
aracın kaportası sizi biraz fazla uğraştırıcak gibi duruyor. eski sahibi macunu seven biriymiş anlaşılan.
orjinal yedek parça kaynağınız varmı acaba?
kolay gelsin güzel bişey çıkacak gibi duruyor renk olarak ne düşünüyorsunuz ?
Hastasıyım desem yeridir...Benimde aklımdan ss camaro geçiyor.Ama bi türlü ucuza getiremiyorum
Amerikada ki overhaulin ekibine verecen bunu ne güzel yaparlar .
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD. Amerikada ki overhaulin ekibine verecen bunu ne güzel yaparlar .
Sizin varsa yaptiginiz daha iyi isiniz resimleri aciklamali olarak ekleyin de biz de gorelim. Yapilan isi, isciligi gormeden bilmeden yorum yapmayin insanin paylasma hevesini kirmayin.
Parca konusunda herhangi bir problem yok. Butun gerekli parcalar Amerika'dan geliyor, tahminen pazartesi elimizde olur.
Renk konusunda aslinda daha karar verebilmis degiliz. Ya siyah uzerine beyaz serit ya da parliament mavi uzerine beyaz serit olacak.
Camaro SS konusuna gelince, ilk jenerasyon bir camaro bulsak da toplasak diyorum baska birsey demiyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD. Amerikada ki overhaulin ekibine verecen bunu ne güzel yaparlar .
Sana yakistiramadim..
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
quote:
Sana yakistiramadim..
Insanimiz bos beles sallamayi seviyor malesef. Butun gun bilgisayar basinda oturup ona buna laf etmekle olmuyor.
öncelikle kolay gelsin, aracı bu nerede buldunuz,sahibi kimmiş,ne iş yaparmış biraz hikayesini paylaşır mısın? bir de sorun olmaz ise kaça aldığınızı? teşekkürler...
araç şahane tebrik ediyorum. takipteyim..
Güncelleme bekliyoruz arayı fazla uzun tutmayınki kopmayalım
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
Amerikada ki overhaulin ekibine verecen bunu ne güzel yaparlar .
emek verip o kadar fotoğraf yükleyen bir üyeyi foruma küstürmeye çalışmak ne kadar mantıklı anlayabilmiş değilim
amerikada bol bol bu model araçlar var yapılıyordur.
pimp my ride gibi araçları yapıyorlar ne güzel ben bir eksiklik göremiyorum
mekan amerika değil de türkiye ne farkeder
lütfen böyle atıp tutan üyelere küsüpte forumda paylaşımdan uzaklaşmayın
-
dodge challanger r/t toplasanız birde tam olur
Yanlis anlasilmasin gereksiz uyeler yuzunden foruma kusme vs. yok herkes kendini biliyor bu forumda. Butun gun bilgisayar basinda oturup bos beles sallayan insanlar yuzunden butun foruma kusecek degilim.
Su an kapi ve camurluklar bizi epeyce ugrastiriyor. Bekledigimizden curuk cikti ozellikle kapilar bu yuzden kaput on ve arka camurluklar ve 2kapiyi amerikadan sifir olarak getirtmeyi dusunuyorum, siparisi de verdik en kisa zamanda elimizde olur. Bunun haricinde torpido radyo citalar vs gibi parcalar da gumruge geldiginden onlari cekmeyle ugrasiyorum.
Yukarida dedigim gibi sac parcalari beklemek en az 1ayi bulacagi icin elimizde hazirda olan on ve arka takimi toparlamayi bundan sonra da motoru indirip sifirlamayi dusunuyoruz.
En yakin zamanda resimleri yuklemeye calisicam bu aralar pek bi yogunluk olustu cunku..