Arkadaşlar bu aralar finallerim dolayısıyla arabayla ilgilenme fırsatım ve zamanım olmadı. Dün son finalimi de verdikten sonra tam gaz devam ediyoruz restorasyona. Şu anda aracı tamamen kazımışken şaseleri güçlendirmek adına 60x40x3'lük profiller yerleştiriyoruz şasenin içine. Yarın resimlerle daha detaylı anlatmayı düşünüyorum zaten.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim..
Takip edelim konuyu
yeni resimleri bekliyoruz
restorasyon işi her zaman ilgimi çekmiştir bide mustang olunca bu konu takip edilir
Yeni fotolar bekliyoruz
Takipteyim.Süper bir araba;siyaha boyatıp üzerinden beyaz şerit geçirirseniz tadından yenmez bu canavar birde kocaman lastikler fazla yakıştırmam her arabaya ama bu makinaların üstünde gerçekten şaheser duruyor.
Usta,fotoğraf güncellemeni bekliyoruz
En sevdiğim arabalardan biri, güzel çalışma
quote:
Orijinalden alıntı: tibet41
Usta,fotoğraf güncellemeni bekliyoruz
hanimiş fotolar
DEVAM TAKİPTEYİZZ
Off süper araba ya :D
Merakla bekliyorum fotoğrafları.
bu kadarmıydı
Çoktandır konu güncellenmiyor. :/
motoru çok kötü durumda görünüyor esasen motoru nasıl olacak onu merak ediyorum
kolay gelsin
Arkadaşlar gecikmeler için kusura bakmayın. Ben de en az sizin kadar sabırsızlanıyorum fakat malum restorasyon işinde herşey istediğimiz gibi gitmiyor. En ufak bir sorun normalden 2-3 kat fazla uğraşmamızı gerektirebiliyor.
Herneyse piston kolu civatalarında problem yaşadığımız için (sökerken kırılanlar oldu, zaten kırık çıkanlar oldu vs.) mecburen 1 takım racing tipi piston kolu civatası bulup getirtmek zorunda kaldık. Malum bunlar Türkiye'de pek de kolay bulunmuyor.
Bunun dışında daha önceki mesajımda da yazdığım gibi şase'lere profil yerleştirmeye devam ediyoruz. Şaselerin içi tamı tamına 50x60 olmasına rağmen istediğimiz ebatta profil de bulamıyoruz. Bu yüzden 40x60x3 profil alıp yanına 10x60'lık lama ekleyip şase'nin içine oturtmamız gerekiyor. Bu da bir hayli zaman ve uğraş isteyen bir iş.
Resim konusuna gelince fotoğraf makinam arızalandığı için malesef resimleri çekemiyorum. Fakat garantiden makinayı alır almaz fotoğrafları çekip buraya yükleyeceğim.