Şimdi Ara

1964 1/2 Ford Mustang Restorasyonu (20.03.2011 Güncel) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
11
Favori
27.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar finallerim dolayısıyla arabayla ilgilenme fırsatım ve zamanım olmadı. Dün son finalimi de verdikten sonra tam gaz devam ediyoruz restorasyona. Şu anda aracı tamamen kazımışken şaseleri güçlendirmek adına 60x40x3'lük profiller yerleştiriyoruz şasenin içine. Yarın resimlerle daha detaylı anlatmayı düşünüyorum zaten.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim..
  • Takip edelim konuyu
  • yeni resimleri bekliyoruz
  • restorasyon işi her zaman ilgimi çekmiştir
    bide mustang olunca
    bu konu takip edilir
  • Yeni fotolar bekliyoruz
  • Takipteyim.Süper bir araba;siyaha boyatıp üzerinden beyaz şerit geçirirseniz tadından yenmez bu canavar birde kocaman lastikler fazla yakıştırmam her arabaya ama bu makinaların üstünde gerçekten şaheser duruyor.
  • Usta,fotoğraf güncellemeni bekliyoruz
  • En sevdiğim arabalardan biri, güzel çalışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibet41

Usta,fotoğraf güncellemeni bekliyoruz
  • hanimiş fotolar
  • DEVAM TAKİPTEYİZZ
  • Off süper araba ya :D
  • Merakla bekliyorum fotoğrafları.
  • bu kadarmıydı
  • Çoktandır konu güncellenmiyor. :/
  • motoru çok kötü durumda görünüyor esasen motoru nasıl olacak onu merak ediyorum

kolay gelsin
  • Arkadaşlar gecikmeler için kusura bakmayın. Ben de en az sizin kadar sabırsızlanıyorum fakat malum restorasyon işinde herşey istediğimiz gibi gitmiyor. En ufak bir sorun normalden 2-3 kat fazla uğraşmamızı gerektirebiliyor.

Herneyse piston kolu civatalarında problem yaşadığımız için (sökerken kırılanlar oldu, zaten kırık çıkanlar oldu vs.) mecburen 1 takım racing tipi piston kolu civatası bulup getirtmek zorunda kaldık. Malum bunlar Türkiye'de pek de kolay bulunmuyor.

Bunun dışında daha önceki mesajımda da yazdığım gibi şase'lere profil yerleştirmeye devam ediyoruz. Şaselerin içi tamı tamına 50x60 olmasına rağmen istediğimiz ebatta profil de bulamıyoruz. Bu yüzden 40x60x3 profil alıp yanına 10x60'lık lama ekleyip şase'nin içine oturtmamız gerekiyor. Bu da bir hayli zaman ve uğraş isteyen bir iş.

Resim konusuna gelince fotoğraf makinam arızalandığı için malesef resimleri çekemiyorum. Fakat garantiden makinayı alır almaz fotoğrafları çekip buraya yükleyeceğim.

Gecikmeler için tekrar kusura bakmayın..

• merakla bekliyoruz. kolay gelsin.

çok süper işler yapıyorsunuz..
  • etkilendim gerçekten
  • ben de takipteyim. .
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.